Şimdi Ara

Redmi K20 serisi dünya genelinde 3 milyon satış rakamını geride bıraktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi daha önce Redmi K20 serisinin ilk ayında 1 milyon adet sattığını açıklamıştı. Çinli şirket şimdi de K20 ve K20 Pro modellerinin yeni bir kilometre taşına ulaştıklarını duyurdu.

Ayrıca Bkz.New York eyaleti elektronik sigara ürünlerini yasakladı
    Redmi K20 serisi 4 ay gibi kısa bir sürede dünya genelinde 3 milyondan fazla satmayı başardı. Böylelikle Redmi'nin en popüler akıllı telefon serilerinden biri haline geldi.

Başarının sırrı fiyat etiketi 

Redmi K20 ve K20 Pro'nun global pazarda Xiaomi Mi 9T ve Mi 9T Pro olarak piyasaya sürüldüğünü hatırlatmakta fayda var. Her iki cihaz da Çin pazarı dışında inanılmaz derecede iyi bir grafik çizdi.

Bu başarıda Redmi K20 ve K20 Pro için belirlenen fiyat etiketinin son derece önemli bir rol oynadığını belirtmek gerek. Akıllı telefonlar Çin'de sırasıyla 289 dolar ve 361 dolar gibi son derece makul bir fiyatla satılıyor.

• yurtdışında iki model arasında 72 dolar fark var ülkemizde 9t 3000 9t pro 4300 civarında fiyatı var.

72 dolar = 1300tl

• Beklentilerin üzerinde bir cihaz ...
    Türkiye fiyatı yüksek kalsada f/p ürünü ....

• Huawei Mate 20 pro'mu satıp Mi 9T modeline geçiş yaptım. Gram pişmanlık yaşamadım. Full ekran deneyimi çok keyifli. Tasarım harika, batarya dolu dolu bir günü rahatlıkla çıkarıyor. Üstüne üstlük fiyatı diğer modellere göre çok uygun. Almayı düşünen varsa tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iphone x ve note 8 ikilemesinden kurtulup mi 9t ye geçtim. muhakkak fark var ama gerçekte binlerce liraya değecek farklar yok aralarında. bütçesi 3bin olanlar düşünmeden alabilir.

• Xs max satıp mi 9t aldım pil ekran olarak daha fazla memnun kaldım yazılım aynı derecede stabil sadece kamera eksi fazla fotoğraf çeken değilim sonuçta 7 bin cepte kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.biceps

Huawei Mate 20 pro'mu satıp Mi 9T modeline geçiş yaptım. Gram pişmanlık yaşamadım. Full ekran deneyimi çok keyifli. Tasarım harika, batarya dolu dolu bir günü rahatlıkla çıkarıyor. Üstüne üstlük fiyatı diğer modellere göre çok uygun. Almayı düşünen varsa tavsiye ederim.
    kamera konusunda nasıl hocam pek fark varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Almayı düşünenler için söyliyim, kayıtsız mi 9t ler 2000 liralarda, ana konudakilerin(mi 9t) yüzde 70i öyle aldı(ben dahil), hiç kimse sorun yaşamadı. Türkiye'de 3000 e satmaya çalışıyor resmi firmalar, artık kimi düdüklüyorlarsa.

Muadil fiyatında olan A50'den çok üstün.
  • Tatmin edici bence, huaweinin eksikliğini hissetmedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.biceps

Tatmin edici bence, huaweinin eksikliğini hissetmedim.
    daha once huawenin hangi modelini kullanıyordunz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.