Bildirim
Receiveri Tv Kartına Bağlamak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bunun için uydu alıcınızda hangi video çıkışları var, tv kartınızda hangi video girişleri var bilmemiz gerek.
sanırım uydu alıcınızla tv kartınızın ortak giriş çıkşları varsa ancak o şekilde bağlanır.
örnek uydu alıcısında svideo çıkışı, tv kartınızdada svideo girişi vardır, bu durumda s video kablo ile bağlayabilirsiniz. -
evet tv kartında svideo girişi var.receiverde de var.
scart to svideo minijack kablosu işime yararmı ?
resimdeki gibi -
ogrenmek istediğim recevirdeki scart çıkışından svideo ya bir bağlantı söz konusumu onu merak ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carloso -- 7 Eylül 2008; 0:38:14 > -
olması lazım, deneminizde sakınca görmüyorum ayrıca denerde başarılı olursanız televiyona kıyasla görüntü kaybı olup olmadığınıda belirtirseniz faydalı olacak. -
Receiver'ın arkasında LNB çıkışı var bunu tv kartnın LNB girişine bağlayabilirsiniz, fakat tv de ne izleniyorsa pc de o kanalı izlemek zorundasınız. -
bilgilendirdiğin için öncelikle tşk.tv kartım skystar değil arkadaşım analog avermedya tv kartı.Svideo-anten çıkışı-audio in girişleri bulunmakta :S
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X