Şimdi Ara

Renault Clio Gt-Line almalı mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Araç alma arifesindeyim artık son düzlüğe girdim 62bin tl bütçem var. Clio da karar kıldım artık başka araç düşünmüyorum.

Yalnız kafamda 2016-2017 model joy paket 1.5dci lar o fiyata bulunuyor.

Ama ilanları karıştırırken şu atlas mavi gt linelarada içim gidiyor. Sizce ne yapmalı ?

Örnek ilan
    2014 CLİO HB GT Line 1.5 DCİ HATASIZ OTOMATİK VİTESİlan No: 517831695

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2014-clio-hb-gt-line-1.5-dci-hatasiz-otomatik-vites-517831695/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pink Floyd -- 29 Ocak 2018; 19:44:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aracın 4 yaşında olması dışında sıkıntısı yok gayet güzel

Ve dolu ses sistemi bile farklı.

Ben olsam bunu alırdım baz paket yeni araçdansa bu daha güzel görünümlü.

• Hocam hem çok daha dolu hem de otomatik bi araçtan sırf 2 sene daha yaşlı diye vazgeçmezdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 208 GT-Line modellere de bakabilirsiniz. Clio'dan daha dolu.
  • Kesinlikle dolu arac alin bos almayin. 2014 yilindan beri sirket araci olarak 2017 ye kadar 2 adet joy donanim kullandim. 2017 agustosta makyajli kasa icon verdiler. Arada daglar var baska arac hissiyati var. Gtline alin hocam kesinlikle. Joydan cok cabuk bikarsiniz.

• 2.eli iyi ve dizel diye diye sirket spec joy almazdim. Kendi keyfime gore gt line alirdim

• Aynı fiyat seviyelerinde Megane 3 makyajlı kasa gt-line donanım araçlar bile bulunabilir. Özetle dolu makyajlı kasa Megane 3 bulunabilir. Otomatik isterseniz biraz fiyatı yükseltmek gerekiyor.
  • Araç cidden güzel hiç başka araca bakmayın, eğer almayacaksanız ben görüşeyim takas var demiş astrayı verip bunu alayım mis :)
  • Sağolun arkadaşlar gtline da karar kılacağım gibi, yukarıdaki arkadaşta pejo gti önermiş onada gönlüm kaymadı değil ama benzinli olması benim için biraz problem.

• joy kullanıcısı olarak, kesinlikle GTLine
  • Bence alınır tipiyle sıradan cliolardan hemen sıyrılan çok yakışıklı bir araç. Atlas mavi ve 17 jantlarla en sportif b hatchlerden birisi bence.
  • Hocam Aviste bu araçlar var.gecen İzmir'de kiraladim. Ses sisteminin arabası var :D baş vs çok güzeldi. Ama çok dar arkası. Bunu beyazı efsane duruyor gece

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.