Şimdi Ara

Renault Clio 0.9 tce (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    3 silindirli tum benzinli motorlar dizel vari çalışıyor zaten değişen pek birşey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğrudur hocam ben başka bir araçta 3 silindirli bir benzinli motor deneyimlemediğim için mukayese edemem. Yalnız orada maksatım sadece titreşim gürültü VS değil, ivmelenme karakteri ve devir aralıklarıydı. Epey de şaşırtmıştı beni aynı marka model iki aracın iki turbolu motorunun sanki farklı araçlarmışcasına hiç alakası olmaması.

• pirlantacocuk P kullanıcısına yanıt
    Dizel gibi az ya-ka-maz

Uzun yolda 180 liraya 110-120 sürat klima açık 600 km yol yapıyorum. Abartmayın lütfen.

• sissil S kullanıcısına yanıt
    Bence benzinli turbolu çoğu motor da uzun yolda dediğinize göre 100 kilometrede 5 litre civarı yakar..
  • Sıfır clio 4 0.9 tce kiraladım. 2800 km yol yaptim. Kalkışı ağır, ara hızlanmaları bekleneni karşılamaz. Devirli kullanımda üzmez. Araç sıfır olduğu için hiç az yakmadı. Rampalarda biraz sıkıntı ama aracı öldürmem 0.9 tce sonuçta capı bellidir. Şehir ici ağırlıklı kullanılacaksa alınır. Ama uzun yol fazla yapıyorsanız. Daha güçlü bir motor bakın, 0 -100 12 sn burdan hesap kitap yapılabilir.. 90 ps 140 nm tork var. 10 yil önce kullandığımız atmosferik gibi düşünün

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    varsa ss atın 600 km de ortalama klima açık araçta 3 yolcu. Bu değerler pompa değeridir 10 km yol gidip yol bilgisayarına bakarak söylemiyorum.
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    0.9 tce'den bahsetmedim genel olarak tsi'ları da kast ettim. Kullanmıyorum ama onlarca kaynak vardır forumu biraz dolaşmak yeterli olur çünkü bende dizelciyim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.