Cihazdan genel olarak memnunum. Çok şükür benimkinde ekranda bir sorun oluşmadı ama yenileme hızını hep 60 olarak kullandım,. Oyun da neredeyse hiç oynamadım. Acaba sebebi bu olabilir mi? Pil, kullanımda hızlı tükeniyor, ama dolumu da çok hızlı ki bu cihazda en sevdiğim özellik de bu hızlı dolum. Sorun çıkmazsa senelerce birlikteyiz, ama ekran işi işkillendiriyor. "120 fps'ye alıp oyun oynasam da sorun çıkartacağı varsa çıkartsa" diye düşünüyorum ama, endişem durup durup garanti bitince cortlaması. Başına bu sorun gelenlere geçmiş olsun, merak ediyorum ne dersiniz? |
Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te! (460. sayfa)
-
-
Telefonu aldığımdan beri oto yenileme hızında kullanıyorum, oyunda oynuyorum hemde ağır oyunlar. Bunların bu sorun ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ki öyle olsa bile bundan kaçış yok. Amoled panellerde bu sorun var. Yazın Google S24 ultra green line issue, iphone 16 green line issue, Xiaomi mi14 green line issue diye görün aynı sorun bu cihazlarda da var.
Bu sorun çok eskiden beri var hatta ancak ne zaman beri olduğunu hatırlamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
telefon size kaç günde geri döndü?
benim telefonunda soketi bozuldu şarj ederken yerinden kımıldatamıyorum yoksa anında kesiliyor şarj.
-
sorun çıkmasa herkes memnundu zaten telefonundan
pil 50 den sonra hızlı iniyor benim gözlemim o honor 200 var şu anda onda böyle bir durum yok aheste aheste dinlenerek iniyor :)
garanti bitince cortlama olayı rus ruletinden farksız o zaman ekranı dışarıdan yaptırmanın maliyeti mininmum 7500 tl lere gelebilir.
-
Pil yüzde 50 den aşağı çok çabuk iniyor sizlerde de durum aynı mı?
Bataryadan dolayı garantiye yollayıp ücretsiz değiştiren ya da parasıyla değiştiren oldu mu hiç? Olduysa yeni batarya da nasıl durumlar ve hangi kvkda yapıldı işlem?
Ekran sorunundan dolayı son uygulama nedir arkadaşlar? Tüketici mahkemesine gidip sonuç alabilen oldu mu?
Bana gt 12 pro önerdiler kabul etmedim şimdilik.
ne yapmak gerekiyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyaqçocuk -- 13 Ocak 2025; 17:0:55 >
Ben de oto. parlaklık dışında memnunum, bir de depolama yetmiyor ama bunu bilerek almıştık. 512gb'den küçük cihaz alınmaz artık bu devirde, çok video, foto çeken biri de değilim üstelik.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bazı forumlarda honor 400 den haber okudum yanlar metal çerçeve ve 7 bin mah deniyor beklenir mi acaba? Gerçi honor 200 de 27 den çıkmıştı 2,3 ay sonra 22 21 bandına düştü
31 aralıkta cihazı amoled yanığı şikayetiyle teslim etmiştim. Parça olmadığı için 10 gün beklettiler. 10 ocakta parça geldi 13 ocakta ekran ve bataryayı ücretsiz değiştirdiler.
Ayrıca Realme'yi yedek cihaz hizmeti vermediği için THH'ye şikayet ettim. Yönetmeliğe göre bu hizmeti ithalatçı ya da üretici sunmalı. Realme'nin şirketi ithalatçı Maxcome bu hizmeti sunmuyor. Müşteri hizmetleri de tüketiciyi salak yerine koyarak bu hizmeti sunma yükümlülüğümüz yok diyor.
10 iş günü geçmesine rağmen yedek cihaz hizmeti verilmeyen arkadaşlardan THH'ye şikayette bulunmalarını rica ediyorum. Biz hakkımızı aramadıkça şirketler tüketiciyi salak yerine koymaya devam edecektir.
10 iş günü geçtikten sonra hiçbir kanıt gerekmeksizin şikayet oluşturmanız yeterli olacaktır. Yönetmelikte belirtildiği üzere ispat yükü üretici ya da ithalatçıya aittir.
İlgili maddeler:
(4) Malın garanti süresi içerisinde yetkili servis istasyonuna veya satıcıya tesliminden itibaren arızasının on iş günü içerisinde giderilememesi halinde, üretici veya ithalatçının; malın tamiri tamamlanıncaya kadar, benzer özelliklere sahip başka bir malı tüketicinin kullanımına tahsis etmesi zorunludur. Benzer özelliklere sahip başka bir malın tüketici tarafından istenmemesi halinde üretici veya ithalatçılar bu yükümlülükten kurtulur. Buna ilişkin ispat yükümlülüğü üretici veya ithalatçıya aittir.
c) (Değişik:23/5/2024-7511/19 md.) 58 inci maddesinde yer alan ve bu fıkranın (b) bendinde yaptırıma konu edilenler dışındaki yükümlülüklere aykırı hareket eden üretici, ithalatçı veya özel servis istasyonları hakkında aykırılığı tespit edilen her bir işlem için iki bin iki yüz Türk Lirası idari para cezası uygulanır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elderbery -- 14 Ocak 2025; 1:41:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
yok be ya honor 300 gelmedi daha ben onlara baktım 200 ü alırken düzünde aynı işlemci olacak 400 2 yıla gelir muhtemelen
telefona ihtiyacın yoksa bekle ama varsa poco x7 pro kefil olmamakla birlikte bir kaç ay araştır fiyatı otursun honor 200 yada pro ama düzünü alırsan bendeki 512-12 modelini almanı tavsiye ederim.
-
e devletten mi yapılıyor bu işlem bende şikayet edeyim :)
-
E devlete thh yazıyorsunuz oradan yönlendirdiği siteden şikayet ediyoruz
Honoru inceliğini seviyorum hâli hazırda realme gt2 var, batarya Mobil veride 4 saat wifi de 5, 5,30 saat yetiyor.
Honor her 6 ayda 2 telefon çıkarıyor diyorlar şöyle baktım ki honor 90 2023 honor 100 Kasım honor 200 ise Mayıs da çıktı büyük ihtimal 400 mayısta çıkar.
Acaba server kayıtlı 14t veya çıkarsa 15t Pro mu alsam ne dersin.
server kayıtlı cihaz aldığında kaleyi boş bırakıp hücuma çıkmak gibi herhangi arızada muhatap bulamazsın,
kafan rahat olmaz vs vs honor 200 ince ve hafif cihaz kesinlikle premıum hissiyatına yakın veriyor. Ben gariptir ekranını da beğendim. Renkleri beni daha cezbetti. yazılımda bir kaç tık seviye yukarı taşırlarsa ciddi yerlere yükselebilirler
-
Bu cümlenden yola çıkarak daha çok farkına vardım doğru söylüyorsun uzun kullanacak biri garantili alması daha mantıklı
Telefon canavar gibi. Gayet memnunum.12999 a almıştım. O zamanki donanıma göre gayet iyi fiyattı. Kasa felan gayet güzel. Devam...
-
nerde değiştiniz hocam.
-
Kartal KVK
Çok iyi hocam güle güle kullanın.. Umarım başka problem yaşamazsınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X