Şimdi Ara

RENAULT Teknik Destek Merkezi (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
11.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: azimbilgisayar

97 brodway rn aldım daha dün şuan için bi problem yok olurşa şayet yardımınıza başvuracağım şimdiden tşkler

burda olma amacım siz değerli renault kullanıcılarına faydalı olmaktır buranın dışındawww.renaultclubtr.com da da teknik destek sorumlusuyum orda gerek r9 bölümünde gerekse teknik destek bölümümüzde merak ettiğiniz tüm sorulara cevap bulabilrisiniz saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: 94broadway

Fırat ustam benim dizeller hakkında merak ettiğim şeylar var.Örneğin dizellerde buji yok enjektör var.2007 model symbol(65 bg) için enjektörün ömrü nedir?Kaç km de bir enjektör temizlenir?Bide triger zinciri ne kadar tutar?(internetten araştırdığım kadarıyla 300-700 arası yazmışlar)

1.5 dci dediğimiz k9k motorlar sağlam motorlardır ve bu motorlarda düzgün akaryakıt kullanımı ve düzenli bakım periyotlarınla kullanıldığında arıza çıkartması çok güçtür enjektörlerin belli bir km si yoktur enjektörlerin ömrü bir çok etkenden dolayı değişebilir triiger zinciri k9k motorlarda yoktur kayış vardır bunun ömrü ya 60 000 km yada 4 yıldır orjinal tiriger kayış kiti 170 tl alternatör klima v kayışıda 30 tl toplam kayış setiiz 200 tl dir üstüne değişim ücreti veririsiniz saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinaslan

Fırat usta selamlar, buraya geldiğinizi bilmiyordum ondan yeni konu da actim ...

3 ay önce klima gazı bastırdıgım megane 2 hb'in klimasını bugun actıgımda hic soguk hava üflemedigini gördüm. 15 km filan yol gittim ama hic soguk hava üflemedi bu arada fan normal hızında calismakta sadece soguk hava üflemiyor.
    dün arabami kendim yıkadım bundan kaynaklanmış olabilir mi?
    ayrıca bu megane 2 lerin klima radyatörü nerede o tıkanmıs olabilir mi bi orayi temizleyeyim dedim ama neresi oldugundan tam emin olamadim
    yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Aracınızda klimada kaçak varsa klima gazı kalmamıştır bunun akabinnde aracınız soğutmamıştır klima radyatörü su radyatörü gibi tıkanma yapmaz bunuda belirtmek isterim aracınıızı klima gazı bastırdığınız yere tekrardan götürüp kaçak testi yaptırmanızı öneririm saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: efemertmetin

Fırat Usta sizi burada görmekten çok mutlu olduğumu belirtmek isterim.
    Döner kontaktör problemim için nette araştırma yaparken değerli bilgilerinize ulaşmıştım bu nedenle tanışmış sayıyorum.
    Keşke yakın bir yerlerde olsakta aracımızı size emanet edebilseydik.

Türkiyenin hemen hemen her ilinden gelen müşterilemiz vardır adıyamandan trabzona kadar ama yakın illerden hatırı sayılır bir müşteri kitlemiz var izmir yakın bize 145 km yolunuz düşerse nazilliye beklerim saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

araba yikamanin etkisi olmaz hocam.

fırat usta bu klimanın klape motorunu kontrol etmek için göğsü komple sökmek mi gerekiyor?

ewt kokpit kısmını sökmek gerekiyo saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kürsad

Bende bu Megane II'nin frenlerinden gelen seslerden şikayetçiyim. Arabayı 0 aldığımızda da ötüyordu. 2 yıl önce balata ve diskleri değiştirdikten bir ay sonrada ötmeye başladı. Bana öyle bir balata ve disk önerki sessiz çalışsın. En son serviste takılan TRW.

Edit:
    Bunlarda fotoğrafları

Ön tarafta Renault Origine yazıyor. Arka tarafta ise Renault TRW yazıyor.

Ön
     RENAULT Teknik Destek Merkezi

Arka
     RENAULT Teknik Destek Merkezi

wellpart marka yumuşak balatalar mevcut piyasada elimizdede bunlardan mevcut diskleride ya orjinal takıyoruz yada ithal kalem ürünlerden kullanıyoruz yolunuz düşerse garantili olarak sorununuzu çözerim saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: FIRAT_USTA_RCT

quote:

Döner kontaktör problemim için nette araştırma yaparken değerli bilgilerinize ulaşmıştım bu nedenle tanışmış sayıyorum.

Türkiyenin hemen hemen her ilinden gelen müşterilemiz vardır adıyamandan trabzona kadar ama yakın illerden hatırı sayılır bir müşteri kitlemiz var izmir yakın bize 145 km yolunuz düşerse nazilliye beklerim saygılar

İzmir'liyim ama maalesef Malatya'dayım.İzmir^de olsam 150 km hiç düşünmeden atlar gelirim doğrusu her bakımda yada arızada.
    Döner kontaktör problemi için gelmeyi düşündüm tatildeyken inanın ama bayram falan derken hiç fırsatım olmadı.

Buradada 150 tl karşılığında döner kontaktör arızasını yapan bir yer var.Yurtdışından bir parça (silikonumsu bir çember ve kablo) getirip takıyoruz bir daha kopmuyor dedi.Birde yaptığı işe 1 yıl garanti veriyor.
    Siz ne dersiniz yaptırısakta nelere dikkat edelim?
    saygılar

• quote:

quote:

quote:

İzmir'liyim ama maalesef Malatya'dayım.İzmir^de olsam 150 km hiç düşünmeden atlar gelirim doğrusu her bakımda yada arızada.
    Döner kontaktör problemi için gelmeyi düşündüm tatildeyken inanın ama bayram falan derken hiç fırsatım olmadı.

Buradada 150 tl karşılığında döner kontaktör arızasını yapan bir yer var.Yurtdışından bir parça (silikonumsu bir çember ve kablo) getirip takıyoruz bir daha kopmuyor dedi.Birde yaptığı işe 1 yıl garanti veriyor.
    saygılar

ben şahsım adına söylüyrum 200-250 tl arasına yapıyorum 150 tl çok makul bir rakam ama bu işin üçkağıdı çok adam içinde farklı bir işlem yapar air bag ışığın söner ama kazada airbag patlamaz yanlış anlamayın o arkadaşın işini kötülemiyorum yaptığı işide bilmiyorum ama sizi uyarıyorum sadece saygılar

• quote:

quote:

quote:

quote:

saygılar

ben şahsım adına söylüyrum 200-250 tl arasına yapıyorum 150 tl çok makul bir rakam ama bu işin üçkağıdı çok adam içinde farklı bir işlem yapar air bag ışığın söner ama kazada airbag patlamaz yanlış anlamayın o arkadaşın işini kötülemiyorum yaptığı işide bilmiyorum ama sizi uyarıyorum sadece saygılar

Haklısınız sadece bir direnç atıp araya arıza lambasını söndürebilir.
    Fakat şu an cruise control tuşlarıda çalışmıyor yaptırınca çalışması lazım.Bu benim açımdan işi doğru yaptığına dair bir garanti sayılmazmı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

saygılar

Haklısınız sadece bir direnç atıp araya arıza lambasını söndürebilir.
    Fakat şu an cruise control tuşlarıda çalışmıyor yaptırınca çalışması lazım.Bu benim açımdan işi doğru yaptığına dair bir garanti sayılmazmı ?

kısmen sayılabilir

• Arkadaşlar renault araçlarınızla ilgili daha detaylı teknik bilgi döküman türü şeylerin daha fazlasıwww.renaultclubtr.com da dır Aynı zamanda orda teknik destek sorumlusuyum
  • Fırat usta selamlar;

şimdide ekranda "LASTİK ALGILAYICI HATASI" sol arka tekerlek için.
    İnanın artık bıktım megane'dan diyebilirim.Sürekli bir sorun, arıza.Korkak oldum bu araç yüzünden ne zaman neresinden veriştirecek diye.

15 gün önce lastik patladı onu yaptırdım 2 yama yaptılar ama takarken yönünü ters takmışlar lastiği.Bir kaç gün önce onu söktürüp normal yönüne aldırdım bu arada yapılan iki yamanında kalktığını fark ettik ve takrar yapıldı.

Bu günde ekranda bu mesaj.Satmayı iyice kafama koymaya başladım.

Ne yapmalı nasıl giderilir bu arıza?

Saygılar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Fırat ustam EDC ile aran nasıl. Arti eksi yorum alabilir miyiz. Ben yogun trafikte sıkıntı yasıyorum. EDC başlığında paylaşıyoruz sıkıntıları.

edc lerle aramız iyi sık arıza yapmayan güzel kullanışlı vites kutularıdır . Arkadaşım ben yanlız burda soruları cevaplama taraftarıyım sorun var ise burda yaz cevaplarım çok dağılmak istemiyorum forumda umarım anlayışla karşılarsın saygılar

Teşekkür ederim ustam ilk cümlen konuyu kapattı zaten .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 21 Eylül 2011; 1:30:03 >
  • quote:

Fırat usta selamlar;

şimdide ekranda "LASTİK ALGILAYICI HATASI" sol arka tekerlek için.
    İnanın artık bıktım megane'dan diyebilirim.Sürekli bir sorun, arıza.Korkak oldum bu araç yüzünden ne zaman neresinden veriştirecek diye.

15 gün önce lastik patladı onu yaptırdım 2 yama yaptılar ama takarken yönünü ters takmışlar lastiği.Bir kaç gün önce onu söktürüp normal yönüne aldırdım bu arada yapılan iki yamanında kalktığını fark ettik ve takrar yapıldı.

Bu günde ekranda bu mesaj.Satmayı iyice kafama koymaya başladım.

Ne yapmalı nasıl giderilir bu arıza?

Saygılar

arıza tespit cihazına bağlayıp görmek gerekli muhtemelen lastik subabına zarar verdiler söküp takarken onunla alakalı olabilir geçenlerde biizim diğer forumda bu konuyla ilgili sıkıntı yaşayan birilerine bazı açıklamalarda bulundumwww.renaultclubtr.com da teknik destek bölümünde bulabilrisin detaylı açıklamayı saygılar

• quote:

quote:

quote:

Fırat ustam EDC ile aran nasıl. Arti eksi yorum alabilir miyiz. Ben yogun trafikte sıkıntı yasıyorum. EDC başlığında paylaşıyoruz sıkıntıları.

edc lerle aramız iyi sık arıza yapmayan güzel kullanışlı vites kutularıdır . Arkadaşım ben yanlız burda soruları cevaplama taraftarıyım sorun var ise burda yaz cevaplarım çok dağılmak istemiyorum forumda umarım anlayışla karşılarsın saygılar

Teşekkür ederim ustam ilk cümlen konuyu kapattı zaten yazmışsınız neyi kastederek yazdığınızı tam olarak anlayamadım açıklarsanız memnun olurum Edc tipi vites kutularınla ilgili şahsi düşüncemi yazdım ben ve ayrıca sorunlarınız sorularınız ile ilgili gerekli açıklamalardada bulunabilirim saygılar

• Firat usta merhaba,
    R25 baccara yı ilk aldığım sırada sizinle uzun uzun konusmustuk.

Buraya da gelmissiniz. Hos geldiniz.

Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut4.bahtiyar

Firat usta merhaba,

Saygılar.

HOŞBULDUK MERHABALAR EVET RENAULTCLUBTR HARİCİNDEDE KISA BİR ZAMAN ÖNCE BAZI ARKADAŞLARIN YOĞUN ISRARI DOĞRULTUSUNDA BURDADA BİLGİ PAYLAŞIMINA BAŞLADIM SİZİ EWT HATIRLADIM BAYA Bİ KONUŞMUŞTUK SİZİNLE HOŞ BİR SOHBET OLMUŞTU ARABAYI TOPLATACAKTINIZ BAZI PLANLARINIZ VARDI NASIL YAPTINIZ İSTEDİĞİNİZ DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ ŞEKİLDE TOPLAYABİLDİNİZ Mİ? SAYGILARIMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRAT_USTA_RCT -- 23 Eylül 2011; 20:32:44 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim ustam ilk cümlen konuyu kapattı zaten yazmışsınız neyi kastederek yazdığınızı tam olarak anlayamadım açıklarsanız memnun olurum Edc tipi vites kutularınla ilgili şahsi düşüncemi yazdım ben ve ayrıca sorunlarınız sorularınız ile ilgili gerekli açıklamalardada bulunabilirim saygılar

http://www.arabam.com/haber/Uzun-Donem-Test-Renault-Megane-15-dCi-EDC-ile-7670-km/Detay-293486

Yorumlardan .

Yorum-Selim ERKEK - Büyük kullanım rahatlığı sunan EDC şanzıman sadece düşük hızlarda 1 ile 2. Vitesin geçişi konusunda sıkıntılı görünüyor. Sıkışık trafikte yavaş süratlerde yığılma yapabilen sistem, çok da büyük problemler yaşatmıyor.

Yorum – Tulu DARICAN - Düşük hızlarda birinci vitesten ikinci vitese geçişte bocalama yaşadığı bir gerçek. Ancak bu sorun geçildikten sonra konfor anlamındaki katkısı tartışılmaz.

Uzun dönem test duraklarımız – Hasan AYTEKİN - Yokuşta geri kaymayan Megane EDC’miz ile Bodrum’da dur kalk trafikte vites geçişlerinde bocalama yaşadım.

Yorum Ben : ;-) Düşük hızlarda ve sıkışık trafikte sapıtacaksa otomatiğin ne anlamı var arkadaş .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mesut4.bahtiyar

Firat usta merhaba,

Saygılar.

HOŞBULDUK MERHABALAR EVET RENAULTCLUBTR HARİCİNDEDE KISA BİR ZAMAN ÖNCE BAZI ARKADAŞLARIN YOĞUN ISRARI DOĞRULTUSUNDA BURDADA BİLGİ PAYLAŞIMINA BAŞLADIM SİZİ EWT HATIRLADIM BAYA Bİ KONUŞMUŞTUK SİZİNLE HOŞ BİR SOHBET OLMUŞTU ARABAYI TOPLATACAKTINIZ BAZI PLANLARINIZ VARDI NASIL YAPTINIZ İSTEDİĞİNİZ DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ ŞEKİLDE TOPLAYABİLDİNİZ Mİ? SAYGILARIMLA

Merhaba Fırat Bey,

PM attım, selamlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.arabam.com/haber/Uzun-Donem-Test-Renault-Megane-15-dCi-EDC-ile-7670-km/Detay-293486

Yorumlardan .

Yorum-Selim ERKEK - Büyük kullanım rahatlığı sunan EDC şanzıman sadece düşük hızlarda 1 ile 2. Vitesin geçişi konusunda sıkıntılı görünüyor. Sıkışık trafikte yavaş süratlerde yığılma yapabilen sistem, çok da büyük problemler yaşatmıyor.

Yorum – Tulu DARICAN - Düşük hızlarda birinci vitesten ikinci vitese geçişte bocalama yaşadığı bir gerçek. Ancak bu sorun geçildikten sonra konfor anlamındaki katkısı tartışılmaz.

Uzun dönem test duraklarımız – Hasan AYTEKİN - Yokuşta geri kaymayan Megane EDC’miz ile Bodrum’da dur kalk trafikte vites geçişlerinde bocalama yaşadım.

Yorum Ben : ;-) Düşük hızlarda ve sıkışık trafikte sapıtacaksa otomatiğin ne anlamı var arkadaş .

bu sizin burda bahsetmiş olduğunuz arızalar DPO tipi vites kutularındada vardı ilk zamanlar belli bir seride vites kutuları fabrikasyon hatalı çıktı Araç sahipleri yetkili servisler kanalınla bu sorunlarını garantiden çözdüler Bir grup kullanıcının yaşadığı ufak tefek sorunlar edc lerin kötü olduğu anlamına veya sorunlu vites kutusu olduğu anlamına gelmez ki Ayrıca şunuda belirteyim düşük devirde uzun süreli kullanımlarda vites kutusunun sapıtması gibi bir problemle veya şikayetle hiç bir müşterimiz bize şuana kadar gelmedi Bizim sizin şikayetlerinizi burda yazmamış olmamız bizimde bu işten anlamadığımız anlamına gelmez saygılarımla

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.