|
Redmi Note 13 ve 13 Pro tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Samsung'un orta seviyede 5 yıl güncelleme garantili güzel telefonları varken bu saatten sonra reklamlı arayüzü olan Xiaomi'ye kimse para vermez.
-
Redmi note 13 Pro için bir yerde bluetooth 5.1 aşağıda teknik özellikleri toplu yazılan yerde de bluetooth 5.2 var demişsiniz. Orayı düzeltelim lütfen.
-
SD 7s gen2 tmsc üretimi ise ve kamerada ois varsa alınır güzel cihaz olmuş pro olan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
xiaomi alanı Allah kurtarsın timebomblu ürün 3 senede pert
-
Pro gelsin Türkiye ye alak
-
Sadece türkiye özelinde konuşuyorsun xiaominin türkiyenin fiyat politikası türkiyede bu vaziyette .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 sene ömrü var ama alınır öğrenciye vergisiz sınıfına dahilse net alınır pro 256 gb modelini ekonomik şartlardan dolayı almayı düşünüyorum. samsung çok traşlıyor orta segmenti güncelleme ve güvenlik yaması zerre umrumda değil. imkanım olsa s23 ultra alırdım zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne 3 senesi yahu, elimde mi 6 var ne donma ne takılma var kaç senelik telefon.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kıymetli arkadaşlar ,
Orta sınıfı geçmemesi koşuluyla kullanım ömrü 5 sene sorunsuz olacak bir telefon öenerir misiniz rica etsem (güncelleme vb önemli değil , 5 senede telefon şişmesin ,ekran sararmasın,hoparlör yamulmasın gibi donanım dayanıklılığı önemli.)
Teşekkür ederim.
Kendi tespit ettiklerim şunlar :
-Honor 90
-Samsung A54
-Samsung A34
-Redmi note 12 pro (4g) veya redmi note 12 pro (5g) ,
Kıymetli yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim arkadaşlar ,kardeşime almak durumundayım ,kendim huawei kullanıyorum aşırı memnunum fakat bizimkisi huawei istemiyor.
-
Merhaba, eğer yazılım ve güvenlik güncellemeleri sizin için önemliyse Galaxy A34 veya A54 öneririm. Bu modeller 4 yıl Android güncellemesi, 5 yıl da güvenlik güncellemesi alacaklar. Honor ve Xiaomi/Redmi bu konuda sabıkalılar, 2 yıl sonra Android güncellemesi kesilir, güvenlik güncellemesi de 3 yıl sanırım. Bir de tercih meselesi ama Xiaomi'nin MIUI arayüzü de biraz problemli. Aralarında f/p olarak en çok öne çıkan model Samsung Galaxy A34 bence. A34, A54'den daha çok satıyor ve şarjı biraz daha iyi gidiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleancoder -- 24 Eylül 2023; 19:38:18 >
-
vakit ayırıp yardımcı olmuşsunuz teşekkür ederim ,
Yazılımı hariç tutarsak samsunglar için taş gibi telefondur denilebilir mi ? tekrar teşekkürler...
-
Bir Sony olmasa da Samsung da iyi markadır. A54 işinizi görür.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arladaşlar ben SAMSUNG kullanıyorum ve hepte kullanıcam Xiaomi telefonları almayın benim arkadaşımda Xiaomi 12 Lite var 50°C üstü ısınıyor tüm Xiaomi 13 (Redmi diyil amma Redmide SAMSUNG kadar kaliteli bir ürün diyil)63°C ısınıyor 13-ler ben şahsen 120W 240W 90W hızlı şarj benim için hiçde önemli diyil 25W 45W olur en azından telefon beni uzun bir zaman idare etsin SAMSUNG daha pahalı amma pahalı alıcaksın 1 tane alacaksın ve uzun bir süre kullanıcaksın güncellemelerde çok önemli bazı uygulamalar en güncel telefonları destekliyor!
-
Bu telefonların hepsi güzel bende mi 11 lite var 2 seneden fazla oldu halen çok güzel çok akıcı telefon ve redmi note 12 pro ile aynı işlemci ronun ram i 8 gb onu bile alsan güzel ama aralarında seçim yapmak istersen honor 90 benim sana önerim poco f5 onuda bir araştır istersen honor 90 ile fiyat olarak yakın
-
Tasarımı güzel bence.
-
O bahsettiğiniz reklamların hepsi ayarlardan rahatlıkla kapatılabiliyor.
-
Xiaomi Note 12 Pro 8/256GB kullanıyorum 1 aydır. Çok memnunum.
Birebir aynı özelliklere sahip Samsung A54, benim telefonumdan 5000 TL daha pahalı. Yani keriz olmanında anlamı yok. Xiaomi nin reklam olayına gelince, evet ilk açtığınızda reklamlı bir arayüz sizi karşılıyor. Zaten cihazın fiyatının uygun olması bu reklam politikası yüzünden. Ancak ayarlardan kısa bir uğraş ile bu reklamların hepsi kapatılabiliyor. Ben kapattım ve arayüzde en ufak reklam görmüyorum.
-
hocam biz de bu reklam olayından mustaribiz, nasıl kapatanız, bu konuda yardımcı olur musunuz?
-
bende mi 11 lite vardı , kapatıyorsun güya ama tam kapanmıyor ... yine de reklam gösteriyordu .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 27 Eylül 2023; 1:41:53 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Samsung'un orta seviyede 5 yıl güncelleme garantili güzel telefonları varken bu saatten sonra reklamlı arayüzü olan Xiaomi'ye kimse para vermez. |
Ne 3 senesi yahu, elimde mi 6 var ne donma ne takılma var kaç senelik telefon.
|
Benzer içerikler
- whatsapp hesap silme
- whatsapp mesaj sabitleme
- kilitli klasördeki silinen fotoğrafları geri getirme
- tbt nedir
- vpn indir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X