Şimdi Ara

Reklam Virüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu reklam virüsü hakkında bilgisi olan varmı. Bir türlü silemedim. Chorem da explorer da firefoxta hepsinde var. Yok win7 sisteminize virüs bulaştı cart curt diye bir sürü sekme açıyor kendiliğinden. Avast yüklü malware yüklü hepsi güncel. ama yok engelleyemiyorlar format atmakta istemiyorum varsa bir çıkar yolu yardım edebilirseniz cok sevinirim. Reklam Virüsü Reklam Virüsü
     Reklam Virüsü Reklam Virüsü

• up up up
  • Ad-Bl0ck Plus(adini duzgun yazamiyorum,yazinca *** olarak cikiyor forumda) ile surf yapmani oneririm bunun asil mesele virusu silmek Antimalware Malwarebytes programini kullanmani oneririm muhakkak silecektir yanlış yaptığın birseyler olmali. Antivirus olarak ise Avast i unut sil guncel tehditlere karşı etkisiz bir antivirüs Bitdefender Kaspersky Avira gibi antivirüsler kullanmalisin. Bunlarin ucretsiz ancak premium lisans kodlari ara ara veriliyor dagitiliyor. Malwarebytes programini internette biraz arayarak lisansli yapabilirsin nette lisans anahtarlari var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpmirza -- 28 Nisan 2015; 0:59:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpmirza kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam o yoluda bir deneyelim. Yahu ufak sinek nasıl miğde bulandırıyormuş boylelikle anlamış olduk.
  • Aynı reklam sorunu benim bilgisayarımda da var Antimalware Malwarebytes ve bir çok spyware kurdum çözüm olmadı başka önerebileceğiniz bir program var mı ?
  • emilll kullanıcısına yanıt
    Aynı modeme bağladığınız telefonunuzda benzer sorunlar yaşıyor musunuz veya farklı bilgisayarda? Aynı ağdaki başka cihazda? Eğer hayırsa Adwcleaner son sürümü deneyin. Gerçi bildiğim kadarıyla Malwarebytes aralarında en sağlam olanı fakat denemekte yarar var.

Ve şuradaki yazıları okumanız faydalı olacaktır:

http://uzmanim.net/soru/reklam-virusu-temizleme/4288
    http://forum.donanimhaber.com/m_74009716/tm.htm

Eğer cevap evet ise modeminize virüs girmiş olabilir. Onunla ilgili açıklama ve çözümde yine ilk linkte mevcut.
    Ben genelde eskiden antivirüs yazılım kullanmadan evvel browser anasayfa değiştiren virüs( virüs demek doğru mu bilemiyorum) girdiğinde 2.linkteki arkadaşın gösterdiği yolu deniyorum Regedit ten elle tek tek silme metodu. Fakat sizin durumlar biraz farklı sanırım. Artık işinize yarayan yararlı bilgileri seçip alırsınız içlerinden.

• alpmirza kullanıcısına yanıt
    şimdi siz söyleyince denedim evet diğer cihazlarda da aynı sorunu yaşadım. çok çok teşekkurler hemen inceliyorum yazılarınızı çok çok teşekkürler.
  • Nick_Otin kullanıcısına yanıt
    Rica ederim azıcık yardımcı olabildiysem ne mutlu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.