Şimdi Ara

Renault Broadway RNI vs Tofaş Doğan SLX ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
28.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkez bildiğini yazsın arkadaşlar, bir konu dha var ama kitlilenmiş tartışma çıkmadan ne biliyorsanız yazalım lütfen forumun böyle arabalar hakkında bilgiye ihtiyacı var

• Doğan derim , eski Renault araçlarına bir türlü ısınamadım ısınamıyorum ( safrane hariç ).

Nede olsa çocukluğum Doğan ve Şahin'in içinde geçti. Pederin kucağında azmı kullandık Doğanı beee.

Hayatımda ilk olarak Doğan arabasında frene basmışımdır. Tabi frene basmamla direksiyonu kafa koymam bir olmuştu o zaman

Tofaşın şu yöndende artısı var , bakkalda bile yedek parçası bulunabiliyor. Her türlü arızası cok cuzzi bir miktara giderilebiliyor.

Her türlü gideri var
  • Renault broadway
    hafif eğimli yolda 3. viteste kalkmaya zorlanabilir.Kalkışta 0-100 de otoyolda doğan izler broadwayi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstenmeyen Tüy

Renault broadway
    hafif eğimli yolda 3. viteste kalkmaya zorlanabilir.Kalkışta 0-100 de otoyolda doğan izler broadwayi.
    Bakır radyatör komple alt takım Triger kayışı Yağ bakımı Üstkapak contası karbüratör temizliği mikser AKS 'lar Tahmin edemezsin nekadar tuttuğunu 450TL ile hallettim. Bu saydıklarımı diğer araçlarda nekadara haledebilirsin. Kesinlikle yaz şunu aklına Araba almak önemli değil alırsın ama YÜRÜTMEK önemli...
  • quote:

Renault broadway
    yakıt ekonomisi önemliyse broadway.Konfor daha önemliyse doğan slx
  • quote:

Orijinalden alıntı: ototube

. Gelin size doğan bindireyim broadwaye bindireyim. 100 e çıkalım hangisi daha titreşimsiz bakalım. hangisinin vites topuzu daha az titriyor hangisinden daha az homurtu geliyor. hangisinin koltukları sallanmıyor. fabrika çıkışı doğanların camları yerine oturmaz, elle yerine sokulurdu. Konfor ne konforu açıklarmısınız

• quote:

quote:

. Gelin size doğan bindireyim broadwaye bindireyim. 100 e çıkalım hangisi daha titreşimsiz bakalım. hangisinin vites topuzu daha az titriyor hangisinden daha az homurtu geliyor. hangisinin koltukları sallanmıyor. fabrika çıkışı doğanların camları yerine oturmaz, elle yerine sokulurdu. Konfor ne konforu açıklarmısınız

Sen gel ben sana bindireyim orjinal bir tofaşa. O zaman görürsün konforu. Her doğan aynı değil. Uzun yolda broadwayin koltuklarında kötürüm olursun. Senelerce bindik ikisinede. Doğan şahin kat kat konforludur. O saydıkların ömrünü tamamlamış tofaşlarda görülen klasik sorunlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lada vega vs doğan,şahin
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ES3NT

quote:

quote:

Sen gel ben sana bindireyim orjinal bir tofaşa. O zaman görürsün konforu. Her doğan aynı değil. Uzun yolda broadwayin koltuklarında kötürüm olursun. Senelerce bindik ikisinede. Doğan şahin kat kat konforludur. O saydıkların ömrünü tamamlamış tofaşlarda görülen klasik sorunlar.

Alıntıları Göster
    fanatikliğe gerek yok. doğana bizde senelerce bindik broadwaye 10 seneden fazla bindik, doğandan bahsediyoruz arkadaşlar, broadwaye binmemişsinizki konfordan bahsediyosunuz kat kat konforludur vs saçmalamanın bir manası yok.alacak arkadaşlar yanlış yönlenmesin kendi binsin görsün.
    98 e kadar broadwayler doğandan pahalıydı. 400 liraya sıfır broadway alınırken 300 e doğan alınıyordu. sonraki durum nedir bilemem ayrıca

Gösterge tablosu kuş serisinin garip bir aydınlatması vardır, gece gündüz ayrım yok bi türlü net okuyamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstenmeyen Tüy -- 27 Temmuz 2010; 14:04:51 >

• quote:

fanatikliğe gerek yok. doğana bizde senelerce bindik broadwaye 10 seneden fazla bindik, doğandan bahsediyoruz arkadaşlar, broadwaye binmemişsinizki konfordan bahsediyosunuz kat kat konforludur vs saçmalamanın bir manası yok.alacak arkadaşlar yanlış yönlenmesin kendi binsin görsün.
    98 e kadar broadwayler doğandan pahalıydı. 400 liraya sıfır broadway alınırken 300 e doğan alınıyordu. sonraki durum nedir bilemem ayrıca

Gösterge tablosu kuş serisinin garip bir aydınlatması vardır, gece gündüz ayrım yok bi türlü net okuyamazsınız.

Alıntıları Göster
    İkisinide bindik arkadaşım. Fanatikliği göz göre göre sen yapıyorsun. Broadwayin daha konforlu olduğunu iddia edecek kadar fanatiksin. Ortada yanlış yönlendirilmede yok. Tofaş daha konforludur ama yakıt sorunu var. Broadway daha ekonomik ve seri bir araçtır.

• quote:

quote:

Geçen sene broadway değil ama fairway sahibiydim şimdi ise doğan slx ile koltukları aynı olan tempra sahibiyim bana göre doğan slx konforlu benim konfor anlayışım böyle seninki başkadır sana broadway konforlu gelir

• quote:

Bütün Doğanların kadran ışıklandırması böylemi yani ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Bütün Doğanların kadran ışıklandırması böylemi yani ?

Alıntıları Göster
    Bu bulduğum resim şahinden, devir göstergesi yok, doğanda devir göstergesi var ama ışıklandırmada bi fark yok aynı böyleydi

bahsettiğiniz orjinali buymuş, ben halen düzgün bi kadran göremiyorum ayrıca kadrana çok takıldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstenmeyen Tüy -- 27 Temmuz 2010; 14:25:49 >

• quote:

Bu bulduğum resim şahinden, devir göstergesi yok, doğanda devir göstergesi var ama ışıklandırmada bi fark yok aynı böyleydi

bahsettiğiniz orjinali buymuş, ben halen düzgün bi kadran göremiyorum ayrıca kadrana çok takıldık

Alıntıları Göster
    Sen öncelikle kendi bindiğin doğanla diğer doğanları kıyaslayıp doğan hakkında bir fikir sahibi ol. Ondan sonra doğanı diğer araçlarla kıyaslarsın. O gösterge herşeyden önce orjinal bir tofaş göstergesi değil. Üzerinde işlem yapılmış. Tofaş göstergesi tek renkli ve yeşil ışıklı olur ve yeterince görüntü verir. Aracın orjinalinden örnek vermeyeceksek buyur birde buna bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ES3NT

Sen öncelikle kendi bindiğin doğanla diğer doğanları kıyaslayıp doğan hakkında bir fikir sahibi ol. Ondan sonra doğanı diğer araçlarla kıyaslarsın. O gösterge herşeyden önce orjinal bir tofaş göstergesi değil. Üzerinde işlem yapılmış. Tofaş göstergesi tek renkli ve yeşil ışıklı olur ve yeterince görüntü verir. Aracın orjinalinden örnek vermeyeceksek buyur birde buna bak.

Alıntıları Göster
    brodway al derim hem yakıt yönünden hem rahatlık yönünden dogandan iyidir..

• quote:

Orijinalden alıntı: şahin yunus

• quote:

Orijinalden alıntı: şahin yunus

Alıntıları Göster
    maximum ekonomi minimum yakıt minimum konfor dersen broadway.

maximum yakıt maximum konfor dersen doğan
  • quote:

Orijinalden alıntı: superhead

maximum ekonomi minimum yakıt minimum konfor dersen broadway.

maximum yakıt maximum konfor dersen doğan

Alıntıları Göster
    son kasa broadwayler gerçekten güzel araçlar 1.4i si amcamda vardı hep güzel bir araba olarak aklımda kalmıştır tek eksiği ise klima , sis farlı olan modellerine bak derim önden bakıldığında çok güzel görünüyor

doğandan şahinden artık millet illallah dedi bir kaç tane temiz kullanıcısı varsa onun on katı kadar da apaçi kullanıyor kuş serisini tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 27 Temmuz 2010; 16:21:39 >

• quote:

Arkadaş niye kullanıyon benim arabanın göstergesini telif hakkını aldım bakŞaka bi yana bu orjinali değil orjinali karanlıktır tamam ama,bu göstergeyi de okuyamıyanın gözü bozuk derim,gece yaldır yaldır yanıyo valla

• quote:

Orijinalden alıntı: elk_35

quote:

Arkadaş niye kullanıyon benim arabanın göstergesini telif hakkını aldım bakŞaka bi yana bu orjinali değil orjinali karanlıktır tamam ama,bu göstergeyi de okuyamıyanın gözü bozuk derim,gece yaldır yaldır yanıyo valla

Alıntıları Göster
    Bizim karşı komuşumuz kadın broadway almıştı ben kendimi bildim bileli onu kullanıyor bayağı eski bi araba geçen binyıldan kalma

Doğan falan aldın mı faça çekersin belki ama broadway ı özgün haliyle kullanırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

Bizim karşı komuşumuz kadın broadway almıştı ben kendimi bildim bileli onu kullanıyor bayağı eski bi araba geçen binyıldan kalma

Doğan falan aldın mı faça çekersin belki ama broadway ı özgün haliyle kullanırsın.

Alıntıları Göster
    Şahin'de ne konforu varmış?Broadwayda da konfor yok ama Şahin-Doğan'a göre yine iyidir.Broadway atik arabadır,az yakar.Parçası çoktur ve fiyatı azdır.(Şahin de öyle) 2. elde değer kaybeder mi Tofaşlar'a göre bilmiyorum.Ben Broadway diyorum.Son karar tabii ki sizin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.F.S.A.N.E -- 30 Temmuz 2010; 22:30:55 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.