|
Renault'nun 'fabrika çıkışlı 2. el otomobil' modeli Türkiye'ye de gelebilir
-
-
Süper bi uygulama bence... Konjonktür neyi gerektiriyorsa ona ayak uyduracaksin abi yapacak bisey yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ÖTV'nin de 2. eli çıkar :)
-
ohhhh paralar cebimize gitmiyor saraylara gidiyor ohhhh.
Yenilenmiş ikinci el telefondan sonra sıra şimdi de arabada.
Bunlar hep güççççlü ekkonomimizin işaretleridir unutmayın bak!
-
Bmwyle merso da açsa da fabrika bakimli temiz ikinci ellere yumulsak
Vergi az olursa çok güzel ama bizim ülkede yine sıfır fiyatına gelir diye düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
E39 bmw bulabilir miyiz acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O kadar eskilere inmezler bea
Max 1-2 jenerasyon onceki araçlara uygularlar bence
Yeni zaten hayal olacak artık. Telefonun yenilenmişi otomobilin 2. el fabrika çıkışı falan. Sıfır şeyleri ne yapacaksınız sıfırı bizi kıskanan Alman'lar kullansın ancak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sıkıntı şu ki; bu fabrikadan satılan araçlara sıfır otomobil gibi ÖTV ve KDV eklenecek mi? Eğer öyle bir durum varsa kimsenin tercih edeceğini düşünmüyorum.
-
durmadan geriye
-
Yaklasik 25 senedir ehliyetim var. Bu zaman zarfı icerisinde sahip oldugum araclari yazsam roman olur. Birçoğu doneminin topclass ları idi.
Lakin daha hayatimda 1 kere bile 0km araç almadim almam da. En yeni aldiğım 3 yaşinda filandir sanirim.
İşim olmaz.
Akıllıca davranış, adamlar anlamış bizde ikinci elin sıfır fiyatına yakın hatta yer yer daha da pahalı olduğunu.
Zaten bu sistem var. Tofaş ve Renaultta fabrika içinde kullanılmış olan arabalar 2. El fiyatından daha uyguna satılıyor her 3 ayda bir.
Yurtiçinden alınıp yenilemeye tabi tutulanlara, araç sıfır olarak satıldığı anda maliyeye ÖTV'si beyan edilip ödendiğinden, ÖTV eklenmez, ancak çıkış fiyatı üstüne %18 KDV konur.
Yurtdışından getirilenlere hem ÖTV hem KDV konur. Tabbi TRT bandrolü de.
30 bin TL ye sıfır araç verirlerse onuda ayda 100 TL taksitle verirlerse olur.
Seçeneklerde ne var
Türkiye'nin geldiği duruma bakın insanlar hala neden Erdoğan diyor anlamış değilim nasıl bir yokluk gormuslerse hastane yol onlara fazla geliyor
gelsin bakalım yapacak bi şey yok, insanlar istediği arabayı yenilenmiş bile olsa almaktan mahrum kalmasın da
-
En dip yaşam koşullarını bile tutturamayınca yeni “koşullar” icad ediliyor. Ha şunu da söyleyeyim, müthiş tutar bu proje bizim memlekette.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fark etmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
ÖTV'nin de 2. eli çıkar :)
|
Türkiye'nin geldiği duruma bakın insanlar hala neden Erdoğan diyor anlamış değilim nasıl bir yokluk gormuslerse hastane yol onlara fazla geliyor
|
En dip yaşam koşullarını bile tutturamayınca yeni “koşullar” icad ediliyor. Ha şunu da söyleyeyim, müthiş tutar bu proje bizim memlekette.
|
Bizim millet için hiç bir önemi yok maalesef. Adama diyorsun yürür aksamın tamamı orijinali ile değişti, şanzıman yağı değişti, motor kulakları değişti vesaire bir sürü şey değişmesi gereken işte hepsi değişti. Adam diyor ki kapıda boya var. Öte yandan araba giderken senfoni çalıyor, ışıklarda önce motor sonra araba kalkıyor. Gösterge pavyon havası çalıyor. Adam araba orijinal abi diyor. Alanda da böyle satanda da böyle. Hayretler içerisinde izliyorum. Şimdi Renault'un yaptığı işe gelirsek müthiş bir iş. Gezegenin kaynaklarının bu hızı kaldırması mümkün değil zaten. Araçlar çok ama çok daha uzun ömürlü tasarlanmalı. Hatırlarsanız Nokia'nın ürettiği akıllı telefonların (6600, 7650 vesaire) kapakları ve tuşları çok kolay şekilde değişiyordu. Telefon yeni gibi oluyordu. Şimdi pil değiştirsek telefon nizam tutmuyor. Bunun adı yenilik veya estetik değildir. Velhasıl kelam sert reform lazım. İnşallah muvaffak olurlar. |
ohhhh paralar cebimize gitmiyor saraylara gidiyor ohhhh. Yenilenmiş ikinci el telefondan sonra sıra şimdi de arabada. Bunlar hep güççççlü ekkonomimizin işaretleridir unutmayın bak! |
Fransa da İspanya da fabrikalar da başlanmış sadece Türkiye'ye özel bir uygulama değil tamam bende memnun değilim ülke den sevmiyorum sistemi ama Türkiye'ye özelmiş konuşulması da çok itici oluyor ...bütün dünya da 2.el eşyalara yönelim başladı çok tüketiyoruz bunun önüne geçmeye çalışmak iyi birşey bence
|
Yeni zaten hayal olacak artık. Telefonun yenilenmişi otomobilin 2. el fabrika çıkışı falan. Sıfır şeyleri ne yapacaksınız sıfırı bizi kıskanan Alman'lar kullansın ancak.
|
Geçmişte birçok lideri indiren bir millet nasıl oluyor da bu kadar düşmeyi kendine yakıştırıyor ve sorgulayamıyor bende anlam veremiyorum...
|
Süper bi uygulama bence... Konjonktür neyi gerektiriyorsa ona ayak uyduracaksin abi yapacak bisey yok.
|
Benzer içerikler
- ses değiştirici program
- whatsapp bildirim gelmiyor
- instagram önbellek temizleme ios
- google mesajlar kapatma
- gizli instagram hesabı görme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X