Şimdi Ara

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te! (461. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.279
Cevap
237
Favori
678.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Telefonu kac gun biraktiniz? Ben gittigimde ellerinde batarya yoktu, telefonu resetleyip birakmam gerektigini soylediler.

Ucret talep ettiler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elderbery E kullanıcısına yanıt

Bu şekilde %1'ler zorlarsanız kısa sürede yine batarya değişimine göndermek zorunda kalırsınız cihazı, ücretsiz veya ücretli farketmez.

Yüzde 20-30 gibi şarja takınız.

• Beyler camı değiştirmişler ama kamera çerçevesini tam oturtamamışlar. Sol alt kısıma bastırınca ses geliyor tık tık diye. Gene gidicem vatana valla nefret ettim.

• korsallar kullanıcısına yanıt
    10 gün parça bekledim. Parça gelince 3 gün içinde değişti. Toplam 13 gün serviste kaldı. Ücretsiz değişti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zn_volkan Z kullanıcısına yanıt
    Telefonu tam performansında keyifle kullanamayacaksam pek bir anlamı yok. Eskirse tekrar değişir sıkıntı yok. Telefon bize hizmet edecek, biz ona değil.

• Elderbery E kullanıcısına yanıt

hocam sadece pilden şikayetiniz olduğunu belirttiniz değil mi? ekranla birlikte değişim olmadı. öyleyse pilden memnun olmayan arkadaşlar da mesajı görsünler diye ilk mesaja yazacağım

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Yok hocam. Daha önceki mesajlarda durumu açıklamıştım. Amoled yanığı olduğu için serviste parça olmadığını bildiğim için cihaz değişimi talebiyle servise teslim ettim. Servise teslim ederken şöyle not yazdırmıştım "Ekranda gölgelenme var, batarya ısınıyor. Ekran değişimi istemiyorum, cihaz değişimi istiyorum." Ancak sonradan parça geldi ve onarım yapılacak dendi. Ben de o hâlde mutlaka bataryayı değiştirin, gerekirse ücretli olsun dedim. Sonra hem ekran hem batarya birlikte ücretsiz değişti. Ben Kartal KVK'ye vermiştim cihazı. Herkese ücretsiz batarya değişimi yaparlar mı bilmiyorum maalesef. Gönderirken "batarya ısınıyor" demenin belki bir etkisi vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elderbery -- 19 Ocak 2025; 0:4:34 >
  • Şimdi yeni güncelleme geldi. Sonrasında bütün uygulamaları optimize etti 3,4 dakika kadar otomatik olarak. Galiba pil için yaptı. Uygulamalara biraz daha akıcı giriyor gibi geldi bana optimize sonrasında da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agent47. -- 20 Ocak 2025; 8:25:3 >
  • Bana da güncelleme geldi.

• Güncelleme bana da geldi. Bahsedildiği gibi uygulamaları optimize etmek istedi ve işlem 4 5 dakika kadar sürdü. Şuanda fark ettiğim en belirgin fark animasyonların çok daha akıcı olup cihazın daha akıcı çalışıyor olması

• Ben de güncellemeyi yaptım. Farkettiğim uygulamaların daha akıcı ve hızlı olması inşallah pil kullanımına da etkisi olur.

• internette satılan orjinal pil var mı acaba pil için servise uzun süre bırakmak istemiyorum.

• Kamera uygulaması güncellenmis.
    Sistem arayüzü sürümü de güncellenmis.
    Hava durumunu telegramdski sayfasından güncellemiştim. Hala İngilizce. Bir değişiklik yok.
    Yazilim güncelleme ekranı değişmiş.
    Güvenlik güncellemesi 1 ocak 2025 olmuş.

Benim gördüklerim bunlar.

• mikailc78 kullanıcısına yanıt
    Kamera uygulaması güncellenmiş derken ben değişiklik göremedim nerede var yenilik tam olarak?

• Agent47. kullanıcısına yanıt

sürüm numarası değişmiş. 4.040.553 iken xx.560 olmuş. büyük değişiklik olduğunu düşünmüyorum. stabilite sorunları çözülmüş olabilir. uzun kullanma fırsatım olmadı fakat görünürde bir şey yok. her şey aynı gibi duruyor.

ben güncelleme yapmadan bazı uygulamarın fotosunu alır, güncellemeden sonra sürüm nosunu karşılaştırırım. gördüklerim bunlar arkadaşlar.

• Son güncellemeden sonra Shelf uygulaması çalışmıyor,bilgisi olan varmı

• mf.kaya M kullanıcısına yanıt

Hocam ekran çözünürlüğü 120 hzde mi kullanıyorsunuz yoksa otomatikte mi daha da hızlanmış dediğiniz için soruyorum.

• Kamera uygulamasının kasması, bazen çekilen fotoları kaydetmemesi nedeniyle telefonu satmak üzereydim ama düzeltmişler uygulamayı...

• Yurt dışı telefon kapandı diye geçici kullanımlık real me alayım dedim ucuz diye 6.500TL kamera vadedilen piksellerle alakası yok. Boşuna dememişler ne kadar ekmek o kadar köfte diye. 1000 daha verip Samsung almadığıma yandım. Hiç sevmedim bu markayı. Teknosa’daki eleman bir video çekimi göstermişti çok güzel çekimdi. Ona aldanıp aldım, trolledi sanırım beni 😆

• Stones kullanıcısına yanıt
    Gt2 pro mu bahsettiğiniz cihaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.