Şimdi Ara

citroen c3..? fiat palio, punto? ford fiesta ? hyundai getz ? pejo 206 ?? HANGİSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hangisi daha iyidir..? yardımlarınızı bekliyorum. max. 18binlerde dizel, performansı iyi olmalı..

• Aralarında en iyi performans ve donanım C3'te var.

Performans olarak C3'ü getz takip eder..

fiesta ve 206'da aynı motor var 68 hp. palio düşünmeyin bile.

Ben olsam C3 veya 88 hp Getz bakardım. Yalnız dikkat edin ABS olmayan getz bakmayın absli olmasına dikkat edin piyasada çok abssiz getz var
  • punto
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

punto

18 liray temiz Grande Punto olmaz, eski kasa punto almakta mantıklı değil bence :)18 liraya temiz Grande Punto olmaz, eski kasa punto almakta mantıklı değil bence :)
  • punto da alternatif olabilir 1.3 dizel motorun vergi ve yakıt avantajı var.
  • aslında bende c3 lere sıcak bakıyorum. ama onun da bazı sorunları varmış. gerçi 18 bine araba alacaksak ve ikinci else zaten her modelde eksik bir taraflar olacak.. ben neten bazı araçlar buldum. kıyaslamanız açısından şu bilgileri de vereyim.
    bu dediğim araçların hepsi 1.4 dizel yakıtlı ve 76-100 hp arasında motor güçleri var. km leri de 120000 den az. kimileri 80bin 90 bnlerde..
    puntolara gelince yenileri değil eski kasa puntolar var bu fiyata....
    palio dan uzak diyenler neden uzak duruyum. nedenleri ni de yazarsanız sevinirim..
  • suzuki swift 4x2 yada 4x4 olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel corsa
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • heyyyy ordamısınızz.. yorumlarınızı bekliyorum beylerrr :)
    dizel bir arabayı en fazla kaç km de almak lazım. bu konu da da bi yorum yaparsanız svinirim..
  • Bir Punto kullanıcısı olarak Punto öneririm. Özellikle yakıt ve vergi konusunda yüzünüzü güldürür. Onun haricinde seçenekler arasından bir de "temiz" c3 eklerdim sanırım.
  • FORD FUSİON TDCİ
  • 1-fiesta
    2-punto
    3-c3
    bu sıralama benim tercihimdir,genelinde 3 aracıda beğeniyorum..
  • Bende merak ediyorum bunu Polo, Punto güzel...
    Ya da daha büyük arabalar.
  • B snifi dizel HB aslnda araçlar arasinda çok da fark yok şehir içi ekonomi arabası uzun yolda adamı yorar arka koltuklarda diz ve boy mesafesi dardır mutevazi bir bagaji vardir.
    yine de kicasa değerlendirme yapmaya çalişayim
    c3: 92hp motoru olan bu sinifta en guçlu motor
    corsa: ikinci el değeri yuksek 1.3 motor vergi avantaji var.
    fiesta: arka koltuklar çok rahatsizmiş sert suspansiyona sahip marka imaji sağlam
    punto: 1.3 vergi avantaji ucuz fiyata zengin donanim bulunabiliyor sert suspansiyon duşuk malzeme kalitesi piyasasi yok.
    206: hdi motor ekonomik olduğu soyleniyor tipi çoğu kimsenin hoşuna gidiyor.
    palio: multijet motor avantaji var ikinci el piyasasi iyi fiyat avantaji var
    clio: marka imaji var
    getz: yuksek beygirli motoru seri ama sanki biraz fazla tuketiyor yokuş aşaği klima tuşu motor freni etkisi yapiyor suruş alani çok ferah

sadece şehir içi kullanilacaksa tipi en çok hangisi hoşunuza giderse onu alın iyi kotu hepsi ilk etapta biraz masraf açacaktir fakat yilda 1 2 kere de olsa 4 5 kişi ile uzun yola çikiyorsaniz lpg li c sinifi araç tavsiyemdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• peki dizel bir araç kaçbin km olmalı alırken. mesela 140binlerde bir araç alınr mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.