Şimdi Ara

Reklamcılık İstemek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baktım ama meslekler ile alakalı bir bölüm yoktu.Ben de buraya yazıyorum.

Merhaba arkadaşlar ben 8. sınıfta okuyorum.Bir dahaki sene liseye geçeceğim.
    Aklımda meslek olarak reklamcılık var çünkü çok yaratıcıyım.Bunun için metin yazarı da olabilirim.
    Ama gel gör ki mesleği araştırınca çok kötü şeyler okudum.Maaşı olsun,iş olanağı olsun,falan filan her şeyi kötü diyorlar.
    Forumlarda açılmış konular da genellikle eskiden açılmış konular.
    Reklamcılık okuyan,reklamcı olan abilerim,ablalarım:
    Bu nasıldır?
    İş bulmak kolay mı?
    Karnımı doyurur muyum?
    Hangi liseye gitmem gerekir?
    Ve reklamcılık sözel mi sayısal mı?
    Geleceği olan bir meslek mi?
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bir türlü meslek seçemiyorum.

• Düz liseden veya Anadolu Lisesinden sözel bölümünden mezun olup reklamcılık okuyabilirsin. Biraz şansın varsa çevren ve sende de cevher varsa olur tabi neden olmasın. Bak mesela acun ılıcalıya. Adam istanbul üniversitesinde ingilizce öğretmenliği okurken birden şansı yaver gitmiş ve show tv'de ise başlamış. Şimdi açık ara Türkiye'nin en büyük televizyoncusu. Tabi bunda kendisinin de payı var. Sen idealinin peşinden koş kendine güveniyorsan iyi yerlere gelirsin. Bu da acunun hikayesi.

Üniversiteden Esat adında bir arkadaşıyla kaldığı sıralarda hava alanınına giderken Show Tv binasını görmüştür. Yanında üniversiteden arkadaşı Esat'ta vardır. Kuzeninin arkadaşı ve o dönem Show Tv'de mali kontrolör olan İrfan Şahin'i ziyaret etmiştir. İrfan Şahin, onları o dönem spor müdürü olan İlker Yasin ile tanıştırmıştır. İlker Yasin, Acun Ilıcalı ve arkadaşının futboldan çok iyi anladığını muhabbet ederken anlamıştır. İlker Yasin, Acun Ilıcalı ve arkadaşının Show Tv'de çalışmasını istemiştir. Böylelikle Acun Ilıcalı stajyer kadrosunda işe başlamıştır. Fenerbahçe taraftarı olmasına rağmen Beşiktaş muhabirliği yapmıştır.[11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di Zetemeno -- 2 Ekim 2015; 0:11:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: telebreathe

quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

Düz liseden veya Anadolu Lisesinden sözel bölümünden mezun olup reklamcılık okuyabilirsin. Biraz şansın varsa çevren ve sende de cevher varsa olur tabi neden olmasın. Bak mesela acun ılıcalıya. Adam istanbul üniversitesinde ingilizce öğretmenliği okurken birden şansı yaver gitmiş ve show tv'de ise başlamış. Şimdi açık ara Türkiye'nin en büyük televizyoncusu. Tabi bunda kendisinin de payı var. Sen idealinin peşinden koş kendine güveniyorsan iyi yerlere gelirsin. Bu da acunun hikayesi.

Üniversiteden Esat adında bir arkadaşıyla kaldığı sıralarda hava alanınına giderken Show Tv binasını görmüştür. Yanında üniversiteden arkadaşı Esat'ta vardır. Kuzeninin arkadaşı ve o dönem Show Tv'de mali kontrolör olan İrfan Şahin'i ziyaret etmiştir. İrfan Şahin, onları o dönem spor müdürü olan İlker Yasin ile tanıştırmıştır. İlker Yasin, Acun Ilıcalı ve arkadaşının futboldan çok iyi anladığını muhabbet ederken anlamıştır. İlker Yasin, Acun Ilıcalı ve arkadaşının Show Tv'de çalışmasını istemiştir. Böylelikle Acun Ilıcalı stajyer kadrosunda işe başlamıştır. Fenerbahçe taraftarı olmasına rağmen Beşiktaş muhabirliği yapmıştır.[11

Hocam arkadaş troll, önceki mesajlarında 12. sınıf olduğunu falan belirtmiş genede teşekkürler bilgilendirici mesaj için

Artık konu dışı özele de sicradilar demek. Ne diyelim işsiz asosyal ezik birisi demek ki. Kendini internette ifade edebiliyor sadece. Allah şifa versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di Zetemeno -- 2 Ekim 2015; 10:15:38 >

• Aynı IP adresinden hesap alınmadığından dolayı (en azından abim öyle söyledi.) Abimin hesabından yazıyorum. Ciddiyim ben.Gerçekten meslek seçemiyorum.

• Haters Gonna Hate cevabın için sağol. Yardımcı oldun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.