Almayı planlıyorum.Donanımı,görünüşü hoş,motoru da gayet iyi peki sizin tavsiyeleriniz..?
şekil olarak hoşuna gittiyse bence alınır. sonuçta yılların meganı teknik verileri motoru sanzımanı yururu aynı sadece gorsel kısımında degısıklık yapılmıs
quote:
Orjinalden alıntı: PARTYBOY_PİT10
Almayı planlıyorum.Donanımı,görünüşü hoş,motoru da gayet iyi peki sizin tavsiyeleriniz..?
arkadasim almisti bundan 6 ay evvel dıs görünü güzel fakat donanimi pek yüksek deil örnegin arka camlar manuel klimada ayni sekilde ama güzel arac
Donanım-fiyat açısından şu anda extreme gerçekten mantıklı bir araç diye düşünüyorum.Sadece dizelinin 80 bg. olduğunu biliyorum...
Sıfır alacaksanız daha uygun daha kaliteli modeller söyleyebiliriz.
Megane dediğiniz araç zaten oldukça eskidi. Kasası değişicek.
Örneğin Focus 1.6 tdci ghia çok daha mantıklı bir tercih olabilir veya Astra Sedan 1.3 cdti.
quote:
Orjinalden alıntı: Loop
Örneğin Focus 1.6 tdci ghia çok daha mantıklı bir tercih olabilir veya Astra Sedan 1.3 cdti.
astra sedan olabilir.focus makyajlanacak zaten ayrıca focusda piyasa arabası oldu megane den daha fazla eskir gibi oldu sirketler falanda kullanınca cok cogaldı piyasada acilen makyaj yemesi lazım.....
Astra olabilir,Focusu hiç düşünme kalitesi megane dan oldukça düşük yanyana durduğunda zaten tercihini otomatik yaparsın. Bence duruş olarak megane hepsinden iyi ve artık oturmuş yani problemleri giderilmiş.EXtreme de baya sexy duruyo özellikle vişne çürüğü olanlar-ateş kırmızı veya şeytan kırmızı olanlar.
megane dizelciler araçlarını çok seviyor. bir arkadaşımda olduğu için çok bindim, sürüş özellikleri çok iyi. bence tasarım hala çok modern ve güzel. bir taksiciden duyduğum da 400.000de megane dizeli olduğu ve çok memnun olduğuydu. arkadaşım clio symbol dizel kullanıyor aynı motora sahip, arabasına aşık. bence herşeyiyle çok iyi seçim.
focus tdci'a gelince. iç mekanı beni çok sıkıyor o aracın bilmem sen ne dersin. kaliteli bir yapım ama ben almazdım. opele de çok uzağım. son on yıldaki problemlerini aştı mı bilemiyorum.
quote:
Doğru Focus'un kasası yeni
astranın dizellerinde indirimler vardı birde 2007 model dizel astra almayı düşünürseniz 32.900YTL fiyatı vardı fiyat avantajından dolayı astra düşünebilir..
yahu bu arabalar devamlı yenileniyor insan aldıktan sonra çok üzülüyo yenisini gorunce
evet sürekli yenilik insanın aklı bir sonrakinde kalıyor , bende megan dizel kullanıyorum bakım giderleri ve yakıtından oldukça memnunum , arabada orta susturucunun olmadığını öğrendim mesela yani en sonda tek susturucu var bi masraf daha ortadan kalktı hehe. Ancak sakin kullanılması gereken bir araç sürüş dinamikleri spor tarza bence uygun değil , zaten spor modelleri isteyene ve ekstradan parası olana var...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme