Şimdi Ara

Renault Laguna

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abilerim öncelikle hepinize selamlar ben 19 yaşına dün girmiş bir ikinci sınıf üniversite öğrencisiyim forumu uzun süredir takip ediyorum yeni üyelik açtım. Babamın üniversiteyi kazandığımda araba sözü vardı maddi durumumuz anca yerine geldi şimdi 25 bin civarında dizel araç bakıyorum heçbek seviyorum ama çok pahalı oluyorlar clio3 mesela temizini bu fiyata bulamıyorum aklımda laguna var.Sizin görüşünüzüde almak isterim farklı her türlü öneriye açığım lpg takıntım falanda yok ama dizel daha iyi olur düşündüğüm aracın linkinide koyuyorum saygılar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ilk-sahibinden-masrafsiz-laguna-240160575/detay

• Hocam mazda 2 ye bakmanızı tavsoye ederim
    Ayrıca fiat bravo
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacıabi96

Abilerim öncelikle hepinize selamlar ben 19 yaşına dün girmiş bir ikinci sınıf üniversite öğrencisiyim forumu uzun süredir takip ediyorum yeni üyelik açtım. Babamın üniversiteyi kazandığımda araba sözü vardı maddi durumumuz anca yerine geldi şimdi 25 bin civarında dizel araç bakıyorum heçbek seviyorum ama çok pahalı oluyorlar clio3 mesela temizini bu fiyata bulamıyorum aklımda laguna var.Sizin görüşünüzüde almak isterim farklı her türlü öneriye açığım lpg takıntım falanda yok ama dizel daha iyi olur düşündüğüm aracın linkinide koyuyorum saygılar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ilk-sahibinden-masrafsiz-laguna-240160575/detay

Forumumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz

• teşekkür ederim hocam
  • 2010-2011 punto ya bakabilirsiniz hocam ucuz olur
  • asdfewf A kullanıcısına yanıt
    hocam laguna daha dolu ve konforlu geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfewf

2010-2011 punto ya bakabilirsiniz hocam ucuz olur
    eğer büyükşehirdeysen laguna biraz zor olabilir kullanımı park yeri filan arabadan soğursun
  • quote:

Punto daha az yakar 1.3 motor
    Parcasi ucuz
    Vergisi ucuz
    Yinede karar sizin
    Hayırlı olsun şimdiden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz1928

eğer büyükşehirdeysen laguna biraz zor olabilir kullanımı park yeri filan arabadan soğursun

Alıntıları Göster
    Hocam geniş araç çok hoşuma gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfewf

quote:

Punto daha az yakar 1.3 motor
    Parcasi ucuz
    Vergisi ucuz
    Yinede karar sizin
    Hayırlı olsun şimdiden...

düşünücem hocam sağolun
  • Yanlış anlaşılmak istemem ama laguna yaşınıza göre değil sanki. Fiyatı uygun, donanımlı ve çok oturaklı bir araç lakin yürütme masrafı filan üzebilir doya doya gezemeyebilirsiniz. Tavsiyem b sınıfı en son ihtimal c sınıfı tercih etmeniz yönünde. Hem daha genç hem daha masrafsız bir arabaya binmiş olursunuz.
  • Güzel kardeşim selam,

Oncelikle atıp tutmadığın icin opuyorum seni.

Bende senin yaslarinda iken laguna aşığı idim hala da öyleyim kesinlikle F/P olarak öncü araçlardan birisidir. Bunun yanında diger D segmenti araclara da bakabilirsiniz ama bende bir laguna severim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorbay

Güzel kardeşim selam,

Bende senin yaslarinda iken laguna aşığı idim hala da öyleyim kesinlikle F/P olarak öncü araçlardan birisidir. Bunun yanında diger D segmenti araclara da bakabilirsiniz ama bende bir laguna severim.
    laguna 2. kasa daha hoştur laguna 2 değil makyajlı 2. kasa
  • yerinde olsam alırdım bir tempra 2.0ie bakardım keyfime dünyanın en temiz temprasını türkiyede arıyorum diye bir ilan verirdim o şekilde yesyeni bir tempra ile işi bitirirdim.. cebimede okul harçlığı kalırdı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Yanlış anlaşılmak istemem ama laguna yaşınıza göre değil sanki. Fiyatı uygun, donanımlı ve çok oturaklı bir araç lakin yürütme masrafı filan üzebilir doya doya gezemeyebilirsiniz. Tavsiyem b sınıfı en son ihtimal c sınıfı tercih etmeniz yönünde. Hem daha genç hem daha masrafsız bir arabaya binmiş olursunuz.

yürütme masrafı derken bir benzinli araç kadar yakmaz gibi geliyor hocam öneriniz varsa her türlü açığım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorbay

Güzel kardeşim selam,

Hocam araba 10 yaşını aşmak üzere bana büyük sıkıntılar çıkarırmı diye aklımdan geçmiyor değil başka bi tavsiyeniz varsa açığım hocam sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufmehmetakif

yerinde olsam alırdım bir tempra 2.0ie bakardım keyfime dünyanın en temiz temprasını türkiyede arıyorum diye bir ilan verirdim o şekilde yesyeni bir tempra ile işi bitirirdim.. cebimede okul harçlığı kalırdı..

temizi çok zor hocam bide 2.0 motor ürkütücü geliyor
  • hacıabi96 H kullanıcısına yanıt
    Hocam yürütme masrafından kastım vergisi parçası işçiliği vs idi. Eksik açıklama yapmışım özür dilerim. Tavsiye olarak herkesin söyleyeceği şeyleri söylerim. Özellikle dizel isteğinize paralel olarak punto clio öne çıkar. Motorları sağlam ve ekonomiktir. Hakkınızda hayırlısı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estonya Feribotu

Hocam yürütme masrafından kastım vergisi parçası işçiliği vs idi. Eksik açıklama yapmışım özür dilerim. Tavsiye olarak herkesin söyleyeceği şeyleri söylerim. Özellikle dizel isteğinize paralel olarak punto clio öne çıkar. Motorları sağlam ve ekonomiktir. Hakkınızda hayırlısı olsun.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sahibinden-300-hp-plus-420-nm-tork-manuel-vites-temiz-251935991/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sahibinden-s70-t5-2.0-temiz-degisensiz-yer-ucagi-221929729/detay

İlanlar örnektir.

Özellik, donanım olarak sanırım lagunanın iki katı özelliklere sahiptir. İlgini çekerse, güzel arabadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Anladım hocam teşekkürler
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.