Şimdi Ara

Renault'nun yeni otomobilleri 180 km/s hızı geçemeyecek (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
6.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Renault, en sevmediğim markalardan biri. Ama uygulama doğru. Gençlikte özellikle insanlar hız yapmadan duramıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farfaraway21

Hem takip mesafesi diyorsun hem de takip mesafesini 5 metre zannediyorsun. Sen git önce takip mesafesini öğren öyle gel benle aşık at. Acemi olduğun burdan belli zaten takip mesafesini 5 metre zannediyor akıllı. Ayrıca ben ikimizin arasına bişey atlarsa demiyorum önümdeki aracın önüne bişey atlarsa diyorum önce bunu anla.

Ben sınırın 110 olduğu yerde 110-115 le 120 olan yerde 125-130 la giden biriyim. Niye geçtiğimi de sen düşün bakalım bulabilecek misin cevabı. Yol vermeyip inat edeni çok gördük merak etme bişey biliyoruz ki söylüyoruz.

Sen daha sorumu anlamamışsın ki mantığını anlayasın. Önündeki araçla arana değil onun önüne bişey çıktı ve ani sert bir fren yaptı sende yaptın ama yetmedi arkadan girdin araca en iyi ihtimal maldan oldun. Sollayıp gitsen önün açık olsa böyle olur muydu? Herkesin aracında adaptif hız sabitleyici yok tamam mı acemi şoför?

Alıntıları Göster

Ben 5 metreyi misal verdim, takip mesafesidir demedim. Benim acemi şoför olmam tartışılır ama burada daha kesin olan bir acemilik var o da senin dil kullanma becerilerin  Yazdıklarını başkalarına okut bir bakayım ne anlam çıkarıyorlar  Bence biraz kitap okumayı ve bilgisayar başından kalkıp insanlarla daha sık iletişim kurmayı düşünebilirsin.

Bu arada tebrik ederim hız sınırını aştığın için, tam ülkemizin ihtiyacı olan şoför profiliymişsin.

Takip mesafesi ve hız limitleri zaten önündeki araca ve yola çıkabilecek cisimlere vurmaman için. Senin önün asla açık olmamalı çünkü gider garibanın tekine vurursun. Önündeki arabaya vurursan kendine birde mala zarar gelir en azından.

• Anneannene satarsın artık arabaları bir daha Renault mu töbe

• Haci bize fabrikanın verdiği güç yetmiyor sen kalkmışsın top spedee sinirlandiracaksin hepsi bi yazılıma bakar sen insanları dusuneceksen fiyatlari indir

• İyi olmuşda esas, araç hızına uygun şeritte gitmeninde önüne geçseler. Sol şeritte 70'le giden mi stersin, orta şeritte 40 la gideni mi istersin.

• Ben hep 100’le gittiğim için beni ilgilendirmeyen durum.

• Ya reno sanki 180ini görebiliyormuşsun gibi

• Doğru bir karar ama renonun bunu güvenlik için yaptığını hiç sanmıyorum...

• Otobanda hız sınırı 180 km olsun ben razıyım 180'i geçmesin araba. Birşey yaptık demek için yapıyorlar. 180 km hızda kaza yapan aracın lastiğini bulamazsın.

• ilk uygulamayı 1.0 atmosferik motorla başlatmışlar sanırım. 

• quote:

Orijinalden alıntı: thunderstruck7

Ben 5 metreyi misal verdim, takip mesafesidir demedim. Benim acemi şoför olmam tartışılır ama burada daha kesin olan bir acemilik var o da senin dil kullanma becerilerin  Yazdıklarını başkalarına okut bir bakayım ne anlam çıkarıyorlar  Bence biraz kitap okumayı ve bilgisayar başından kalkıp insanlarla daha sık iletişim kurmayı düşünebilirsin.

Bu arada tebrik ederim hız sınırını aştığın için, tam ülkemizin ihtiyacı olan şoför profiliymişsin.

Takip mesafesi ve hız limitleri zaten önündeki araca ve yola çıkabilecek cisimlere vurmaman için. Senin önün asla açık olmamalı çünkü gider garibanın tekine vurursun. Önündeki arabaya vurursan kendine birde mala zarar gelir en azından.

Alıntıları Göster

5 metreyi misal vermezsin önce takip mesafesini öğren sonra misal ver. Al bu da linki.

Yazdıklarımı başkasına okuttum yılların şoförüne senin anlayamadığını tek seferde anladı. Acemilikten kurtulunca sende anlarsın tabi kurtulabilirsen. Bu anlama yetisiyle biraz zor gibi. Kpss den 92 almışım ve 3 yıl görüştüğüm eski manitam Türkçe öğretmeniydi bana türkçe dersi vermeye mi kalkıyorsun? Komik şey. Kitap okumaya senin ihtiyacın var anlamayan sensin.

Bu arada hız sınırını aştığımı sanmana şaşırmadım. Acemiliğini bir kez daha göstermiş oldun. Hız sınırlarında %10 pay vardır. Yani 82 olan yerde 90,2 ye kadar 110 olan yerde 121 e kadar 120 olan otoyolda 132 ye kadar gidebilirsin. Daha bunu bilmiyorsun gelmiş bana laf yetiştirmeye çalışıyorsun. Hatta bilmediğin bişey daha söyleyeyim araç kadranları gerçek hızı %3-5 arası daha fazla gösterir hız sınırlarına dikkat edilsin diye. Kadran 100 gösterir ama GPS hızın 95-96 dır. Bak bişey daha öğrenmiş oldun. Böyle böyle acemiliği yeneceksin. Yeneceksin yenmesine ama bu süreçte abilerine atar gider yapma belki onlardan öğrenecek bişeylerin olur. Tamam mı?

Son olarak 7 yıldır aktif araç kullanıyorum. Telefonun tutucudan aniden düşmesiyle refleskle tutmaya çalışmam yüzünden öndeki aracın tamponuna hafif dokunma dışında kusurlu olduğum hiç bir olay olmadı. O da yıllar önce oldu. Şimdi olsa telefonu almam bile. Yayaya ayna değdirmişliğim bile yok. Surun dar sokaklarında panelvan kullanmış adamım ben sana geçtğim sokakları göstersem yürümeye bile korkarsın.  

• Hemen birileri çıkar... 50 TL ye gizli özellik açıyoruz...

Hız Sabitleyici / Sınırlayıcı Montajı
    Yol Bilgisayarı Aktifleştirme
    Yokuş Kalkış Desteği Açma
    Cam Düğmesi Aydınlatması
    Otoban Konfor Sinyali
    Gündüz Kadran Aydınlatması
    Emniyet Kemeri İkazı İptali
    Yüksek Hız Uyarısı
    Ani Fren Dörtlü Flaşör
    Dış Isı Sıcaklık Göstergesi (Sensör Varsa)
    Geri Viteste Arka Sileceğin Çalışması
    Arıza Tespiti ve Silme
    Hız limitinin 160 tan yukarı acılması

:)

• 2015 Toyota Auris'im 185 'de kalıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaptanMemo1234

Renault, en sevmediğim markalardan biri. Ama uygulama doğru. Gençlikte özellikle insanlar hız yapmadan duramıyorlar.

Şerit takibi, insan hayvan algilayan termal görüş, yorgunluk tespiti , carpisma önleyici olmayan tüm araçlar da hız 135km ile sinirlandirilmali.

180km hizda sanki hayat kurtuluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi Wordpress Cache Eklentileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vbasic -- 7 Haziran 2021; 12:43:04 >
  • Reno güzel düşünmüşsünde zaten 180i gören 1-2 tane istisnai hariç aracın yokki

• gun kullanıcısına yanıt
    Bana kalsa araçlar 130'u geçmesin GPS ile de şehir içinde 50''yi geçmesin. Zor birşey değil ama üreticiler kesinlikle istemez.

• gerbera kullanıcısına yanıt

50+40 olmaz. Her iki tarafta kendi hızı neyse o hızda çarpmış gibi olur. 50 için 50, 40 için 40. İster duvara, ister karşıdan gelen araca çarp. İki durumda da hızın 50 den aniden 0 a iniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne değişti şimdi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.