Şimdi Ara

Realtek High Definition Audio Win 7 Hakkında yardımı burda bulabileceğime inanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Arkadaşlar bilgisayarım 32bitti gidip bilgisayarcıya 64 bite çevirttirdim ve format attırdım. Sanırım Realtek High Definition Audio yu yüklememiş mikrofonu kullanamıyorum ben bi oyuncuyum ve Benim şuan en büyük derdim bu realtek driverini kurdum bana şu hatayı verdi '' Aygıt sürücüsü yazılımı yüklemesi başarılı olmadı '' kaldırdım tekrar kurdum yine aynı hata kaldırdım başka yerlerden indirdiklerimi kurdum ama hepsinde aynı hatayı aldım Mikrofonun nasıl çalışmadına gelirsen Ses kısmındaki Varsayılan mikrofonun High Definition Audio olması gerekmekte ama o yok Onun yerine C-Media PCI Audio Device var varsayılan mikrofonda ama o nun olmaması gerekiyor olması gereken High Definition Audio . Lütfen yardımcı olurmusunuz 2 gündür uğraşıyorum ama birtürlü olmadı bu Realtek kurulup pc res atıldıktan sonra '' Aygıt sürücüsü yazılımı yüklemesi başarılı olmadı '' hatası veriyor ve mikrofon simgesi çıkmıyor. Şimdiden çok teşekkkür ederim Realtek High Definition Audio Win 7 Hakkında yardımı burda bulabileceğime inanıyorum

• VE Realteki kurdukta sonra aygıt yöneticisine girip High definition u seçince şu hata geliyor
    '' Bu aygıt başlatılamıyor. (Kod 10) '' Bu hata geliyor ayrıyeten  Realtek High Definition Audio Win 7 Hakkında yardımı burda bulabileceğime inanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuzhanakıllı -- 21 Ağustos 2016; 23:29:40 >

• Anakartın sitesinden mi indiriyorsun sürücüyü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır onu nasıl yapıcaz hocam ?
  • Ana kartım ASUSTeK Computer INC. sanırım regedit ten baktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhanakıllı

Ana kartım ASUSTeK Computer INC. sanırım regedit ten baktım

Asus sitesine gir. Destek bölümüne gir. Driver bölümünden Anakartın marka ve modelini seç. Ses sürücüsünü indir. Laptopsa model seç. Zaten yönergeleri izle bulursun kolayca.

• Hocam çok teşekkür ederim indirdim ama şu nu nasıl kurucamı anlamadım Bilginiz varmı acaba ? Neleri yapmam gerekiyor Realtek High Definition Audio Win 7 Hakkında yardımı burda bulabileceğime inanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhanakıllı

Hocam çok teşekkür ederim indirdim ama şu nu nasıl kurucamı anlamadım Bilginiz varmı acaba ? Neleri yapmam gerekiyor Realtek High Definition Audio Win 7 Hakkında yardımı burda bulabileceğime inanıyorum

Setup.exe ye tıklayıp kur. İster önce klasöre çıkar sonra kur. İstersen de direkt rarın içinde tıklayıp kur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 22 Ağustos 2016; 0:53:25 >

• Bir de aklıma gelmişken ; eğer bu sürücü de işe yaramazsa driver booster programını bilgisayarına indir ve kur. Taramadan sonra listeden realtek i seçip sadece onu güncelle. Diğerlerini ihtiyaç olursa güncellersin.

• Yine olmadı hocam bide onu deniyim sizinde vaktinizi aldım kusurabakmayın . Hayırlı geceler.
  • Aygıt sürücüsü yazılımı yüklemesi başarılı olmadı Dedi High defitiona gelincede aygıt yöneticisinden F10 hatası veriyor neyse olmucak sanırım
  • O zaman bi de şöyle yap; aygıt yöneticisine gir. Reaaltek aygıtına sağ tıklayıp özelliklere gir. Ayrıntılar sekmesine gel. Özellik yazan kutuya tıkla. Listeden donanım kimliklerini seç. Bunu yapınca aşağıdaki kutuda karışık yazılar çıkar. Bir, iki veya üç satır olur. Birini, yada sırayla herbirini kopyalayıp david.info veya drp.su sitelerindeki arama çubuğuna yapıştır ve ara. Çıkan sonuçlar sana uygun sürücüdür. İstersen drp.su sitesinde küçük bir programcık var. Sistemini tarayıp sürücü güncelleyen, onu da yapabilirsin.

• Bir de şu sitede tiki işaretle ve next de. Açılan sayfada w7 satırında global e tıkla
    http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=23&PFid=23&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false#1

Bu eski driver. Belki yeni driver sorun çıkarıyordur...? Bir de yarın eve gidince bendeki realtek sürücüsünü yedekleyip upload ederim veya email adresini pm olarak ver, oradan rarla göndereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 22 Ağustos 2016; 2:46:19 >

• Hocam sorunu cozebıldın mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.