Şimdi Ara

Real-Debrid İncelemesi Bol SS li (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
326
Cevap
8
Favori
32.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternet Download Manager de kesilen bağlantılara devam etmenin bir yolu varmı acaba? 16.83 GB dosyanın %85.92 , 15.86 GB dosyanın da %74.99 u indi fakat bağlantı kesildi hatası alıyorum. Devam et dediğimde "Your download could not be started because of a suspicious activity from your IP address" hatası alıyorum.
  • Nereden baksan 1.5 senedir kullanıyorum Real Debrid'i ama son 3-4 aydır birkaç tane sunucu harici diğerlerinden indirme yapmıyor. Altta birsürü sunucunun logosunu koymuşlar bunların hepsinden indirme yapabilirsiniz diye ama sadece birkaç tanesinden indirme yapabiliyorsunuz. İlk zamanlar çok güzeldi ama artık pek tavsiye etmiyorum. 3 aylık premium almıştım bitsin birdaha almıycam.
  • ben de alldebridde sorun yaşıyordum uploaded letitbit extabit gibi siteleri çeviriyoruz diyor ama çevirmiyor real debridde sıkıntılıymış torrente mahkum olduk yine
  • Teşekkürler deneyelim bakalım :)
  • Bende uzun süre real-debrid'i kullandım fakat şu an alldebrid kullanıyorum. Real debrid artık çok az hostingte işe yarar oldu. Alldebrid host listesi pek gerçekleri yansıtmasa da real debridden çok daha fazla siteyi destekliyor. Mail attım bir kaç hosting için fakat o siteleri düşünmediklerini yazmışlar, ben de alldebrid den aldım artık. Ama şunu da eklemeliyim hız konusunda realdebrid daha stabil ve oluşturulan premium linkleri realdebridde ertesi gün de kullanabilirken alldebridde 10dk sonra downloada devam edemiyorsunuz.

quote:

Orijinalden alıntı: maniactolga

Nereden baksan 1.5 senedir kullanıyorum Real Debrid'i ama son 3-4 aydır birkaç tane sunucu harici diğerlerinden indirme yapmıyor. Altta birsürü sunucunun logosunu koymuşlar bunların hepsinden indirme yapabilirsiniz diye ama sadece birkaç tanesinden indirme yapabiliyorsunuz. İlk zamanlar çok güzeldi ama artık pek tavsiye etmiyorum. 3 aylık premium almıştım bitsin birdaha almıycam.
    Premium link oluştur aynı linkten, idm listesinde dosyaya çift tıkla adres kısmına yeni premium linki yazıp tamam de indirmeye devam ettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 25 Kasım 2012; 9:40:34 >

• şu sıralar bu tür sitelerden hangisi dahi iyi arkadaslar? hangisini alayım? selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batyaz

şu sıralar bu tür sitelerden hangisi dahi iyi arkadaslar? hangisini alayım? selamlar.

alldebrid ve realdebrid fiyatına göre en iyileri.
  • Yeni alıp kullanmaya başladım Idm ile.Bir kaç yerde bazı kişilerinin hesaplarının banlandığını okudum bu tarz olayların olmaması için nelere uymamız lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty3840

Yeni alıp kullanmaya başladım Idm ile.Bir kaç yerde bazı kişilerinin hesaplarının banlandığını okudum bu tarz olayların olmaması için nelere uymamız lazım?

Kesinlikle hesabınızı paylaşmayın birde indirirken server kullanmayın kendi internetinizle indirin hiçbir sorun çıkmaz.2 senedir kullanıyorum ben.

Ayrıca bende IDM de paralel bağlantı sayısı 8 ve aynı anda 4 ten fazla dosya indirmiyorum.IDM in kuyruk özelliğini kullanın çok işe yarıyor.
  • quote:

Yeni alıp kullanmaya başladım Idm ile.Bir kaç yerde bazı kişilerinin hesaplarının banlandığını okudum bu tarz olayların olmaması için nelere uymamız lazım?

Aldığınız ürün hangisi; alldebrid mi real debrid mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

quote:

Aldığınız ürün hangisi; alldebrid mi real debrid mi?

real-debrid aldım.
  • torrent varken böyle şeylere gerek yok bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19MuzaffeR03

torrent varken böyle şeylere gerek yok bence

Torrente hersey bulunmuyor dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hükümran kullanıcısına yanıt
    torrentte bulamadıklarımda da vardır bir hayır deyip bırakıyorum aramayı :D şaka bi yana şimdi değil de okul bittikten sonra kullanabileceğim bir site
  • Alldebrid'de letitbit hep sorunlu Realdebrid'de durumlar nasıl ?
  • 1.5 yıldır AllDebrid kullanıyordum. Filefactory sorunlu diye real-debridi denemek istedim. Nadir de olsa ara sıra lazım oluyordu. Kredi kartı ile 30 gün premium almak istedim, her 2 seferinde de fransızca bir yazıyla kredi kartımı desteklemediğine dair hata verdi. Paypal ile almak istedim, yine desteklemediğini gördüm. Bu nasıl saçmalıktır ya, ben illa aracılar vasıtasıyla mı üyelik almak durumundayım !! Neyse bunun üzerine gittim alldebrid üyeliğimi 3 ay daha uzattım, real-debrid almaktan vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T0L6@

1.5 yıldır AllDebrid kullanıyordum. Filefactory sorunlu diye real-debridi denemek istedim. Nadir de olsa ara sıra lazım oluyordu. Kredi kartı ile 30 gün premium almak istedim, her 2 seferinde de fransızca bir yazıyla kredi kartımı desteklemediğine dair hata verdi. Paypal ile almak istedim, yine desteklemediğini gördüm. Bu nasıl saçmalıktır ya, ben illa aracılar vasıtasıyla mı üyelik almak durumundayım !! Neyse bunun üzerine gittim alldebrid üyeliğimi 3 ay daha uzattım, real-debrid almaktan vazgeçtim.

Iyi yapmışsınız bence. Real'de şuan hostlar çok patlıyor.
    2011 in başından 2012 sonuna kadar real kullandım. İyiydi.
    Sonra all'a geçtim. 2013 sonuna kadar da onu kullandım.
    All bitince 3 aylık real aldım. Ama eski kalitesi yok. Real de son 40 günüm. All'a geri döneceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• @bdullah kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarınızı okuyunca iyi ki geçmemişim dedim. Zaten son 1 aydır Filefactory'nin genelde çevrimdışı olması hariç AllDebrid'den çok memnundum. Sadece real-debridi de denemek istemiştim. Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
  • Realdebrid de şuanda torrent çalışıyor mu arkadaşlar
  • 2 seneye yakın kullandım. En son 4 aydır kullanmıyorum. En son vaad ettiği çoğu hosttan indirme yapmıyordu. Bende üyeliğimi yenilemedim. Şu an nasıldır bilemiyorum ama utorrent + zamunda fazlasıyla yetiyor bana.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.