120 Hz'de kullanıyorum hocam. Tabi uygulamaları özelleştirdim çözünürlük noktasında hepsini 120 Hz değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te! (462. sayfa)
-
-
Değildir. O fiyata alsa alsa Helio Gxx model işlemcili, Realme C serisi bir cihaz almıştır. 6500 TL'ye nasıl iyi kamera beklentisi var anlamak güç. Amacı belli ki markayı kötülemek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 21 Ocak 2025; 12:54:28 > -
Anladım hocam teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu kaynanaya verdim hocam. Şu an en ucuzu neyse o sanırım piyasadaki. 2 ay oldu olmadı 6500'e almıştım.
-
Gt2nin başlığında realmenin en ucuz modelini alıp realme mi kötülüyorsunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba hocam. Ne kadar tuttu pil değişimi acaba?
Yeni güncelleme ilgili çarpıcı bir yenilik var mı acaba ? Foto çekimlerinde duraklama ve kayıt sorunu oluyordu..
-
Realme ui 6.0 güncelleme mi yoksa şu anki Android 14 ui 5.0 mı
Merhaba, ücretsiz.
Kamerada sorun yaşıyorum. WhatsApp görüntülü arama yapmaya çalışırken olmadı ve kapattı yeniden başlatma gerekebilir diyor. Kamera uygulaması da açılmıyor. Yeniden başlatıp yazacağım.
Edit: Yeniden başlatma ya da kapatmaya çalıştığımda parmak izi okutma yeri çıkmıyor. Garip. Parolayı iptal edip deneyeceğim. Sistemde bir çökme var gibi.
Edit 2: Yeniden başlatınca sorunlar düzeldi. Yeniden olmayacağının garantisi yok. Umarım kısa sürede düzeltirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmzzya78 -- 24 Ocak 2025; 21:22:5 >
-
Son guncellemeden sonra ekran surem artti, sizlerde durum nasil?
kameranın açılmama durumu bende sadece bir kez oldu ve tekrarlamadı. yeniden başlatınca düzelmişti
-
1 önceki güncelleme ile benimde 6saat civarına yükselmişti, bu güncelleme sonra ilginç bir şekilde hem ısınma arttı (sanki arkaplanda bişi çalışıyor gibi) hemde süre 4.5 saatlere indi. Sanırım sıfırlama gerekli, arka planda filan hiçbir değişiklikte yok. Hertürlü kontrolüde yaptım ilginç...
Tam tersi bende 4 saatlerden 6 ya cikti. Bende simdiye kadar hic isinma olmadi ama ben zaten oyun vs oynamiyorum.
Güncelleme den sonra ekran süresi 4 saat bile alamıyorum keşke güncellemeseydim sıfırlamak harici başka cözümü yoktur herhalde
Neden açıklamıyor içeriğini bunlar..
Ekranda çizgi yüzünden garantiye göndereceğim. Vatanla mı iletişime geçmem lazım yoksa direk garantiyi mi arıyayım_? kim bakıyordu bunun servisine
-
Aramanıza da gerek yok web sitelerinden anlaşmalı kargo kodunu öğrenip direkt servise gönderin hocam tam kutu içeriği, faturayı ve olan sorunu da kağıda yazarak. Cihaz değişimi değil tamir edilecekse pil değişimi de talep edin.
Birkaç kişi pil değişimi talep etmiş ücretsiz değiştirmişler ilk mesaja sabitleyeceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 28 Ocak 2025; 21:55:36 >
Tamam hocam çok teşekkür ederim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X