Şimdi Ara

renault megane extreme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 32000 liraya megane 1.6 16 v extreme almayı düşünüyorum.acaba doğru bir kararmı .fikirlerinizi bekliyorum

• 30'a 1,6 extreme bu gün itibariyle tarafımdan alınmıştır.
    Daha elime geçmedi ama bende yorumlarınızı bekliyorum
    İçi baz versiyonu hemen hemen
    Dışı ise en üst donanım ayarında
    Değerli yorumlarınızı bekliyoruz.
    Asalında güzel araba
  • extreme'nin içi baz donanımla aynı mı?
    halbuki dışında komple boyalı tamponlar;yeni dizayn 16" jantla baya güzel gibi.

neyse hayırlı olsun

bu arada konuyu açan arkadaşım bence biraz daha kas kendini ve dizel megane al
    benzinli alma hele ki megane için hiç
    çünkü artık herkes dizel soruyor ve megane'ın dizelelri gerçekten çok güzel
    özellikle dci100'ler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 18 Aralık 2007; 17:24:28 >
  • BENDE TAMAMEN KATILIYORUM MUTLAKA DİZEL OL SONRADAN PİŞMAN OLURSUN :)
  • YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM, İÇ AYNALAR MANUEL OLAN MODELDİ...
    DİZELİNİ KASIMDA ÖĞRETMEN KAMPANYASINDA 33500 E KADAR DÜŞÜRMÜŞTÜK... SONRA 2. EL 2006 MODEL TAM FULL DİZEL 37BİN KM DE 28500 E ALDIK. ŞİMDİ DİZELİNİ KAÇA DÜŞERLER BİLMİYORUM...

quote:

Orjinalden alıntı: ttugrul06

32000 liraya megane 1.6 16 v extreme almayı düşünüyorum.acaba doğru bir kararmı .fikirlerinizi bekliyorum
  • İçinde koltuk döşemeleri farklı ve baya güzel
    torpido biraz daha süslenmiş
    kapı kolları nikelaj hepsi bu içinde
    Tüketime gelince;
    Bana ilginç gelen fabrika verilerinin Ş. Dışı 5.8 (yanılmıyorsam) broadwayin fabrika verileriyle aynı olmasıydı bu bana çok ilginç geldi yani eskisiyle harcamam aynı olacak (heralde)
    Yorumlarınızı bekliyoruz
  • Ya arkadaşlar bende Megane Ekstrem dizel i düşünüyorum ciddi ciddi. Ama gün aşırı bakıyorum fiyatlarda düşme var mı , yeni kampanya varmı diye ama döviz yerinde sayarken durmadan zam geliyor. Anlamış değilim yani. Bence tutulan bir araç olduğundan reno bunu kasıtlı yapıyor. Sıfırın fiyatı yükseldikçe ikinci elide yukarı çekiyor ve millet sıfır araç zararını en aza indirdiği için yükleniyor megane. Megane güzel araç ama tabi şans işi bu. Alıpta bin bişman olanlarda var, forumlara okuyoruz. Ne zaman düşer acaba fiyatı. Ya da düşer mi? Bir ara exterem dizeli 35 e veriyorlardı ama şimdi bakıyorum yine çıkmış fiyat. Şöyle baya bi avantajli kampayaları olsada gidip alsak yahu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Vectra C1 Vs Ford Mondeo Mk3
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARALIK EN DÜŞÜK FİYATLI AY OLMASI GEREKİYOR YIL BAŞINDA FİYATI ESKİ SEVİYELERE ÇIKMAYA BAŞLAR
    HA BİRDE KASA DEĞİŞİMİNDEN ÖNCE MUHAKKAKİ FİYATLARI DİBE VURACAKTIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı2004 -- 19 Aralık 2007; 11:34:46 >

• Kesinlikle izleyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.