< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
regal 58r754u 6999 tl
-
-
Regal kurumsal mağaza adlı satıcıda şuan 7000
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gece görüp sipariş verdim 1 tane.
-
kaçırdık
-
Fena kaçtı be!
-
Gece ben baktım 10000 TL olmuştu. İyi yakalamışsınız
-
3-4 kere 6999 tl olarak değiştiğini gördüm. İlk 2 sefer alamadım. Muhtemelen firmanın entegrasyon programı her defasında 2-3 stok giriyor. Stok tükenince, 20 dk sonra program yine 2-3 stok gönderiyor sisteme.
-
Hocam dediğiniz mağaza neresi oluyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hb de mi 7000 TL ye düşüyor? Satıcı kim?
Hangi satıcı hocam ? Takibe alalım
regal kurumsal
-
sanıyorum, ölü pixel veya farklı sebepten iade olan, ambalajı açılmış ürünleri bu fiyattan stoğa sokup, satıldığı anda eski fiyata çekiyorlar.
Yaşadım aynı durumu.
Arkadaşlara tavsiyem ara panel ölçüsü tv almayın.alırsanız 42-43-50-55-65 -75 inç tv alın.ara panel ölçülü tvlerde ileride panel arızası yaşama olasılığınız fazladır.
-
Tam olarak sebebi nedir hocam? Niye öyle olur?
Regal de bu satıcıda mı yaşadınız?
Arkadaşlar, android tvler hakkında yorumunuz nedir? Daha kullanışlı olur mu?
Teknik olarak anlatmak uzun sürer.Kısaca standart olarak panel fabrikasından kaliteli paneller yukarda yazdığım ölçülerde çıkar.diğer paneller özel istek üzerine UCUZ olarak imal edilir.Dikkat edin ara panel tv fiyatlarında olan tvler ucuz olur.
-
yani benım 25 bın tl verip aldığım 70 inç tv dandık panelmi diyorsun ?. hangi marka gidip sorun cıkarcağını bildiği ürünü üretir. . 55 65 inçlerdede dandik paneller vardır. yorumunuz biraz saçma gözüküyor. ne kadar para o kadar köftedir olay. kaliteli alırsan 70 te alsan 65 te alsan kalite kalitedir.
Bunu tüm panel tamircileri bilir.saçma derken istediğine inanmakta özgürsün.Dandik demedim ara paneller sıkıntılı panellerdir dedim.kalite konusında haklısın.Elektronik şans işidir
-
Benim hayatımda duyduğum en saçma şey ,peh diyorum ...bu arada panel tamircisi de nedir memlekette panel tamircisi var da biz mi bilmiyoruz ?
İstatiksel olarak ara panellerde daha fazla arıza çıkması dandik bir üreticinin bu ara panelleri daha fazla üretmesinden oluşabilir veya Türkiye'ye gönderilenler böyle olabilir ,saçma ama tabi oran orantı konusu forumda benim panelim 58 ve panelim atizalandi yazanlar çoğunlukta olur ise bu konu altında o zaman saçmalık olmaktan çıkabilir ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 4 Şubat 2023; 17:53:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- nokia 8010
- zoomer batum
- tcl 58p733 yorum
- tcl 65c745 yorumlar
- sinbo espresso makinesi
- telegram indirim kanalları
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- siber pazartesi
- bim yazıcı
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X