Şimdi Ara

Renault 19 hakkında sorum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle forumu uzun yıllardır takip ediyordum fakat daha yeni üye oldum sayılır.

Benim Renault 19 1.6e RNE (enjeksiyonlu 90bg olan model) aracım var. Aracımız 150.000 km'de, bordo renkli ve üst kısmı komple güneş yanığı, klimalı ve sıralı sistem LPG'li. Fakat merkezi kilit sistemi düzgün çalışmıyor ve kaportasında çizikler var. Ufak birde kazası var sadece tamponları boyandı. Araç sıfırdan beri bizde ve motor olarak bakımlı. Zaten başka boyasınında olmadıgı orjinal boyanın komple güneş yanığı olmasından anlaşılıyor. Benim sorum ise bu aracı satmak için ne kadardan ilan koymalıyım?

İkinci el ilan sitelerinden çok çeşitli fiyatlar var fakat benim aracamın ne kadar ettiği hakkında hiçbir fikrim yok. Ne kadar bir fiyat talep etmeliyim ve pazarlık payı ne kadar olmalı?

Yardımcı olursanız sevinirim, İyi akşamlar.

*Yazmayı unutmuşum aracım 1999 model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGnc -- 4 Aralık 2014; 17:29:42 >

• 14 eder bence . Ben 97 model komple boyali 2hasar kayitli 190binde aracimi 10bucuktan sattim 2gunde satildi . Senin arac daha temiz modeli beygiri yuksek 14 15 e koy bekle piyasasi zaten peynir ekmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 e alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkürler yeni bir araç almayı planlıyorum bütçemi belirledikten sonra dediğiniz fiyattan internet sitelerine koyarım ilanı.
    Şuan yeni araç araştırıyorum ve birkaç haber bekliyorum. "@erkmenson" isterseniz forumdan pm ile haber veririm satacağım zaman.

İyi akşamlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.