Şimdi Ara

RENAULT GRAND SCENIC 3 & SCENIC 3 (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.314
Cevap
42
Favori
165.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 5 koltuklu Grand Scenic III modelinde arkaya 3. sıra koltuklardan eklenebilir mi? Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_kodak

Arkadaşlar merhaba, 5 koltuklu Grand Scenic III modelinde arkaya 3. sıra koltuklardan eklenebilir mi? Teşekkürler.

Eklenmez. GS'ler daha uzun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_ari

quote:

Orijinalden alıntı: e_kodak

Arkadaşlar merhaba, 5 koltuklu Grand Scenic III modelinde arkaya 3. sıra koltuklardan eklenebilir mi? Teşekkürler.

Eklenmez. GS'ler daha uzun.

Ben zaten normal Scenice değil de aynı uzun şaseye sahip 5 koltuklu Grand Scenic'e eklenebilir mi onu öğrenmek istiyorum.

• GSlerin 5 koltuklusu da mı var? Hepsi 7 koltuk değil mi ya? Bir yaşıma daha girdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_ari -- 30 Ocak 2015; 12:56:23 >
  • Arkadaşlar merhaba, 5 koltuklu Grand Scenic III modelinde arkaya 3. sıra koltuklardan eklenebilir mi? Her iki versiyonu da bilen birisi yardımcı olabilirse çok sevinirim. Teşekkürler.

• Üşenmedim, sizin için az önce telefon açtım ve sordum. Evet, bir dönem GS'nin 5 koltuklu versiyonu da satılmış. Bilmiyorduk, öğrenmiş olduk.

Sizin konuya gelirsek, geçenlerde yine burda, DH'de vatandaşın biri Doblo'ya 3 sıra koltuk eklemişti. Kaldı ki, sizin aracınızın 7 koltuklu modeli mevcut. Yapılacak iş, sadece koltukları temin etmek gibi görülüyor. Eğer yakınlarınızda 7 koltuklu bir GS varsa ya da sahibinden ilanlarından bakıp yakın bir tanesine gitmek suretiyle, bir inceleyin aracı. Bağlantı yerleri vs kontrol edin. Bana olur gibi geliyor
  • grand kasanın satışı neden durduruldu?
    yeni scenic ne zaman gelecek? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyoshocu

grand kasanın satışı neden durduruldu?
    yeni scenic ne zaman gelecek? teşekkürler

Zannedersem pek satmadigi icin durduruldu.Zaten dikkat ettiyseniz piyasadakilerin cogu 2012 oncesi Renault Turkiye`nin sadece 7 kisilik versiyonunu ithal ettigi doneme ait.
    Kasa yenileme de 2016`da olacak diye tahmin ediyorum.2015`de Espace,megane,latitude ve ismini hatirlamadigim crossover piyasaya giriyor/girdi.Scenic ile ilgili casus fotograflar bile henuz ortada yok.
    Selametler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 31 Ocak 2015; 18:53:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmuc

benim camda da yağmur kaydırıcı var ama hız 70 üzerinde iken etkili oluyor. istanbul trafiğinde pek kullanışlı değil. reno servisi orjinal silecek için 75 tl fiyat verdi. Civicde de benzer bir durum başıma gelmişti yan sanayi almıştım daha çok dayanmıştı.

Yağmur kaydırıcı camın üzerinde bir tabaka oluşturuyor ve yağmur tutunamıyor. hızlı gidincede tutunamayıp rüzgarla geriye doğru gidiyor. Düşük hızlarda da sileceğin silme kabileyetini arttırıyor. Su dağılmayıp damlacık halinde duruyor. Bence çok faydalı bir uygulama.
  • Sierre34 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
    Aslında espace gelseydi çok iyi olacaktı. 1.6 dizel edc harika

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyoshocu

Teşekkürler
    Aslında espace gelseydi çok iyi olacaktı. 1.6 dizel edc harika

Rica ederim.Escape`i ben de merakla bekliyordum.Ama elden ne gelir?Fakat icimden bir ses yeni scenic`in de ona benzer bir dizaynla gelecegini soyluyor.Ben merakla gelecek haberleri bekliyorum.
  • Arkadaşlar merhaba uzun süredir foruma giremedim.Yarın 60.000/3.sene bakımı yaptıracağım Edirne Uzunlar'da.Hava filtresi polen filtresi yağ filtresi yağ değişecek.Bir de benim park freni sorunu halen devam ediyor.Artık Edirne'ye servis açıldığından daha rahat uğraşabilirim.Garantim martta doluyor.Park freni sıkıntısı yaşayan başka arkadaş var mı?Bir de benim şöför kapısından tık sesi geliyor açıp kaparken.Servis danışmanı kapı gergisindendir dedi ama Edirne Uzunlar'da kaporta yok sadece mekanik ondan yapamıyorlar.Böyle sıkıntı yaşayan var mı başka?Bir de navigasyon güncellemesi için illa ki 100 tl civarı vermemiz mi gerekiyor?
  • 3. sıra koltuk ekleniyor mu ben de merak ediyorum.Aracım 2012 Mart çıkışlı,2014 Ocak'ta bana geldi.2011'de araç ararken Grand Scenic'e bakmıştım.7k ile 5k arasında 5-6.000 tl fiyat farkı vardı.Satış danışmanına sordum sonradan koltuk ekleniyor mu diye yok dedi o zaman.Bir de eklense de sıkıntılı olacağını söyledi.Ruhsata işlenme olayı falan da var.Bir de aracın turbosundan sıkıntı yaşayan var mı?Volvoda turbodan sürekli servise gidince insan korkuyor turbo arızasından
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdemiremir

3. sıra koltuk ekleniyor mu ben de merak ediyorum.Aracım 2012 Mart çıkışlı,2014 Ocak'ta bana geldi.2011'de araç ararken Grand Scenic'e bakmıştım.7k ile 5k arasında 5-6.000 tl fiyat farkı vardı.Satış danışmanına sordum sonradan koltuk ekleniyor mu diye yok dedi o zaman.Bir de eklense de sıkıntılı olacağını söyledi.Ruhsata işlenme olayı falan da var.Bir de aracın turbosundan sıkıntı yaşayan var mı?Volvoda turbodan sürekli servise gidince insan korkuyor turbo arızasından

Benim önceki aracım Grand ScenicII 7 koltukluydu, ruhsata yanlışlıkla 5 koltuk işlenmiş. İki kez çevirmede 7 kişi gördü polis, ruhsatın yanlış işlendiğini söyledim hiç sorun çıkarmadı. Scenic III tede iki koltuk ekleyip ruhsatla uğraşmadan devam etmek bu şekilde mümkün olur diye düşünüyorum. Çünkü neredeyse 7 koltuk ve 5 koltuk aynı, tasarım aynı. Bagajdaki ince kaplamayı kaldırınca bagajın olduğu gibi boş bırakıldığını, yani montaja elverişli olduğunu görebilirsiniz. Tabii mühendis olmadığım için şase ve montaj yerleri ile ilgili birşey söyleyemem.

• typhoone T kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi bende de var o uygulama.ziebartda yaptırmıştım. hızlı giderken güzel de yoğun trafikte silecekteki soruna hiç yardımcı olmuyor. şüphelendiğim bir nokta var. bizim silecekler kalkmadığı için biri benim silecekleri kaldırmaya çalışıp yamulttu mu acaba? silecekler kalmadığı için doğru düzgün düzeltme imkanım da yok. silecek değişmeden aracın üzerine çıkıp silecek çubuğunu cama doğru biraz eğsem belki düzelecek.
  • Aracımın 60.000 bakımını Edirne Uzunlar'da yaptırdım.400 TL tuttu Yağ+Yağ filtresi+Hava filtresi+polen filtresi+cam suyu.Park freni sorunumu hallettim nihayet.Devrenin birinde sıkıntı varmış 2 haftaya parça gelecek.Bir de şöför kapısı gergisi sıkıntılıydı onun için de Lüleburgaz Uzunlar'a gideceğim Edirne Uzunlar'da kaporta yok çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erzurum lu

quote:

3. sıra koltuk ekleniyor mu ben de merak ediyorum.Aracım 2012 Mart çıkışlı,2014 Ocak'ta bana geldi.2011'de araç ararken Grand Scenic'e bakmıştım.7k ile 5k arasında 5-6.000 tl fiyat farkı vardı.Satış danışmanına sordum sonradan koltuk ekleniyor mu diye yok dedi o zaman.Bir de eklense de sıkıntılı olacağını söyledi.Ruhsata işlenme olayı falan da var.Bir de aracın turbosundan sıkıntı yaşayan var mı?Volvoda turbodan sürekli servise gidince insan korkuyor turbo arızasından

Benim önceki aracım Grand ScenicII 7 koltukluydu, ruhsata yanlışlıkla 5 koltuk işlenmiş. İki kez çevirmede 7 kişi gördü polis, ruhsatın yanlış işlendiğini söyledim hiç sorun çıkarmadı. Scenic III tede iki koltuk ekleyip ruhsatla uğraşmadan devam etmek bu şekilde mümkün olur diye düşünüyorum. Çünkü neredeyse 7 koltuk ve 5 koltuk aynı, tasarım aynı. Bagajdaki ince kaplamayı kaldırınca bagajın olduğu gibi boş bırakıldığını, yani montaja elverişli olduğunu görebilirsiniz. Tabii mühendis olmadığım için şase ve montaj yerleri ile ilgili birşey söyleyemem.

Muayeneden geçmez o şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_ari

quote:

Orijinalden alıntı: Erzurum lu

quote:

Muayeneden geçmez o şekilde.

Biz aracı alırken muayeneden geçti. İstanbul, Dudullu'da hem genel, hem de LPG muayenesinden geçti. İki yıl sonra Erzurumdaki muayeneden de geçti. Koltuklar kapalı üstüne de koruyucu muşamba konulmuşsa, kimsenin umurunda olmuyor. Tabii kıl birine rast gelinirse o zaman iş değişir. İki yılda bir koltukları söküp muayeneye girmek de bir çözüm olabilir.

• Arkadaşlar bugün sol ön kapı gergisini garantiden değiştirdim Lüleburgaz Uzunlar'da.Aracımın kapısı sökülmüş oldu.Satarken sıkıntı çıkarır mı?
  • quote:

Arkadaşlar bugün sol ön kapı gergisini garantiden değiştirdim Lüleburgaz Uzunlar'da.Aracımın kapısı sökülmüş oldu.Satarken sıkıntı çıkarır mı?

Hayır tabi ki
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.