Şimdi Ara

Reddedildim lütfen yardım edin (ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bundan 2 sene önce 1 kızla çıktım yaklaşık 1 sene birlikteliğimiz oldu benim için çok güzel ama arkadaşlar fazla güzel olmadığını söylüyor.Tabi benim için çok güzel neyse...bunla çıktık ve neden yaptığımı bilmiyorum ben bu kızı braktım sonra jeton düştü ben bunu karşı daha farklı şeyler hissetmeye başladım hem evler karşı karşıya hem aynı okuldayız sürekli görüyodum yani arada bakışıyoruz filan ben pek konuşan bi tip değilim kendi fiziksel sorunlarım olduğundan ve özgüven eksikliğinden asosyal sayılırım,cesaretimi topladım konuştum böyle böyle tekrar beraber olmak istiyorum dedim.ve o can alıcı söz ''''BEN BAŞKASINI SEVİYORUM'''Reddedildim o an yıkıldım resmen nasıl sevmişim bu kadar anlayamıyorum.ben yakışıklı sayılmam ama onun sevdiği çocuk benden kat kat daha tipsiz eminim buna :( nası unutabilirm veya nasıl tekrar birlikte oluruz? olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum...

Boy:.1.85
    Kilo:65
    Esmerim

• daha liselisin, büyük ihtimalle kız da liselidir ve liseli kızların ne yapacağı belli olmaz.. hoş, her yaş grubundan kızların ne yapacağı belli olmuyor ama ergen kızlar daha dengesiz davranıyor bu kesin. atlatmaya bak önünde uzun bir yaşam var, biri gelir biri gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: urqun

daha liselisin, büyük ihtimalle kız da liselidir ve liseli kızların ne yapacağı belli olmaz.. hoş, her yaş grubundan kızların ne yapacağı belli olmuyor ama ergen kızlar daha dengesiz davranıyor bu kesin. atlatmaya bak önünde uzun bir yaşam var, biri gelir biri gider

Konu dışındaki en mantıklı cevaplardan biri

+100000000...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lentus -- 31 Ekim 2012; 23:42:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

quote:

daha liselisin, büyük ihtimalle kız da liselidir ve liseli kızların ne yapacağı belli olmaz.. hoş, her yaş grubundan kızların ne yapacağı belli olmuyor ama ergen kızlar daha dengesiz davranıyor bu kesin. atlatmaya bak önünde uzun bir yaşam var, biri gelir biri gider

Konu dışındaki en mantıklı cevaplardan biri

+100000000...

Alıntıları Göster
    Lisedeki aşklar uzun sürmüyor.Yenisi gelir unutmaya çalış sen

• quote:

haklısın çok dengesizler gerçekten tşk.edrim cevabın için
  • quote:

Orijinalden alıntı: atamix42

quote:

Alıntıları Göster
    as kendini.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    cevaplarınız için tşk.bi abi tavsiyesi almayalı çok olmuştu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

cevaplarınız için tşk.bi abi tavsiyesi almayalı çok olmuştu.

Alıntıları Göster
    O değilde bende kızla bi konuşamadım arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralCıplak

:D anlat bakalım ne zamandr nasıl başladı yardımcı oluruz belki
  • quote:

Alıntıları Göster
    merak etme birgün sende başkasını seversin yapman gereken başka kızlara bakmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: go_can

merak etme birgün sende başkasını seversin yapman gereken başka kızlara bakmak

ben severim sevmesinede o beni severmi? hem bidaha hiç bi kıza açılamam çok fena bu reddedilmek
  • o kızdan bir şey bekleme artık. Daha yeni reddedildiğin için yapamazsın bunu ama elinden geldiğince başka şeyler düşün. O kız aklıma geldiğinde kafanı dağıtacak başka şeyler yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kiz dedigin nedir kullanip atarsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İmzanı çalabilirmiyim acaba.Çok hoşuma gtti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captor.

o kızdan bir şey bekleme artık. Daha yeni reddedildiğin için yapamazsın bunu ama elinden geldiğince başka şeyler düşün. O kız aklıma geldiğinde kafanı dağıtacak başka şeyler yap
    öyle yapacağım en azından deneyecğm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

quote:

İmzanı çalabilirmiyim acaba.Çok hoşuma gtti.

Çalabilirsin
  • quote:

Beyler,abiler...öncelikle merhaba
    Ben bundan 2 sene önce 1 kızla çıktım yaklaşık 1 sene birlikteliğimiz oldu benim için çok güzel ama arkadaşlar fazla güzel olmadığını söylüyor.Tabi benim için çok güzel neyse...bunla çıktık ve neden yaptığımı bilmiyorum ben bu kızı braktım sonra jeton düştü ben bunu karşı daha farklı şeyler hissetmeye başladım hem evler karşı karşıya hem aynı okuldayız sürekli görüyodum yani arada bakışıyoruz filan ben pek konuşan bi tip değilim kendi fiziksel sorunlarım olduğundan ve özgüven eksikliğinden asosyal sayılırım,cesaretimi topladım konuştum böyle böyle tekrar beraber olmak istiyorum dedim.ve o can alıcı söz ''''BEN BAŞKASINI SEVİYORUM'''Reddedildim o an yıkıldım resmen nasıl sevmişim bu kadar anlayamıyorum.ben yakışıklı sayılmam ama onun sevdiği çocuk benden kat kat daha tipsiz eminim buna :( nası unutabilirm veya nasıl tekrar birlikte oluruz? olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum...

Esmerim

Bu düşünceyi değiştirmediğin sürece reddedilmeye mahkumsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8DA7E2B07

quote:

Beyler,abiler...öncelikle merhaba

Esmerim

Bu düşünceyi değiştirmediğin sürece reddedilmeye mahkumsun.
    ayrıldım kafayı yicem

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan114

ayrıldım kafayı yicem

Alıntıları Göster
    Yazının sonundaki boy pos kiloyu görünce 2000 li yıllarda forumlarda pc arızlarıyla ilgili konu açıp sonunada sistem özellikleri 1.gb ram ekran kartı şu bu yazanlar geldi nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: CODY

Yazının sonundaki boy pos kiloyu görünce 2000 li yıllarda forumlarda pc arızlarıyla ilgili konu açıp sonunada sistem özellikleri 1.gb ram ekran kartı şu bu yazanlar geldi nedense

Alıntıları Göster
    AŞIK OLACAK KIZ ARIYORUM!!!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.