Şimdi Ara

Renault'nun yeni otomobilleri 180 km/s hızı geçemeyecek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
6.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu yorumu yaparken bilinçlimi yaptın yoksa yapmak içinmi yaptın. Ben megane 2 ile 180 çok rahat geçiyorum 210 gördüm bu konuya bir açıklık getirirmisin ?

• buraque2 B kullanıcısına yanıt
    İyide teknik olarak kadran'ı değiştirip araca hız limiti koymak daha kolay, hızlıca bir iş yapıp reklamını yapmak varken senin dediğin gibi titremeyen araba yapmak her zaman 2.planda kalır.

• sesua S kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim bende 2018 megane 4 kullanicisiyim. c sınıfı bir otomobil 160 ı geçtiğinde araç bir tarafını yırtıyorsa bırak o otomobil 200 yapmasın mümkünse.Ayrica 160 ın üzerine tabii ki çıkıyor lakin kontrol kabiliyeti çok zayıflıyor ona istinaden yazdim.Anlasilmayan bir nokta varmiydi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zaten geçemiyordu, isabet olmuş.

• memoli156 kullanıcısına yanıt

Bu özellikler çoktandır var olan teknolojiler.Ama Türkiye'ye sıra gelince yeni model arabanın en boşuna bile bu özellikler olması gerekirken dalga geçer gibi camları manuel yapıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: rasterx

Güzel kardeşim bende 2018 megane 4 kullanicisiyim. c sınıfı bir otomobil 160 ı geçtiğinde araç bir tarafını yırtıyorsa bırak o otomobil 200 yapmasın mümkünse.Ayrica 160 ın üzerine tabii ki çıkıyor lakin kontrol kabiliyeti çok zayıflıyor ona istinaden yazdim.Anlasilmayan bir nokta varmiydi.

1.6 motorlusunu kullanıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten geçemiyor ki
  • rasterx kullanıcısına yanıt

Ben 180 i çok rahat geçiyorum yazdım dikkat edersen senin araç 160 dan sonra bir taraflarını yırtıyormuş benim araç 2004 model seninkisi 2018 model olmasına rağmen bence senin araçta teknik bir sorun olabilirmi ?Çünkü yazdıkların o araç içn normal değil.

• Eğer bu iş yazılım üzerinden limit koyma şeklinde olacaksa o iş hikaye.Sanayide yazılımla limiti iptal etme 10 dakika zaman alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Farfaraway21

Abi sen yanlış anladın adam onu demiyor. 110 olan yolda 110 u geçmesin 120 sınır olan yerde 120 yi geçmesin diyor  

Alıntıları Göster

Hız sınırını aşamadığın için sollayamıyorsan en başta neden sollama girişiminde bulundun ki? Önünde başka arabanın gitmesinden mi rahatsız oluyorsun sebebi nedir orasını anlamadım?

Misal hız sınırı 120 diyelim 115 ile seyir ediyoruz önümdeki araç ile. Ben bu aracı neden sollamak isteyeyim? Bunun mantıklı bir açıklaması mı var benim göremediğim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: thunderstruck7

Hız sınırını aşamadığın için sollayamıyorsan en başta neden sollama girişiminde bulundun ki? Önünde başka arabanın gitmesinden mi rahatsız oluyorsun sebebi nedir orasını anlamadım?

Misal hız sınırı 120 diyelim 115 ile seyir ediyoruz önümdeki araç ile. Ben bu aracı neden sollamak isteyeyim? Bunun mantıklı bir açıklaması mı var benim göremediğim ?

Alıntıları Göster

İkimizde sınırda gidiyorsak yani 120 de gidiyorsak tabi ki sollama girişiminde bulunmam da şunu düşündün mü hiç önümdeki 110-115 le gidiyor ben 120 sollamaya kalksam zaman alacak önüm boş geçerim diye öngörd ve adam inadına yüklendi 120-120 yanyana gidiyoruz karşıdan araç geliyor ve kurtaramadım. Halbuki bıraksa altımda 1.3 TCe Megane veya Clio var sınır olmasa rahat geçeceğim yerde sınır yüzünden kaza yapıyorum bu iyi bişey mi?

120 olan yerde 115 le seyrediyorsun tamam güzel önündeki araç kamyon, kamyonet, minibüs, panelvan vs gibi büyük bir araçsa yolu görmeni engelliyorsa böyle gitmek iyi bişey mi? Mesafeyi korusan bile yola bir hayvan filan atlarsa 115 le kurtaracak kadar usta şoför müsün?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 90 sınır da biraz az gibi. Tamam 150-180 fazla olabilir ama 90 da değil. Şu andaki hız sınırları oldukça makul seviyelerde (Avrupa ülkeleriyle hemen hemen aynı )
    Mühim olan insanların bilinçlenip trafik canavarı olmaması. Bence bu konuya ağırlık vermeliyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chromer

Dişli oranları da değişir belki ona göre. Benim en fazla 160 km yapan 6 vitesli bir arabam olacaksa viteslerin kısa olmasını isterim.
    Elektrikli dönem revaçtayken yeni şanzıman geliştirmeye para ayıracaklarini düşünmüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten en fazla 200 gidiyor limit koysan nolur

• zaten en fazla 200 gidiyor limit koysan nolur

• Zaten gitmeye kalkınca biraz daha zorlarsak uçacak

• QuexSeeL kullanıcısına yanıt

Hastayi herhalde en yakin hastaneye degil de 55 km uzaktakine goturuyorlar sanirsam :) 180 ustune cikacak yolu baska nerede bulacak yoksa.

Hastam var benim elini kesti o yuzden otobana cikip 180+ hizda makas atarak 100 km yol gitmeliyim yoksa olecek :D

• volvo'dan sonra renault'da akıllıca bir karar almış.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.