Şimdi Ara

rebith konusunda merak ettıgım bır konu var arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rebith konusunda merak ettıgım bır konu var arkadaslar,

ben 3 kere +4reb ten +5 rebıte sılahlarımi basamadım; 1 kere gecti, nasıl oluyorda +11 reb yani +9 basabılıyolar? onu cok merak edıyorum.( hatta bazı serverlarda bıldıgım +17 reb sılah basanlar var )

geyık muhabbeti yapmadan bılgısı olan varsa paylasabılırmi ?

reb trinasi olan karıvdis kullanıyor diyenler;
    yok abi program var atım dıyenler;
    gm den satın alıyorlar;
    dupe yapıyolar;

dıyenler hıc ne ozel mesaj yada bu konuya msj atmasınlar.......

• kim ne derse desin bence bunlar tamamı ile şans işi
  • onden o kadar ıtem yakıyorum ve hepsi ya +8 mc yada +7 h.c ıtem.
    cok zor +4 den +5 reb te gecıyor. res sabah saatlerini 1 nolu serverdayken platıuml premıum varken denıyorum, ama genede olmuyor lanet olasi sey, acaba unique ıtemlar mi yakmak lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avarebirkisi -- 5 Ağustos 2009; 2:13:31 >
  • +9 basıyorlar sonra rebirth yapıyorlar oluyor sana +11 rebirth.. ötekilerde tamamen şans karivdisle oran çok artıyor birde ne kadar o itemden yok ise o kadar yanma şansı artıyor( +2 rebirth geçerken çok yanar)ioniada arkadaşım windforce bastı +1 rebirthten +9 rebirthe kadar gitti +10 rebirthte patlattı..Yani karivdisle şans artıyor ama item basma olasılığın genelde o itemin bolluğuna bakılıyor..Nerden biliyorsun dersen tecrübe diyebilirim..

Örnek senin şu anda shard +9 geçirme ihtimalin %5 ise
    Graham +9 geçirme oranın %25 civarı birşey..Çok başıma geldi bu olay.. +5 ten başlayıp +9 a kadar mythril staff geçmişti pathos ilk açıldığında basmıştım onu..Sonra bir arkadaşım asasin dagger +10 basmıştı...Anlamışsındır umarım..
  • anladım bılınen seyı dıyorsun serverda ne kadar az o uıtemdan var ıse gecme sansı daha yuksek yani databasenın kabul ettıgi sayıda. anladım. fakat nasıl oluyorda scorching staf ve de woe yi ben +5 reb te basamıyorum :(
    ben sanmıyorum bulundugum serverda cok adet +5 reb olacagini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avarebirkisi

anladım bılınen seyı dıyorsun serverda ne kadar az o uıtemdan var ıse gecme sansı daha yuksek yani databasenın kabul ettıgi sayıda. anladım. fakat nasıl oluyorda scorching staf ve de woe yi ben +5 reb te basamıyorum :(
    ben sanmıyorum bulundugum serverda cok adet +5 reb olacagini.

yahu isterse hiç olmasın..mesela wirinom +19 rebirthin olsa serverlarda tek dimi +19 rebirth?+20 rebirth geçme şansı %100 diyemezsin..İllahaki şans..Millet mavi trinasız krowaz item çıkartır ben 5-6 tane mavi trinalı denerim ard arda 1 tane çıkmaz şans sonuçta..Bu arada krowaz bugu varmış öğrenmek lazım
  • server acılsın +5 rb md yi +6 reb md denıcem cevabı yazarım yansa yada cıksa bıle arklar. onden 10 adet +8 m.c ıtem yakıcam.(lufer yada emc de basıcam ıtemi) maradonda denemıcem bu sefer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +5 Rebirt ii yi +8 e kadar götürdüm baya kâr yapmıştım. Tamamen şans işi karivdis biraz arttırıyor ama karivdisle yaktığımıda bilirim.
  • sans isi.. md reb5 alip +10 yaptim +11 denerken yandi hep karavdis kullandim.. basmadan önce hic bisey yakmadim
  • +5 den +6 reb md denedim yandi hemde gene karivdis kullanmamam ragmen :(
  • sadice trina ilede olmuyo upgrade yaparken önceden item yakmak şansı büyük ölçüde artırıyi.
    carnac açıldığında trina ile +6dan +7ye ib basamamıştım :D en iyi si satmak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.