Şimdi Ara

RENAULT FLASH tan ANLAYAN ABİLERİM KARDEŞLERİM YARDIM ETSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
21.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEN FLASH ALMAYA KARA VERDİM BU YAZ ALACAM İNŞALLAH FLAŞ ALMAMIN SEBEBİ ÖĞRENCİYİM AZ YAKAN UCUZARABA BAKIYORDUM AYDA MAX. 600 KM YAPARIM DİYE TAHMİN EDİYORUM ŞİMDİ BU ARABANIN EN PROBLEMSİZ MODELİ HANGİSİDİR HANGİ YILDA ÜRETİLMİŞTİR BİDE YAKIT TÜKETİMİ NEDİR PARÇA FİYATLARI GENEL BAKIMI VE VERGİLERİ KAÇ TL DİR. BENİM AKLIMDA 1.4 MOTORLU OLANI VAR AZ YAKAR DİYE AMA SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ NELERDİR

• Yapay Zekanın Yanıtı

Renault Flash: En Çok Tutulan Modeli ve Özellikleri

Renault Flash, Renault'nun Türkiye'de en çok tutulan modelleri arasında yer almaktadır. Özellikle 1.4 litrelik motoru ile dikkat çeken Flash, kullanıcılar tarafından beğenilen bir otomobildir.

Renault Flash 1.4'ün Tutulma Sebepleri

Renault Flash 1.4'ün tutulmasının başlıca sebepleri şunlardır:

• Uygun fiyat: Renault Flash, uygun fiyatlı bir otomobildir, bu da onu geniş bir kitle için erişilebilir kılar.
    • Düşük yakıt tüketimi: 1.4 litrelik motoru, düşük yakıt tüketimi sunar ve bu da onu ekonomik bir seçenek haline getirir.
    • Yeterli performans: 1.4 litrelik motor, şehir içi sürüş için yeterli performans sağlar.
    • Geniş iç hacim: Flash, küçük boyutlarına rağmen geniş bir iç hacme sahiptir ve bu da onu aileler için uygun hale getirir.

Renault Flash Neden Tutulmuyor?

Apesar of its popularity, the Renault Flash has also faced some criticism:

• Sınırlı motor seçenekleri: Flash only comes with a 1.4-liter petrol engine, which may not be powerful enough for some drivers.
    • Şanzıman seçenekleri kısıtlı: Flash, sadece manuel şanzıman seçeneğiyle sunulmaktadır, bu da otomatik şanzıman tercih edenler için bir dezavantajdır.
    • Bazı donanım özelliklerinin eksikliği: Flash'ın bazı donanım özellikleri, rakiplerine göre eksik kalabilir.

Flash 1.4 mu 1.7 mı?

Renault Flash 1.4 ve 1.7 litrelik motorlarla sunulmaktadır. 1.7 litrelik motor daha güçlüdür ve daha iyi performans sunar, ancak yakıt tüketimi daha yüksektir. Hangi motor seçeneğinin sizin için daha uygun olduğuna karar verirken ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurmalısınız.

Renault Flash 1.4 Nasıl?

Renault Flash 1.4, şehir içi sürüş için uygun, uygun fiyatlı ve ekonomik bir otomobildir. Geniş iç hacmi sayesinde aileler için de idealdir. Ancak, sınırlı motor seçenekleri ve donanım özellikleri bazı kullanıcılar için dezavantaj olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kardeş çok fazla bu arabaları bilen biri değilim ancak yakıtı yüksek arabalardır
    zamanının yarış arabası bunlar zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganja77

kardeş çok fazla bu arabaları bilen biri değilim ancak yakıtı yüksek arabalardır
    zamanının yarış arabası bunlar zaten
    flash ı vardı bi abimin ve tercihini çok yanlış kullanıyorsun Renault grubunun en fazla yakan araçları arasındadır flash dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallica17

flash ı vardı bi abimin ve tercihini çok yanlış kullanıyorsun Renault grubunun en fazla yakan araçları arasındadır flash dostum

Alıntıları Göster
    Flash seri arabadır (1.4 değil 1.6 sı ) ama bi o kadarda çok yakar. LPG li flash bir transporter 1.9 dan daha çok yakıyor. Yani yaktığının arabası değil. Viraj performansı falanda öyle çok iyi değildir. Bakmayın yarış arabası dendiğine Tempraya binmesek iyi sancaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S

Flash seri arabadır (1.4 değil 1.6 sı ) ama bi o kadarda çok yakar. LPG li flash bir transporter 1.9 dan daha çok yakıyor. Yani yaktığının arabası değil. Viraj performansı falanda öyle çok iyi değildir. Bakmayın yarış arabası dendiğine Tempraya binmesek iyi sancaz.

[1.6 flash yada r11 yok hocam 1.7 dir flash yakiti kus serisinden azdir sakin kullanirsaniz 10lt lpg yakar kullandim bizzat disardan kotulemeyin
    Seridir 94s modeliydi bizdeki
    Yakiti gidisine gore normaldir
    Parcasi ucuzdur
    Fren yol tutus kotudur
    Klimasi iyi sogutur hepsinde yok tabii
    Direksiyon agirdir park ederken zorluk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

quote:

[1.6 flash yada r11 yok hocam 1.7 dir flash yakiti kus serisinden azdir sakin kullanirsaniz 10lt lpg yakar kullandim bizzat disardan kotulemeyin
    Parcasi ucuzdur
    Fren yol tutus kotudur

Rainbow serisindemi 1.6 motor vardı şimdi kafam karıştı. Ama araç ya 1.6 yada 1.7 motordu.

O araç biraz daha fazla yakıyordu 12-13 lt lpg yakıyodu o yüzden çok dedim. Dediğim gibi seri araç ama yakıtı fazlaydı o aracın. Satıldı ama yerine Transporter alındı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mono Italiano

quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

quote:

Parcasi ucuzdur
    Fren yol tutus kotudur

Rainbow serisindemi 1.6 motor vardı şimdi kafam karıştı. Ama araç ya 1.6 yada 1.7 motordu.

O araç biraz daha fazla yakıyordu 12-13 lt lpg yakıyodu o yüzden çok dedim. Dediğim gibi seri araç ama yakıtı fazlaydı o aracın. Satıldı ama yerine Transporter alındı.

Alıntıları Göster
    1.7 motordu.. Sahi bi flash vardı ne oldu ona?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut1445

BEN FLASH ALMAYA KARA VERDİM BU YAZ ALACAM İNŞALLAH FLAŞ ALMAMIN SEBEBİ ÖĞRENCİYİM AZ YAKAN UCUZ Bİ ARABA BAKIYORDUM AYDA MAX. 600 KM YAPARIM DİYE TAHMİN EDİYORUM ŞİMDİ BU ARABANIN EN PROBLEMSİZ MODELİ HANGİSİDİR HANGİ YILDA ÜRETİLMİŞTİR BİDE YAKIT TÜKETİMİ NEDİR PARÇA FİYATLARI GENEL BAKIMI VE VERGİLERİ KAÇ TL DİR. BENİM AKLIMDA 1.4 MOTORLU OLANI VAR AZ YAKAR DİYE AMA SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ NELERDİR

kardeş konuyu görünce yazmadan duramadım.benimde flashım vardı(öğrenciyim) kesinlikle uzak dur derim.Aldığım fiyatın 600lira aşağısına anca sattım.bana temiz dediler alırken;arabayı sürdükçe soğudum.devir kendi kendine yükseliyordu rölantide; gösterdiğimde motor ömrünü tamamlıyor pistona sekman atılması gerekiyor dediler şükür ki kurtuldum.bence yolun başındayken vazgeç bu sevdadan illa alacaksan parana kıy bi computeste sok motoru en az %70 olsun.benim arabaya her gelen farklı bişey diyodu herkes anlamıyor yani.Alternatif olarak az yaksın diyorsan mazda 121 yada bulabilirsen 323'ünü almanı tavsiye ederim.param yok diyorsan hiç uğraşma bi toros al çok sağlam arabadır vesselam..

• quote:

Orijinalden alıntı: pistolcewher

quote:

BEN FLASH ALMAYA KARA VERDİM BU YAZ ALACAM İNŞALLAH FLAŞ ALMAMIN SEBEBİ ÖĞRENCİYİM AZ YAKAN UCUZ Bİ ARABA BAKIYORDUM AYDA MAX. 600 KM YAPARIM DİYE TAHMİN EDİYORUM ŞİMDİ BU ARABANIN EN PROBLEMSİZ MODELİ HANGİSİDİR HANGİ YILDA ÜRETİLMİŞTİR BİDE YAKIT TÜKETİMİ NEDİR PARÇA FİYATLARI GENEL BAKIMI VE VERGİLERİ KAÇ TL DİR. BENİM AKLIMDA 1.4 MOTORLU OLANI VAR AZ YAKAR DİYE AMA SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ NELERDİR

kardeş konuyu görünce yazmadan duramadım.benimde flashım vardı(öğrenciyim) kesinlikle uzak dur derim.Aldığım fiyatın 600lira aşağısına anca sattım.bana temiz dediler alırken;arabayı sürdükçe soğudum.devir kendi kendine yükseliyordu rölantide; gösterdiğimde motor ömrünü tamamlıyor pistona sekman atılması gerekiyor dediler şükür ki kurtuldum.bence yolun başındayken vazgeç bu sevdadan illa alacaksan parana kıy bi computeste sok motoru en az %70 olsun.benim arabaya her gelen farklı bişey diyodu herkes anlamıyor yani.Alternatif olarak az yaksın diyorsan mazda 121 yada bulabilirsen 323'ünü almanı tavsiye ederim.param yok diyorsan hiç uğraşma bi toros al çok sağlam arabadır vesselam..
    benim bütceme uyan tek o araba var genişliğide iyi. Benim istediğim arıza çıkarmasın az yaksın başka bi isteğim yok varsın olsun virajlarda iyi olmasın ben zaten viraja 180 girmicem max.50 yada 60 la girerim yol tutuşu için de arabayı yere basmayı düşünüyorum benim o arabayla yapacağım max hız 100 bilemedin 120 oda otobanda geniş yollarda felan olur. yani benim temel amacım araba beni A. noktasından B noktasına yolda kalamadan sorunsuz götürsün kafamda 1.4 motorlu olanı var az yakıyormuş daha problemsizmiş siz neler önerirsiniz max 5.000 TL bütcem var

• quote:

benim bütceme uyan tek o araba var genişliğide iyi. Benim istediğim arıza çıkarmasın az yaksın başka bi isteğim yok varsın olsun virajlarda iyi olmasın ben zaten viraja 180 girmicem max.50 yada 60 la girerim yol tutuşu için de arabayı yere basmayı düşünüyorum benim o arabayla yapacağım max hız 100 bilemedin 120 oda otobanda geniş yollarda felan olur. yani benim temel amacım araba beni A. noktasından B noktasına yolda kalamadan sorunsuz götürsün kafamda 1.4 motorlu olanı var az yakıyormuş daha problemsizmiş siz neler önerirsiniz max 5.000 TL bütcem var

Alıntıları Göster
    1.7 motorlusunu kullanmıştım.
    çok ses alır,normal yakar,performansı ortadır
    bugünlerde yaşı dolayısıyla arıza çıkartabilir.
    5.000tl e anadoluda temiz tofaş alınabilir.
    (Edirnede geçen yaz komuşumuz 1.6 Slx Şahin aldı 102k km de ve orjinal boyasında.
    2.elde umut var anadoluda,büyükşehirler kazık

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12B15DEEB

1.7 motorlusunu kullanmıştım.
    çok ses alır,normal yakar,performansı ortadır
    bugünlerde yaşı dolayısıyla arıza çıkartabilir.
    5.000tl e anadoluda temiz tofaş alınabilir.
    (Edirnede geçen yaz komuşumuz 1.6 Slx Şahin aldı 102k km de ve orjinal boyasında.
    2.elde umut var anadoluda,büyükşehirler kazık

Alıntıları Göster
    az yaksın demeseydin al bi şahin diyecektim

• quote:

Orijinalden alıntı: 1gigabyte

az yaksın demeseydin al bi şahin diyecektim

Alıntıları Göster
    1.4 motorlu olanlar rainbow adıyla piyasaya çıktı zaten fazla da tutmadı...flash 1.7 motordur..son 3 yıl yani 93-94-95 senelerinde flash s adıyla daha donanımlı, gövde kitli ve yanılmıyorsam 90 beygirden 94 beygire revize edilmiş motorlusu çıktı..

çok yakar olayı tamamen cahil halk efsanesi..bu efsanenin ardında 1.7 motor olayı yatıyor..çok yakmaz...ama nasıl yakmaz, eğer motor temizse, karbüratör temizse çok yakmaz...ha temiz motorlu flash bulabilmen imkansıza yakın...çok bela bi çift boğazlı karbüratörü var..lanet bir şey ve hiçbir usta bulaşmıyor..motor hararet yapmaya çok meyilli..her an silindir kapak contası problemi yaşayabilirsin..
    frenler berbat..hızlanma harika çünkü araç 950 kg...yol tutuş kötü..çünkü araç yüksek. konforu iyi..koltukları çok iyi kavrar..yürüyeni sağlam..genel olarak araç da sağlam ancak motoru problem çıkarmaya meyilli ve narin bir motor..temizini bulursan al ama bence alma.

• quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

1.4 motorlu olanlar rainbow adıyla piyasaya çıktı zaten fazla da tutmadı...flash 1.7 motordur..son 3 yıl yani 93-94-95 senelerinde flash s adıyla daha donanımlı, gövde kitli ve yanılmıyorsam 90 beygirden 94 beygire revize edilmiş motorlusu çıktı..

çok yakar olayı tamamen cahil halk efsanesi..bu efsanenin ardında 1.7 motor olayı yatıyor..çok yakmaz...ama nasıl yakmaz, eğer motor temizse, karbüratör temizse çok yakmaz...ha temiz motorlu flash bulabilmen imkansıza yakın...çok bela bi çift boğazlı karbüratörü var..lanet bir şey ve hiçbir usta bulaşmıyor..motor hararet yapmaya çok meyilli..her an silindir kapak contası problemi yaşayabilirsin..
    frenler berbat..hızlanma harika çünkü araç 950 kg...yol tutuş kötü..çünkü araç yüksek. konforu iyi..koltukları çok iyi kavrar..yürüyeni sağlam..genel olarak araç da sağlam ancak motoru problem çıkarmaya meyilli ve narin bir motor..temizini bulursan al ama bence alma.

Alıntıları Göster
    peki arkadaşlar en az yakan araba hangileridir bütçede 7.000 TL ye kadar çıkabilirim bana çok az yakan araba lazım

• quote:

peki arkadaşlar en az yakan araba hangileridir bütçede 7.000 TL ye kadar çıkabilirim bana çok az yakan araba lazım

R11 serisi hakkında bilgi vereyim 3 modeli vardır 1.4 motorlu R11 TXE, 1.6 motorlu Rainbow, 1.7 motorlu Flash ve makyajlısı olan FlashS modelidir. Flas, FlashS, ve Rainbow modellerin bazılarında klimalı olanlar bile vardır. Motor, alt takım, kaporta gibi konularda çok sağlam araçlardır, en büyük sorunları Fren sistemidir, frenleri hiç güvenli değildir.
    Az yakıt harcayacak araç tavsiyem Suziki Swift 1.3 motorları araştır istersen her yönden çok iyidirler
  • quote:

1.7 motor 1991 model flash sahibiydik çok rahat arabadır acemiliğimi onda attım kollarımın kaslarını ona borçluyum direksiyon harici bir sıkıntı yaşamadım kullanırken. Benim bildiğim flashlar 1.7 motor 1.4 leri var aynı kasa ama modeli farklı diye hatırlıyorum öğrenci için spor görünümlü broadwayden iyidir ve frenlerine önem gödtermek gerekşr malum lakabı uçan tavuk kasasına göre motoru yüksek bir araç kendisi. 1.4 motorlu farklı modelini öneriyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

quote:

R11 serisi hakkında bilgi vereyim 3 modeli vardır 1.4 motorlu R11 TXE, 1.6 motorlu Rainbow, 1.7 motorlu Flash ve makyajlısı olan FlashS modelidir. Flas, FlashS, ve Rainbow modellerin bazılarında klimalı olanlar bile vardır. Motor, alt takım, kaporta gibi konularda çok sağlam araçlardır, en büyük sorunları Fren sistemidir, frenleri hiç güvenli değildir.
    Az yakıt harcayacak araç tavsiyem Suziki Swift 1.3 motorları araştır istersen her yönden çok iyidirler

Arkadaş açıklamayı yapmış hiç okumadan cevapladım bende kusura bakma :)

• Alacaksan 1.4 olanlara bak r11 GTS. Flash'lar 1.7 haddinden fazla yakıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

Alacaksan 1.4 olanlara bak r11 GTS. Flash'lar 1.7 haddinden fazla yakıyor
    Flash daha fazla bakım istiyor triger kayışı vs ne zaman değiştiğini bilemezsiniz onun yerine 1.6 Rainbow alın yada Fairway alın tabi bunların piyasası Flashtan daha yüksektir.Bunların parçaları ucuz bakımları kolaydır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRoN55

Flash daha fazla bakım istiyor triger kayışı vs ne zaman değiştiğini bilemezsiniz onun yerine 1.6 Rainbow alın yada Fairway alın tabi bunların piyasası Flashtan daha yüksektir.Bunların parçaları ucuz bakımları kolaydır.

Alıntıları Göster
    Duz 11 bulursaniz onu alin Flash kadar cok yakmaz kalitelilerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: san_jose

Duz 11 bulursaniz onu alin Flash kadar cok yakmaz kalitelilerdir

Alıntıları Göster
    flash s çok yakan herhal 1.7lt 103hp
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.