Şimdi Ara

reklamı çok, satacak arabası yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz. kampanya var diye bangır bangır bağıran doğuş otodan son zamanlarda golf comfort bulupta alabilen biri varmı. peki reklamda çıkan baz modeli gören varmı? hatta 3 5 ay beklemeye razıyım diyip aracın geliş günü ile ilgili bilgi alabilen varmı.

• Golf 2013 yılında kasa değiştirecek bu yüzden distributör / bayiiler stoklarında minimum seviyede araç tutarlar.

Bu sadece vw değil tüm otomobil markaları için geçerlidir yeni kasa geleceği için üretim sayısıda düşer stokdaki araç sayısıda.

Bu bakımdan bu durum normal karşılanmalı , ayrıca bahsettiğiniz süre biraz abartılı gibime geldi , şayet dsg değil düz vites bir golf comfort düşünüyorsanız

birkaç farklı bayii ile görüşmenizi öneririm 1 ay max 2 ay beklersiniz belki daha az.
  • Normalde diğer modellere ne oluyor. Vw den araç almak Cook zor.

-Jetta var mı ?
    Yok

-Passat dizel var mı ?

2 ay sonra gelecek 1 Adet aracım var

-Tamam Benzinli otomatik passat olsun.

Otomatik polo hariç gelecek araçlarda bile yok.

-Poloda durum ne peki

2 aracım haftaya gelecek beyaz olanı müdür ayırmış. Ana gri olanı boşta ama bunumda metalik renk farkı var.

-ya farketmez dizel otomatik neyin var elinde?

Elimde hemen teslim cc 2.0 tdi 170 hp araç var

-o ne kadara geliyor

Listeye bakayım. 127 000 tl

- o paraya audi alırım be kardesim. O zaman siparis verip 6 ay bekleyeyim.

Otomatikleri siparişler açılmadı.

--------------

Aynen yukarıdaki diyalogları yasadım. Sizde denemek için herhangi bir Vw bayisini arayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technogen -- 11 Temmuz 2012; 8:05:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: technogen

Normalde diğer modellere ne oluyor. Vw den araç almak Cook zor.

-Jetta var mı ?
    Yok

-Passat dizel var mı ?

2 ay sonra gelecek 1 Adet aracım var

-Tamam Benzinli otomatik passat olsun.

Otomatik polo hariç gelecek araçlarda bile yok.

-Poloda durum ne peki

2 aracım haftaya gelecek beyaz olanı müdür ayırmış. Ana gri olanı boşta ama bunumda metalik renk farkı var.

-ya farketmez dizel otomatik neyin var elinde?

Elimde hemen teslim cc 2.0 tdi 170 hp araç var

-o ne kadara geliyor

Listeye bakayım. 127 000 tl

- o paraya audi alırım be kardesim. O zaman siparis verip 6 ay bekleyeyim.

Otomatikleri siparişler açılmadı.

--------------

Aynen yukarıdaki diyalogları yasadım. Sizde denemek için herhangi bir Vw bayisini arayabilirsiniz.
    Aynen VW'nin elinde araçlarının bulunmaması tam bir rezalet hiçbir yerde istediğiniz araçlar yok kapatın dükkanı o zaman kardesim arabalar gelince açın showroomları....

• quote:

Orijinalden alıntı: devildod

Aynen VW'nin elinde araçlarının bulunmaması tam bir rezalet hiçbir yerde istediğiniz araçlar yok kapatın dükkanı o zaman kardesim arabalar gelince açın showroomları....

Alıntıları Göster
    inanın bana bırakın istanbulu türkiyedeki stokları sorgulattım. toplam 18 araç olduğunu söylediler türkiyede. istanbulda biyeri aradım araç yok dediler, bende stoklarda sizde olduğu görünüyor dedim, sonra var fakat sunroof lu model dediler. neticede ben size sunroof olmayacak demedimki dedim, bu aracı almak istiyorum eğer aracın rezerve durumu yoksa geleceğim dedim. biz bi bakıp size dönelim dediler. 1 gün sonra tekrar yüzsüzlük yapıp aradım biz bi patronla görüşüp size dönecez dediler. ne arayan var ne soran. ne yapmalıyım silahla bayiyi basıp masanın üzerine parayı koyup ben bu aracı alacam kardeşimmi diyeyim. düştüğümüz duruma bakın adamlardan yalvararak araç alacaz. Ama konunun aslını ben söylüyeyim vw pulse diye bir donanım çıkarmış conforttan daha pahalı satıyor. araç ruhsatta trendline fakat aksesuar eklenmiş ve müşteriyi bu aracı almaya zorluyorlar. koltuk döşemeleri trend modelinkinden. tamam sen teyibini falan kaliteli koymuşssunda kardeşim ben confortun koltuk döşemesine hayranım. bide niye benim ruhsatımda trend yazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: arif.i

inanın bana bırakın istanbulu türkiyedeki stokları sorgulattım. toplam 18 araç olduğunu söylediler türkiyede. istanbulda biyeri aradım araç yok dediler, bende stoklarda sizde olduğu görünüyor dedim, sonra var fakat sunroof lu model dediler. neticede ben size sunroof olmayacak demedimki dedim, bu aracı almak istiyorum eğer aracın rezerve durumu yoksa geleceğim dedim. biz bi bakıp size dönelim dediler. 1 gün sonra tekrar yüzsüzlük yapıp aradım biz bi patronla görüşüp size dönecez dediler. ne arayan var ne soran. ne yapmalıyım silahla bayiyi basıp masanın üzerine parayı koyup ben bu aracı alacam kardeşimmi diyeyim. düştüğümüz duruma bakın adamlardan yalvararak araç alacaz. Ama konunun aslını ben söylüyeyim vw pulse diye bir donanım çıkarmış conforttan daha pahalı satıyor. araç ruhsatta trendline fakat aksesuar eklenmiş ve müşteriyi bu aracı almaya zorluyorlar. koltuk döşemeleri trend modelinkinden. tamam sen teyibini falan kaliteli koymuşssunda kardeşim ben confortun koltuk döşemesine hayranım. bide niye benim ruhsatımda trend yazsın.

Alıntıları Göster
    şahsen ben de anlamıyorum o zaman bayilerde o kadar satış temsilcisine ihtiyaç yok..
    hangi aracı sorsanız ya yok ya şu an kotası dolu ya da en iyi ihtimal ile 2-3 ay sonra gelecek..
    madem durum böyle koyun oraya bir kişi yazsın siparişleri geçsin.. zaten elde bekleyen stok araba yok..
    garip bir durum anlam vermek güç..

• quote:

Orijinalden alıntı: corail

şahsen ben de anlamıyorum o zaman bayilerde o kadar satış temsilcisine ihtiyaç yok..
    hangi aracı sorsanız ya yok ya şu an kotası dolu ya da en iyi ihtimal ile 2-3 ay sonra gelecek..
    madem durum böyle koyun oraya bir kişi yazsın siparişleri geçsin.. zaten elde bekleyen stok araba yok..
    garip bir durum anlam vermek güç..

Alıntıları Göster
    Biz buna "yok satmak" diyoruz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex

Biz buna "yok satmak" diyoruz...

Alıntıları Göster
    Otomatik yokmuş Türkiyede, yav vw alan %90 dsg şansıman için alıyor sen düz vitesleri kakalamaya çalışıyorsun. %4 indirim yapmış çok yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Otomatik yokmuş Türkiyede, yav vw alan %90 dsg şansıman için alıyor sen düz vitesleri kakalamaya çalışıyorsun. %4 indirim yapmış çok yapmış.

Alıntıları Göster
    Bu DSG yok durumuna ben hiç anlam veremiyorum. Başka bir iş var onda.

Audi'ye gidin onlardada düz vites yok A3'de sadece otomatik var. Aynı şanzıman değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucan-laz

Audi'ye gidin onlardada düz vites yok A3'de sadece otomatik var. Aynı şanzıman değil mi?

Alıntıları Göster
    klasik vw satış stratejisi.
    3-4 ay derler en başta, sonra biraz daha ısrar edince başka bir bayiyi ararlar (hikayeden), o bayi de ne hikmetse yok satan aracı bunlara verir.
    önce 6 hafta sonra geliyor derler, 3 hafta sonra araç geldi diye ararlar.

yemeyin bu numaraları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: neroman

klasik vw satış stratejisi.
    3-4 ay derler en başta, sonra biraz daha ısrar edince başka bir bayiyi ararlar (hikayeden), o bayi de ne hikmetse yok satan aracı bunlara verir.
    önce 6 hafta sonra geliyor derler, 3 hafta sonra araç geldi diye ararlar.

yemeyin bu numaraları...

bana geçen hafta gelecek araç bile yok tarih veremeyiz dediler. vw tatile girdi heralde, tatil bitiş süresi de belli değil :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufcetin

Benim bildigim ayni sanzuman ..
    Ve bana da kismen hikaye gibi geliyor bu durumlar.. Scirocco sordum duz bites icin bile arac yok gibi birsey.. Dsg ise hic yok,siparis bile alamiyorlarmis vs vs..
    Adami turbulansa sokup once essegi kaybettirip sonra buldurmaca mi yapiyorlar diye dusunmuyor degilim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yusufcetin

Benim bildigim ayni sanzuman ..
    Ve bana da kismen hikaye gibi geliyor bu durumlar.. Scirocco sordum duz bites icin bile arac yok gibi birsey.. Dsg ise hic yok,siparis bile alamiyorlarmis vs vs..
    Adami turbulansa sokup once essegi kaybettirip sonra buldurmaca mi yapiyorlar diye dusunmuyor degilim..

Alıntıları Göster
    benim geçen hafta gittiğim bayide 2 tane scirocco vardı, biri düz biri dsg.
    levent - general oto.

dsg'li olanda sunroof+antrasit tavan da vardı.

• quote:

levent - general oto.

Alıntıları Göster
    En rahat alınan araç için 9 ay 10 gün süre verilen markadır.Bir nevi çocuğunuz olur.Kütüğünüze geçirir ailenin evladı olarak tanıtırsınız.DAS EVLAT...
  • quote:

Orijinalden alıntı: borabjk

En rahat alınan araç için 9 ay 10 gün süre verilen markadır.Bir nevi çocuğunuz olur.Kütüğünüze geçirir ailenin evladı olarak tanıtırsınız.DAS EVLAT...

Güzel tespit... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybervolkan

quote:

Orijinalden alıntı: borabjk

Güzel tespit... :)

Alıntıları Göster
    bildiğiniz biyerlerde jetta tdı comfort dsg varmı. burayı vw araç bulma ve yardımlaşma konusu olarak değiştirelim :)

• quote:

levent - general oto.

teşekkürler,
    benim aradığım araçta bixenon,sunroof,ayna paket olmaki zorunda.. bir tanesi dahi olmasa içime sinmiyor..
    tercihen lagos jant da olabilir.. bu şekilde araç malesef ki yok..
  • quote:

quote:

levent - general oto.

teşekkürler,
    benim aradığım araçta bixenon,sunroof,ayna paket olmaki zorunda.. bir tanesi dahi olmasa içime sinmiyor..
    tercihen lagos jant da olabilir.. bu şekilde araç malesef ki yok..

telefonla bir sor istersen, xenon vs olabilir, ben dikkat etmedim.
    ömer bey vardır satışta, yardımcı olur, çok ilgilidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arificlek

bildiğiniz biyerlerde jetta tdı comfort dsg varmı. burayı vw araç bulma ve yardımlaşma konusu olarak değiştirelim :)

ben geçen hafta bayide gördüm.
    araç 8 ay önce sipariş veren sahibini bekliyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: antares07

quote:

Orijinalden alıntı: arificlek

ben geçen hafta bayide gördüm.
    araç 8 ay önce sipariş veren sahibini bekliyordu

Alıntıları Göster
    bugün yüzsüzlük yapıp gene gittim. yıl sonuna kadar araç yok dediler. bu şekilde uğramaya devam edecem sonunda al benim arabayı diyecek birisi :)) bende almak için sormuyorum arabanın içine bi binim yeter bana diyecem:))) ne arabaymış be. ben bu kadar bekledikten sonra motorunda benim ismim yazsın derim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.