Şimdi Ara

@@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @2016 Renault Megane 4HB 1.5dci EDC @@ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: oksıjen Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.450
Cevap
40
Favori
137.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CMF-CD kodlu ortak platformu paylaşan (aynı şase) Megane 4 ve Talisman alt yapıları

@@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @2016 Renault Megane 4HB  1.5dci EDC  @@ @@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @2016 Renault Megane 4HB  1.5dci EDC  @@

• yildiz kullanıcısına yanıt
    Aracımın Şaseni düşen OTS yakın zamanda açıklanmıştı Ahmet bey, bugün itibari ile parçalar yetkili servise ulaşmış c.ertesi gününe andevu talep ettim parçalar değişecek, umarım sorunsuz bir gün olur, eve mutlu dönerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fuarda merakla beklediğim yeni Insignia dışında kardeşimle beni etkilemeyi başaran 2 -halk otomobili- modeli Megane 4 ve 3008 oldu.

Cam tavan Megane a kesinlikle çok yakılmış.

• esmerce kullanıcısına yanıt
    Cam tavan bambaşka
    @@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @2016 Renault Megane 4HB  1.5dci EDC  @@

• Megane 4 hb icon 1.5 dci EDC aracimla 22000 km yi devirmiş bulunuyorum. Her türlü soruyu cevaplamaya çalışırım.

Not: Önyargılı değilimdir, söylediklerimi objektif degerlendirebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihfatih0611

Megane 4 hb icon 1.5 dci EDC aracimla 22000 km yi devirmiş bulunuyorum. Her türlü soruyu cevaplamaya çalışırım.

Anlat dinleyek

• quote:

Megane 4 hb icon 1.5 dci EDC aracimla 22000 km yi devirmiş bulunuyorum. Her türlü soruyu cevaplamaya çalışırım.

Nasıl hocam memnun musunuz araçtan, trim sesi falan var mı?

• İnşallah Allah bize de nasip eder şöyle bir araç.
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    İnşallah nasip olur, güncel kullandiğiniz bir araç varmı.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Araçtan memnunum. Beklentilerimin üzerinde çıktı. Trim sesi şimdiye kadar olmadı. Ama ilerleyen zamanlarda kim bilir. Güzel yanı şu ki malzeme kalitesinin arttığını bariz hissediyorsunuz. Araç c segmenti için tatmin edici donanımlara ve konfora sahip. Dizel motor olmasına rağmen sesini dışarı çıkıncaya kadar gayet sessiz alıyorsunuz. Yol sesi de segmentine göre güzel. Rüzgar sesi biraz daha iyi olsa tadından yenmezmiş. Aracı 187 km hıza çıkardım. Takiben hızlı fren yaptım. Ok gibi durdu. Yüksek hızda gidişinde herhangi bir güvensizlik vermiyor. Yakıt ortalaması özellikle bakımdan sonra daha da düştü. 4,7-4,9 şehir içi ortalama. Çok seri kullanımda 5,5 civarı oluyor. İç hacmi biraz dar. Özellikle arka koltuk, benim gibi uzun boylu (192cm) biri şoför mahalline oturunca en fazla 170cm civarında birini alıyor. Yol tutuşu kötü değil ama yine de keskin viraja hızlı girmek içimden gelmiyor. Denemek lazım. Şimdilik bunları söyleyebilirim. Sorunuz varsa ayrıca sorabilirsiniz

• fatihfatih0611 F kullanıcısına yanıt
    Ben de aracı bayiide yaklaşık yarım saat didik didik edip inceledim ama daha test sürüşü yapmadım. Icon donanım megane gerçekten çok kaliteli bir araç olmuş. Kullanıcı yorumları da olumlu, test sürüşü yaparım, yakındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubi.lay

İnşallah nasip olur, güncel kullandiğiniz bir araç varmı.

Yok hocam ben kiralıyorum genelde. Araç kullanmayı ve doğa turlarını çok severim zaten bu amaçla kiralıyorum. Şu ana kadar iyi denilebilecek düzeyde kia cerato 1.6crdi concept plus 2016, Seat Leon 1.6tdi dsg 2014, bir de fluence 1.5dci edc icon 2016 kullandım. İçlerinden en keyiflisi cerato idi.
    Test sürüşü mutlaka yapın derim. Umarım istediğiniz araca sahip olursunuz

Yok hocam şimdilik alma niyetim yok, memnunum mevcut aracımdan. Piyasadaki hemen hemen bütün c segment araçları incelemeye çalışıyorum, beğendiklerimle de test sürüşü falan. Ama ilerisi için megane güçlü bir alternatif olabilir benim için. Teşekkür ederim ilginize.
    Trim sesi sorusu banada en çok sorulan soru ancak arkadaşımızın cevap verdiği gibi bende 10.300 km yi geçtim

oldukça bozuk yollarda kullanmak zorunda kalıyorum ve çok şükür tam istediğim gibi herhangi bir trim sesi yok.

Eleştirebileceğim konu yokmu ? Tabiki var.. Mesela aracın içi komple bej yada gri döşeme olsaymış (tabi bu kişisel bir tercih)

Ama böylede kırmızı araç içi siyah olunca spor duruyor haliyle. Ancak yinede böyle büyük bir üreticinin kullanıcıya

bu tip seçenekler sunarak seçim konusunda esneklik sağlaması gerekirdi diye düşünüyorum.

@@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @2016 Renault Megane 4HB  1.5dci EDC  @@@@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @2016 Renault Megane 4HB  1.5dci EDC  @@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 26 Nisan 2017; 12:32:38 >

Sağolsun hocam, bu arada konunuz gerçekten çok faydalı ve yorumlarınız objektif, elinize, emeğinize sağlık

• Bir haftadır Japonya'daydım, Tokyo ve Kyoto'yu dolaştım. Yolların asfalt kalitesi o kadar yüksek ki şaşırdım. Bu yollarda giden araçlarda trim sesi olmaz ama bizim gibi ülkelerde yol kalitesi nedeniyle trim sesi gelmesi hiçte şaşırtıcı değil.
  • quote:

Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Aracınızı hangi il'de ve nasıl yol şartlarında kullanıyorsunuz ? Şehirler arası ve şehir içi tüketimi nedir ? Memnun olmadınız yani şurası şöyle olsa daha iyi olurmuş dediğiniz bir konu varmı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Aracımı izmirde kullanıyorum. Genellikle şehiriçi kullanıyorum ve izmirin yolları çok iyi sayılmaz. 17 inch jant var ve yol sesi beklentimden az. 18 inch daha gürültülü. Özellikle cukurlarda 18 inch çok gürültülü. Birçok araçta da bu durum pek değişmiyor sanırım. Yakıt ortalaması şehiriçi sakin kullanımda 4,5-4,6. Biraz hırçın kullanırsanız 5,3 civari. Şehirlerarası da 4,5 civarı oluyor ortalama. Memnun olmadığım yanı rüzgar sesi segmentine göre fena olmamakla birlikte daha iyi olabilirmiş. Özellikle 120 üzerinde biraz duyulmaya başlıyor. Radyoda frekanslar arası geçişlerde cihaz baya bi düşünüyor. Gözlük koymak için göz eksikliği kendini çok hissettiriyor. Start-stop sistemini genel ayarlardan devre dışı bırakma imkanı yok, o yüzden araç her durdugunuzda stop etmesin diye aracı her çalıştırdığınızda A off butonuna basmanız gerekiyor. Bu sıkıntılar genel olarak hoşuma gitmeyenler. Ama hoşuma gidenlerin yanında hakikaten devede tırnak bile denemez

Aracınızı güzel günlerde kullanin.

Ben sedan kullanicisiyim, aracımı seviyorum Fatih bey genel izlenimlerim hep iyi yönde oldu,özellikle 6 bin km boyunca, ilerleyen km'lerde bakicaz.

Aracımı aldım alalı Megane konularında devamlı bahsettiklerimden tekrar bahsetmiyeceğim

Yakıt tüketiminiz gerçekten güzel değerler aynı değerler ile bende Başkent trafiğinde cirit atıyorum, fakat bazı cahiler fotoğraflı sarfiyat paylaşımı yaptığım halde beni yalancılık ile suçladı, inanmadılar şehir içi tüketim yaptığıma Renaultun 4'ncü jenerasyonu olan K9K dCİ motorun yakıt tüketim başarısı yıllardır biliniyor, ve bunu bilmeyenlere ben şunu söylüyorum, Ben Cahiller ile girdiğim hiçbir tartışmayı kazanamadım.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.