Şimdi Ara

Realtek ALC262 yardım edebilirmisiniz :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar samsung r510 laptop kullanıyorum ses kartı Realtek alc262 High Definition Audio olarak geçiyor yakın zamanda ses sistemi almayı düşünüyorum ama acaba bu ses kartı 5.1 ses sistemi desteklermi bilmiyorum realtek sitesindehttp://www.realtek.com.tw/products/productsView.aspx?Langid=1&PFid=27&Level=5&Conn=4&ProdID=40 burada açıklaması var ama ingilizcem olmadığı için birşey anlamadım en fazla hangi sistemi destekler bu ses kartı yardımcı olursanız sevinirim :( birde eğer desteklemiyorsa ses kartı olarak önerebileceğiniz bir model varmı samsung r510 için şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar yardım edecek yokmu? nerede donanım haber ahalisi
  • Merhaba,

Bahsettiğiniz ses yongası çok kanallı sesleri destekler, önemli olan dizüstü bilgisayarınızda çok kanallı ses için uygun çıkışların bulunmasıdır. Kullandığınız cihazda optik veya koaksiyel SPDIF çıkışı mevcut mu? Üreticinin sitesinden veya cihazla beraber gelen kullanım kılavuzundan bunu bir kontrol edin.

Yalnız şöyle bir durum var; eğer dizüstü bilgisayarınızda optik veya koaksiyel SPDIF çıkışı mevcutsa, satın alacağınız ses sisteminin de buna uygun girişi olması gerekir.

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyau

Merhaba,

Bahsettiğiniz ses yongası çok kanallı sesleri destekler, önemli olan dizüstü bilgisayarınızda çok kanallı ses için uygun çıkışların bulunmasıdır. Kullandığınız cihazda optik veya koaksiyel SPDIF çıkışı mevcut mu? Üreticinin sitesinden veya cihazla beraber gelen kullanım kılavuzundan bunu bir kontrol edin.

Yalnız şöyle bir durum var; eğer dizüstü bilgisayarınızda optik veya koaksiyel SPDIF çıkışı mevcutsa, satın alacağınız ses sisteminin de buna uygun girişi olması gerekir.

Saygılar

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim fakat bu çıkışlardan hangisi mevcut bilmiyorum laptop üzerinde sadece 1 x Kulaklık Çıkışı (yeşil renk) (bunu kullanarak 2+1 sistem kullanıyorum şuan) ve 1 x Mikrofon Girişi (pembe renk) mevcut. sanırım bu bağlantı noktaları analog oluyor söylediklerinizde hangisi bunlarla uyuşuyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woateam -- 23 Aralık 2009; 14:08:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.