Şimdi Ara

Real-Debrid İncelemesi Bol SS li (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
8
Favori
32.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Real-Debridin torrent çeviricisi geçen bozulmuştu. Dosyayı indiriyordu fakat wuploada yükleyemiyordu.
    Şuan servisi bakıma almışlar.

Alternatif olarak alldebrid'in servisi sorunsuz çalışıyor. 2 günlük free hesap açarak servisi ücretsiz kullanabilirsiniz. Verdiği wupload linkinide real'den sorunsuzca indiriyoruz.
  • Siz kullanabiliyor musunuz bu torrent çeviriciyi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zallas003

Siz kullanabiliyor musunuz bu torrent çeviriciyi ?

Şu anda sorun var sanırım torrent çeviricide. Ben kullanamıyorum en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

quote:

sıkıntı sadece sende değil. Ben de kullanamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

quote:

sıkıntı sadece sende değil. Ben de kullanamıyorum.

Yakında düzelteceğiz diye bir cevap attılar ama şu anda devam ediyor sorun.
  • arkadaşlar bu realdebrid i paypal üzerinden 3 aylık aldım ama bir türlü premium olmadı ne yapmam gerekir, support una mesaj atıyorum sürekli robot cvp veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkant99

arkadaşlar bu realdebrid i paypal üzerinden 3 aylık aldım ama bir türlü premium olmadı ne yapmam gerekir, support una mesaj atıyorum sürekli robot cvp veriyor.

Facebook'tan ulaşmayı deneyin bir de isterseniz.
  • arkadaşlar alldebrid sitesi açılmıyor sizde de öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneshatipoglu

arkadaşlar alldebrid sitesi açılmıyor sizde de öyle mi?

sıkıntı yok. Açılıyor.
  • guzel inceleme. Tesekkuler
  • İncelemeyi yapalı baya oldu.Zamanım olursa bu hafta güncelleyecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

İncelemeyi yapalı baya oldu.Zamanım olursa bu hafta güncelleyecem

bekliyoruz.

Arkadaşlar uploaded.to sorununu an itibariyle real debrid çözmüş. Şu an linklerimi çevirebiliyor ve indirmeye başlayabiliyorum; hızım 1 Mbit olduğundan da birşey indiremiyorum

ul.to sıkıntısı giderilmiştir, duyrulur.
  • real-debrid in torrent dönüştürücüsü kullanabilen varmı?
  • arkadaşlar 2 gün önce bir aylık alldebrid im bittiği için 180 günlük real debrid almış bulunmaktayım.şunu söyleyeyim tek kelime ile alldebrid resmen hikaye kaldı yanında.netim 4 mbit sınırsız ve hiç bir zaman hızım düşmüyor son sürat 540 ile çekiyorum.alldebrid ile çok nadir indirebiliyordum o hızlarda,çoğu zaman 360 ı geçemiyordu hız ama şimdi muhteşem hemde uploaded olayıda çözüldü.39 lira para verdim ama hiç pişman değilim çok şükür

birde bu 180 günlük pakette 800 sadakat puanı var.bu puan ne işe yarıyor arkadaşlar bana bilen biri açıklar ise çok makbule geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneshatipoglu -- 30 Nisan 2012; 10:42:24 >

• 3 aylık üyelik aldım.. Muhteşem.. Hiçbir sorun yok.. premium hesap arama derdine son verdim artık.. Bu Fransızlar işi biliyor hakikaten..
  • quote:

arkadaşlar 2 gün önce bir aylık alldebrid im bittiği için 180 günlük real debrid almış bulunmaktayım.şunu söyleyeyim tek kelime ile alldebrid resmen hikaye kaldı yanında.netim 4 mbit sınırsız ve hiç bir zaman hızım düşmüyor son sürat 540 ile çekiyorum.alldebrid ile çok nadir indirebiliyordum o hızlarda,çoğu zaman 360 ı geçemiyordu hız ama şimdi muhteşem hemde uploaded olayıda çözüldü.39 lira para verdim ama hiç pişman değilim çok şükür

birde bu 180 günlük pakette 800 sadakat puanı var.bu puan ne işe yarıyor arkadaşlar bana bilen biri açıklar ise çok makbule geçer

Hayırlısı olsun. Sadakat puan 1000 olunca, puanları bozdurarak 1 aylık premium daha alabiliyorsunuz

• eyvallah teşekkür ederim sağolasın
  • Arkadaşlar siteye girişte https sorunu var galiba. Firefox girmek istediğimde "Bu bağlantı güvenilir değil" diyor. Sizde de aynı sıkıntı var mı?
  • bende gayet normal,chrome kullanıyorum gayet akıcı bir şekilde dolaşabiliyorum sitede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneshatipoglu -- 5 Mayıs 2012; 16:22:43 >
  • quote:

bende gayet normal,chrome kullanıyorum gayet akıcı bir şekilde dolaşabiliyorum sitede

chrome'de adresin başlangıç yerinde üzeri kırmızı çizgiyle çekilmiş "https" yazıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.