Şimdi Ara

Reisin Selçuk İnanın düğününe gitmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabri Reisin takımda gruplasmalara neden olan Selçuk İnan Burak Yılmaz Olcan Adın yani kısaca trabzon tayfasina tepkili olduğu konuşuluyor..Eğer doğruysa helal olsun Galatasarayin Çocuğu!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya birader derdiniz ne sizin
    Burak Selçuk Sabri vs birbirine girse de izlesek diye bekliyorsunuz.

• ceza yemwden nasil hakaret edebilirim.

bunlar fenerli kesin .hazmedememiş hala yediklerini

• Senden daha çok Galatasarayliyim sıkıntı yapma sen akhisarspor45
    ben duyduğunu söyledim haberiniz olsun diye haber verende kabahat.O hakareti ediceksen ben sana telefon adres vereyim gel öyle konuş klavyeden değil.
    Trabzon Tayfası Galatasarayin kanını suluk gibi emmektedir yıllık 2.5 3. Milyon euro lar sino kadar alıyor kazmalar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akhisarspor45

ceza yemwden nasil hakaret edebilirim.

neredeyse tum mesajları saçma sapan olan saçma sapan bir uye
    blok.

• akhisarspor45 A kullanıcısına yanıt
    .

• quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

quote:

Orijinalden alıntı: akhisarspor45

ceza yemwden nasil hakaret edebilirim.

neredeyse tum mesajları saçma sapan olan saçma sapan bir uye
    blok.

Tam bir Türk futbolcu aşığı ve Hamzasporlu. Ayrıca Hamza Hamzaoğlu olduğu hakkında şüphelerim var. (bkz: nick)

Bloklamak da yetmiyor ki arkadaş, adam öyle saçmalıyor ki alıntı yapanlardan vs. illaki görüyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: npmete

Senden daha çok Galatasarayliyim sıkıntı yapma sen akhisarspor45
    ben duyduğunu söyledim haberiniz olsun diye haber verende kabahat.O hakareti ediceksen ben sana telefon adres vereyim gel öyle konuş klavyeden değil.
    Trabzon Tayfası Galatasarayin kanını suluk gibi emmektedir yıllık 2.5 3. Milyon euro lar sino kadar alıyor kazmalar

şino babasinin hayrina oynuyordu zaten.

14 gol atti noldu yani 30 golmü atti sow da o kadar atti .arsenal dortmund maclarinimi aldi .bi fener macini aldi burakda kupayi aldi.

her b.ku abartmakta ustunuze yok.

şino deplasmanda kac gol atti bak bakalim ligde.sadece 1.

• Bunun adı nankörlüktür başka açıklaması yok

Kadroda selçuğun olmamasına mı hayıflanırsınız, sabrinin olmamasına mı?

• akhisarspor45 A kullanıcısına yanıt
    Sneijder 30 gol dedin.Senle tartıştigim süre içerisinde benden çaldığın vakite üzüldüm.Bastıra bastıra BLOK

• ne alakası var boş boş konular açıyorsunuz sabri efendi Gs ın çocuğuysa maaşında indirime gitsin ozaman
  • Roman_Gladius kullanıcısına yanıt
    Sabri 1.250.000 alıyor.Selçuk burak olcan helsi 2.500.000 den başlıyor maaşı..Kimse inkar edemez sabri sarıoğlu özellikle son maçlarda sağ bekte hakkiyla görevini yapmış Şampiyonluga önemli katkı göstermiştir.Selçuk inan bu sene bi moka yaramadı.Keza olcan kanser etti buragi konuşmuyorum bile.Ziraat kupası yine 3 gol attı Allah yardım etti yine göz boyadı..1.250.000 ile 2.500.000 sen farkı hesapla biri maç başı 10.000 alırken biri 35.000 alıyor.

• Sabri kadro dışı kaldığında sesi soluğu çıkmayan tayfa bunlar. Belki bunlar sebep oldu. Ben beklerim. Ki Sabri'yi hiç arayıp sormamışlar. Nasıl kaptan bu Selçuk? Sadece saha içinde mi kaptanlık oluyor? Adam gitmez tabiki. Siz adamı zor durumunda yalnız bırakın, sonra düğününüze gelmesini bekleyin.

Ayrıca Selçuk olmasa şampiyon olabilirdik ancak Sabri olmasa şampiyon olamazdık. Sağ bekte Tarık olduğunu düşünsenize.

Bu takımın ipini çeken Trabzon tayfasıdır. Milyonları sömüren de yine bunlardır. Birisi bende Drogba kadar gol atıyorum deyip, senesi gelmeden sözleşme yeniletti. Paraları cukkaladı. Drogba çıkarken 0-1 olan maç sen varken 0-6 oldu. Sen çıktın Umut girdi 1-6 oldu. Fark burada Burak efendi. Birde ben aldığım parayı hak ediyorum diyor. Adamda yüzde var.

Takımı çiftliğe döndürdüler, her dediklerini yaptırıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psirik

Sabri kadro dışı kaldığında sesi soluğu çıkmayan tayfa bunlar. Belki bunlar sebep oldu. Ben beklerim. Ki Sabri'yi hiç arayıp sormamışlar. Nasıl kaptan bu Selçuk? Sadece saha içinde mi kaptanlık oluyor? Adam gitmez tabiki. Siz adamı zor durumunda yalnız bırakın, sonra düğününüze gelmesini bekleyin.

Ayrıca Selçuk olmasa şampiyon olabilirdik ancak Sabri olmasa şampiyon olamazdık. Sağ bekte Tarık olduğunu düşünsenize.

Bu takımın ipini çeken Trabzon tayfasıdır. Milyonları sömüren de yine bunlardır. Birisi bende Drogba kadar gol atıyorum deyip, senesi gelmeden sözleşme yeniletti. Paraları cukkaladı. Drogba çıkarken 0-1 olan maç sen varken 0-6 oldu. Sen çıktın Umut girdi 1-6 oldu. Fark burada Burak efendi. Birde ben aldığım parayı hak ediyorum diyor. Adamda yüzde var.

Takımı çiftliğe döndürdüler, her dediklerini yaptırıyorlar.

yalanlarini sevsinler en cok bu adamlar ugrasti sabri afdedilsin diye.

melo da yalvarmiş afdesin sabriyi diye.

• npmete N kullanıcısına yanıt
    yabancı sınırı olmasaydı eboue nin ölüsü sabri ye forma yüzü göstermezdi selçuk la burak ın aldığı paralar ünal aysal ın gider ayak son kazıkları oldu onlarında geleceği ne olur bilmem en fazla 2 sene daha oynarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: npmete

Sabri 1.250.000 alıyor.Selçuk burak olcan helsi 2.500.000 den başlıyor maaşı..Kimse inkar edemez sabri sarıoğlu özellikle son maçlarda sağ bekte hakkiyla görevini yapmış Şampiyonluga önemli katkı göstermiştir.Selçuk inan bu sene bi moka yaramadı.Keza olcan kanser etti buragi konuşmuyorum bile.Ziraat kupası yine 3 gol attı Allah yardım etti yine göz boyadı..1.250.000 ile 2.500.000 sen farkı hesapla biri maç başı 10.000 alırken biri 35.000 alıyor.

Kupa maçında Burak'a Allah yardım etmiş göz boyamış Mübarek günde şimdi bir örnek vericem günaha giricem neyse
  • psirik kullanıcısına yanıt
    Ne diyorsa imzami atarim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.