|
Bildirim
ya Allah aşkına limit mi koydun sen :) zaten 200 yapıyor anca onda da araba azer bülbüle dönüyor sen sınır koyacağına adam akıllı araba yap
|
İlerde her yol için hız sınırı global konumlama sisteminden işlenir ve arabalar o hızı geçemezler.
Al sana yılda kaç can kaybını önlersin. |
Yollarda trafik hız cezası varsa araçların o limiti aşması zaten saçmalıktır.
Ayrıca, Volvo birşey yapıyorsa ticariden önce insan canını önemsediği için yapıyordur. Umarım ülkeye tüm giren araçlara limit getirilir ve bir şekilde aşılırsa cezası da büyük olur. |
180 de fazla 150 max gayet yeterli
|
Renault güvenliği düşünüyorsa araçlarının bir çoğu 80 i geçmemeli. Hava yastığı bile opsiyon olan firma ne kadar da güvenliği düşünüyormuş öyle.
|
Çen zar zor 180 yapan aracına limit mi koydun rino?😄
|
Güvenliği bu kadar önemseyen firma, güvenlik donanımlarını standart olarak satar. Bakın aynı fiyata demiyorum opsiyonlu fiyat neyse ordan satsın, bahane hazır insan hayatını önemsiyorlar. Koy, şerit takip, kör nokta uyarı, adaptif cc, adaptif frenleme vs. Bidon plastiğinden araç satıp, 180 km/h geçmesin ölümlü kazalar olmasın.
|
Tek yönlü yolda 180 üstüne çıkacağın bir sollama yapıyorsan zaten ölmeyi göze almışsın, o tarz yollarda hız sınırı en fazla 110.
|
Gereksiz hamle yeri gelir o hızın lazım olduğu anlarda olur.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
telefona 3 ghz işlemci koyup, firmanın 3 ghz'de bu işlemci çok ısınıyor biz bunu 2.0 ghz'ye limitledik demesi gibi bişey |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daimbey -- 24 Nisan 2021; 20:24:20 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
180 ile kaza yapsan parçan bulunmaz madem böyle karar alınıyor 120 130 de bakalım sıkıyorsa. Arkasında ne düşünülüyor bilmiyorum ama volvo'yu da eleştirmiştim, saçma bir karar ha 180 ha 250 ikisinde de kaza yapsam parçam bulunmaz |
|
|
Yaralıyı, hastamı hastaneye yetiştiremedim sizin hız limitiniz yüzünden öldü diye bir dava yiyince aklı başına gelir firmaların. |
|