Şimdi Ara

Reenkarnasyon gerçek olsaydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sonraki hayatınızda, önceki hayatınızı hatırlamak için ne yapardınız? dünyanın herhangi bir yerinde yine insan olarak doğacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3139DDD17 -- 13 Eylül 2019; 17:23:27 >

• Hatırlarsam adı reenkarnasyon değildir
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    hatırlamak yok zaten hatırlatmak var.
  • Rollo Lothbrok olmak isterdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8A8E5C90D

Rollo Lothbrok olmak isterdim.
    geçmişteki hayatında belkide Rollo Lothbrok sendin yada Plantinga'nın beslediği cindin belkide milyon dolarlık adamdın, yeniden dğacağına inandığın için bütün servetini arka bahçedeki ağacın dibine gömdün
  • Öyle bir şey mümkün değil işte. Ben Rollo olsaydım ben ben olmazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8A8E5C90D

Öyle bir şey mümkün değil işte. Ben Rollo olsaydım ben ben olmazdım.
    neden olmasın? doğduğumuz yer bizi 180 derece değiştirebilir. ruh yada enerji gibi öldüğümüzde yok olmayan bir şeyin var olduğunu düşünelim, her ruhun farklı ama değişmeyen bir frekansı var, bu durumda yeni hayatımıza mesaj göndermenin mümkünü yokmu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Reenkarnasyon gerçek olsaydı
  • Defter-i amal da denebilir. Neden reenkarnasyon derdim adına bilemedim şimdi.

Birinin alnından sürüklemişler işte kader dedin iman dedin ölümden sonra yaşam dedin yaşa demiş olsunlar da bana ne diyemedim!

Ola! Eğer reenkarne olsaydım bana ne derdim.

Doğru cevap bu olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatırlatmak istemem,memento kafasına girilmez.

Uğraş dur sonra...
  • Bu reenkarnasyon olayına aklım ermiyor bir türlü. Düşünüyorum, acaba diyorum bu olay gerçekten var ise biz öldükten sonra yeni bir bedene ruhumuz transfer olunca geçmiş anılar ne olacak. Düşünsenize genç yaşta ölmüşsünüz ve reenkarnasyon ile başka bir ülke başka bir şehirde yeniden doğuyorsunuz. Aynı zaman da ise öldüğünüz taraftaki eşiniz, anne ve babanız sizin üzüntünüz ile yaşıyor ama siz bihabersiniz. Çok garip bir durum gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkman42

Bu reenkarnasyon olayına aklım ermiyor bir türlü. Düşünüyorum, acaba diyorum bu olay gerçekten var ise biz öldükten sonra yeni bir bedene ruhumuz transfer olunca geçmiş anılar ne olacak. Düşünsenize genç yaşta ölmüşsünüz ve reenkarnasyon ile başka bir ülke başka bir şehirde yeniden doğuyorsunuz. Aynı zaman da ise öldüğünüz taraftaki eşiniz, anne ve babanız sizin üzüntünüz ile yaşıyor ama siz bihabersiniz. Çok garip bir durum gerçekten.
    o yas tutan ailende öldükten sonra başka bedenlere gidecek ve onlar içinde yas tutulacak. yani adam diyor ki işte nasıl olsa geri dönüyoruz ölümden çok şey yapmayın üzülmeyin. bir din için güzel bir yöntem

• Reankarnasyon sonucu erkeklerin alayı yeni yaşamlarında kadın yada homo oluyorlarmış.
  • Hatior kullanıcısına yanıt
    Bende kendime belli bölgelerdeki kadınlar neden aynı babalarına benzeyen kara/kıllı/bıyıklı tipler oluyorlar diye soruyordum, meğer sebep düşündüğümden de bambaşka 1 şeymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conar-XP

Bende kendime belli bölgelerdeki kadınlar neden aynı babalarına benzeyen kara/kıllı/bıyıklı tipler oluyorlar diye soruyordum, meğer sebep düşündüğümden de bambaşka 1 şeymiş.
    Yeni yaşamında kadın olmayınca tipler değişimiyo yaa ..
    Sakat üstat ben reankarnasyondan vaz geçtim.
  • Hindu inancının büyük zaferini kutluyor olurduk. O zaman liberal demokrasiyi lağvedip memnuniyetle kast sistemine geçebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diyelim ki kuzey kutbundasınız. buzdan bi oluş var. kutup ayısı penguen fok vs. şimdi aşağılara doğru inin ve faraza soğuğa daha az dayanıklı bir oluş görün. burada da ren geyikleri tilki kurt vs olsun.

insan için mutlak ölümün aşağısındaki tekamul reenkarne olmak ise kutup ayısı varsa biz ölüyüz kanka dediğimiz yerin aşağı kutupları yeniden var oluma örnek teşkil ederdi.

bana göre insan için mutlak ölümün aşağısı olan hal reenkarne olarak adlandırılmaktadır.

................

bu inanç da zamanla köhnemiş şekil biçem değiştirmiş olabilir. teorik olarak bir varlığın ölümden salaha erdiği bir nokta yeniden doğuş gibi adlandırılır.

yani toprağa girince anca çiçek çıkarsın gerçeğini değiştirmeyen şey mutlak ölümden kurtarıcı sıcaklık ya da serinlik anına yeniden doğuş demiş olmalıdır.

.................

amansız katabatik ruzgarını gördük tam ucunu tuttuk dedik ki birden hızır misüllü bir zat helikopteri ile bizi aldı ordan kotardı. işte bu an yeniden doğuştur ve reenkarne halidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HADO77 -- 19 Aralık 2019; 15:42:30 >

• Korkma, sadece toprağa gidecexin.
    Sonra toprak olacaxın.
    Sonra sularla birlikte 1 çiçeğin bedenine yürüyecexin.
    Oradan özüne ulaşacaxın.
    Çiçeğin özüne 1 arı konacak.
    Belki, belki o arı ben olacam
    .
    kpinar38youtube
    Eşkiya(1996)_Cumali'nin ölümü :| [KP]
    https://www.youtube.com/watch?v=k--DL4FQons&feature=youtu.be&t=115

• şuan yaşadığı hayatı beğenmeyen hatırlamak istemeyen unutmak isteyen o kadar çok insan var ki

reenkarnasyon bizim için anca tedavi olur başqan cümleten selamunaleyküm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.