Şimdi Ara

Reflü hastalığından tamamen kurtuldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 23 YAŞINDAYIM…19 NİSAN 2020 TARİHİNDE BOĞAZ REFLÜSÜ HASTALIĞI TEŞHİSİ KONDU. 8 AY BOYUNCA LANSOR 40MG PPİ VE RENNİE DUO ANTİ ASİT ÇİĞNEME TABLETİ KUTULARCA ANTİBİYOTİK AĞRI KESİCİ KULLANDIM. BİTKİSEL TEDAVİ OLSUN. NEFES EGZERSİZİ OLSUN BİR ÇOK UYGULAMA DENEDİM SONUÇ ALAMADIM. EKİM AYINDA BİR YOUTUBE KANALINDA HASTALIKLA ARAŞTIRMA YAPARKEN BİR KANALA RASTLADIM. KANALDA MİDE REFLÜSÜ MİDE ÜLSERİNİN NEDEN KAYNAKLANDIĞINI ÖĞRENDİM. ADAK ETİ YERSEN ve MİDE ÜLSERİ adlı VİDEOLARINDA SEBEBİNİ ANLATMIŞ ÇÖZÜMÜ İÇİN KANAL SAHİBİYLE İLETİŞİME GEÇTİM. YAZAR BANA KENDİ YAZDIĞI KİTABINI ÜCRETSİZ GÖNDERMİŞTİ. SOYUMUN ADAK ETİ YİYİP ETİNİ YEMESİNDEN DOLAYI BU SIKINTIYI YAŞADIĞIMI ÖĞRENDİM. ERKEK VE DİŞİ KEÇİ ADAK KESİLDİ ANINDA DÜZELDİM. DÜZELDİĞİM TARİH 5 KASIM 2020 İDİ. 5 KASIM 2020 TARİHİNDE REFLÜ HASTALIĞI GEÇTİ ÖMÜR BOYU İLACA VE AMELİYATA GEREK KALMAMIŞTI. AYNI SAATTE TÜKRÜKTE Kİ ASİT ORANI NORMALE DÖNMÜŞTÜ. MİDE VE SAFRA ASİDİ AĞZIMA GELMİYORDU. ARTIK HERŞEYİ YİYEBİLİYORDUM. AĞZIMA ASİT GELMİYOR SIKINTI YAŞAMIYORDUM. BU MESAJI PAYLAŞMAMIN NEDENİ BEN ÇOK SIKINTI GEÇTİM BAŞKASI ÇEKMESİN SEBEBİNİ ÖĞRENMESİ İÇİNDİR. ALLAH HERKESE SAĞLIK VERSİN KİMSEYE BU SIKINTILARI YAŞATMASIN.

ADAK ETİ YERSEN VİDEO LİNKİ: https://www.youtube.com/watch?v=4T85MXTnn2A

MİDE ÜLSERİ REFLÜSÜ: https://www.youtube.com/watch?v=0muzUo2A1_c

YOUTUBE KANALI : KUTBUŞ ŞİFA

• Yapay Zekanın Yanıtı

Reflü Hastalığından Tamamen Kurtulma: Başarı Hikayeleri ve İpuçları

Reflü hastalığı yaşam kalitenizi önemli ölçüde etkileyebilen rahatsız edici bir durumdur. Ancak birçok kişi reflünün pençesinden kurtulmayı başarmıştır. İşte onların yorumları ve reflüden kurtulmada başarılarını paylaşmaları:

Reflüden Kurtulanların Yorumları:

"Uzun yıllar reflü hastalığıyla mücadele ettim, ancak artık tamamen kurtuldum. Bu benim hayatımı değiştirdi."

"Bir zamanlar şiddetli reflü atakları yaşıyordum. Şimdi, basit yaşam tarzı değişiklikleri sayesinde, semptomlarım tamamen ortadan kalktı."

Pulcet Kullananların Yorumları:

"Pulcet, reflü semptomlarımı önemli ölçüde azaltmaya yardımcı oldu. Artık yemeklerden sonra mide ekşimesi yaşamayı bıraktım."

"Pulcet'i düzenli olarak kullandığımdan beri, hayat kalitem önemli ölçüde iyileşti. Reflü semptomları artık benim için bir sorun değil."

Reflüden Kurtulanlar:

• Reflüden kurtulmak mümkün. Sabırlı olun ve yaşam tarzınızda gerekli değişiklikleri yapın.
    • Doğru beslenme, düzenli egzersiz ve stres yönetimi, reflü semptomlarını yönetmede çok önemlidir.
    • Semptomlarınız devam ederse veya şiddetli hale gelirse, bir sağlık uzmanına danışın.

Atrofik Gastriti Olanların Yorumları:

"Atrofik gastritim var ve reflü hastalığına da yatkınım. Pulcet ve yaşam tarzı değişiklikleri, semptomlarımı yönetmeme yardımcı oldu."

"Atrofik gastrit semptomlarıyla mücadele ediyorsanız, reflü hastalığı geliştirme riskiniz daha yüksektir. Bu nedenle önleyici tedbirleri almak çok önemlidir."

Reflü hastalığından kurtulmak mümkündür. Hayatınıza küçük değişiklikler yaparak ve tıbbi tavsiyelere uyarak, semptomlarınızı yönetmeyi ve yaşam kalitenizi artırmayı başarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Geçmiş olsun kardeş. Biraz ilginç bir tedavi olmuş. Bir şey sormak istiyorum. Bende ne var bilmiyorum ama. Sürekli boğazıma balgam takılıyor.

Sürekli boğazımı temizlemek zorunda kalıyorum. Balgam oluşuyor sürekli ve boğazımda takılıp kalıyor. Ne yutabiliyorum ne de tükürüp atabiliyorum.

Uyandıktan sonra bir şey yok fazla ama ne zaman ki yemek yedim hemen peşinden başlıyor balgam oluşmaya.

Sende de oluyor muydu bu olay?

• quote:

Orijinalden alıntı: Choqo

Geçmiş olsun kardeş. Biraz ilginç bir tedavi olmuş. Bir şey sormak istiyorum. Bende ne var bilmiyorum ama. Sürekli boğazıma balgam takılıyor.

Sürekli boğazımı temizlemek zorunda kalıyorum. Balgam oluşuyor sürekli ve boğazımda takılıp kalıyor. Ne yutabiliyorum ne de tükürüp atabiliyorum.

Uyandıktan sonra bir şey yok fazla ama ne zaman ki yemek yedim hemen peşinden başlıyor balgam oluşmaya.

Sende de oluyor muydu bu olay?

yanlış anlama da sende mikrop fazladır, reflü balgam yapmıyor. Nefes darlığı, boğazda bişey takılmış hissi, yemek borusu ağrıları (yanma, sıkışma, spazm), mide şişkinliği sürekli olmasa da göğüs ağrıları

• Adak eti ile bu rahatsızlığın tıbbi olarak nasıl bir bilimsel bağlantısı var? Halen bulmaya çalışıyorum. Geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.