Şimdi Ara

Renault Twingo hakkinda hersey (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
3
Favori
92.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ford ka 1 bu 2
  • hocam bu devir saatleri ne işe yarıyo yani vites değiştirmede acemiler sorun mu yaşar? birde devir saatleri ne kadardır?
  • İçerde tavanda bulunan kolu çevirip manuel güçle geri itiyorsunuz brandayı.. Biraz sert itmeniz gerekebilir..
  • Klimali olanlarda soguk klima var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aşağıda linki verdiğim aracı almay düşünüyorum ve twingoculardan yorum bekliyorum lütfen yardımcı olurmusunuz. ( bel altı boyayı, tavan boya yok güneş yanığı var, sol çamurluk değişmiş sol direkte küçük onarım mevcut.)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-klima-li-twingo-1-2-alize-152803885/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schlesserangel -- 5 Şubat 2014; 14:42:34 >
  • schlesserangel S kullanıcısına yanıt
    temiz duruyor, gözüküyor alınabilir ama galericiden olması düşündürmüyor değil bi test sürüşüne çıkıp sınırlarını görmek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: schlesserangel

aşağıda linki verdiğim aracı almay düşünüyorum ve twingoculardan yorum bekliyorum lütfen yardımcı olurmusunuz. ( bel altı boyayı, tavan boya yok güneş yanığı var, sol çamurluk değişmiş sol direkte küçük onarım mevcut.)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-klima-li-twingo-1-2-alize-152803885/detay/

fiyatı iyi fakat twingonun keyfi üstü açılırda çıkar.

• Yeni Renault Twingo Tanıtıldı! Kült Şehiriçi Otomobili Artık Arkadan Motorlu ve 5 Kapılı!

Detaylar için: http://www.akselerasyon.com/2014/02/2014-renault-twingo.html
    Renault Twingo hakkinda hersey

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: servetbugra

hocam bu devir saatleri ne işe yarıyo yani vites değiştirmede acemiler sorun mu yaşar? birde devir saatleri ne kadardır?

devir saatleri motorun kaç devirde oldugunu gösteriyor.Vİtes değişimini arabadan çıkan sese göre de yapabilirsin ama acemiler için bu sıkıntı olabilir.Ayrıca devir saati yakıt performansını ayarlama konusunda da oldukça etkilidir:)
  • Bence broadway,şahine göre 10 numara araç benimde olsa keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: SeyyarSatıcı

quote:

Orijinalden alıntı: servetbugra

hocam bu devir saatleri ne işe yarıyo yani vites değiştirmede acemiler sorun mu yaşar? birde devir saatleri ne kadardır?

devir saatleri motorun kaç devirde oldugunu gösteriyor.Vİtes değişimini arabadan çıkan sese göre de yapabilirsin ama acemiler için bu sıkıntı olabilir.Ayrıca devir saati yakıt performansını ayarlama konusunda da oldukça etkilidir:)

Saol hocam palio aldim kullandim sattim .d sehirler arasi yolculuk yaptum artik yari pro bbir surucuyum =D

• Twingo ile ilgili bi kaç sorum olacak burada cevaplayabilecek birileri vardır umarım.
    Bugün bi twingoya baktım lacivert 1997 Wind modeli ve üstü açılabilir. Kafamı karıştıran kısmı benim bu zamana kadar baktığım bütün twingolarda Elektrikli hidrolik direksiyon var ama bunda ne elektrikli nede normal hidrolik direksiyon yok, tamamiyle kara düzen diye bildiğimiz direksiyon var ve durduğu yerde çevirmesi çok zor. Arabanın sürüş keyfi gidişi ve yürürüne diyecek lafım yok ama ön takımdan ses geliyo. Ayrıca arabanın komple boyanması lazım. Aracın kaputunda macunun atmasından dolayı oluşan çatlaklar var. Bu arabaya şuan 11.500 TL diyolar sizce edermi? Sizin öneri ve tavsiyeleriniz ne yönde?
  • dcgonz D kullanıcısına yanıt
    Evet bazı twingolarda elektronik destekli direksiyn yok kara düzen direksiyondan kaybediyor boyadan kaybediyor alt takından kaybediyor zaten bir arabanın en büyük masrafı motor boya alttakım :)
    Başka twiye bakın
    Sizhttp://www.twingofanclub.com girip üye olun satılık araçlarda var orda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APPY038 -- 23 Mart 2016; 1:09:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dcgonz

Twingo ile ilgili bi kaç sorum olacak burada cevaplayabilecek birileri vardır umarım.
    Bugün bi twingoya baktım lacivert 1997 Wind modeli ve üstü açılabilir. Kafamı karıştıran kısmı benim bu zamana kadar baktığım bütün twingolarda Elektrikli hidrolik direksiyon var ama bunda ne elektrikli nede normal hidrolik direksiyon yok, tamamiyle kara düzen diye bildiğimiz direksiyon var ve durduğu yerde çevirmesi çok zor. Arabanın sürüş keyfi gidişi ve yürürüne diyecek lafım yok ama ön takımdan ses geliyo. Ayrıca arabanın komple boyanması lazım. Aracın kaputunda macunun atmasından dolayı oluşan çatlaklar var. Bu arabaya şuan 11.500 TL diyolar sizce edermi? Sizin öneri ve tavsiyeleriniz ne yönde?

5 yıl twingo kullandım yarın 2. twingomu almak için gideceğim.

99 model alize en çok tutan modelidir. üstü açık olursa da tadından yenmez :)

maalesef boya hepsinde ortak sorun. Yıllar eskitiyor boyayı ama boyanır çok takmayın. motoru bakımlı bir twingo 700.000 km kadar gidebilirmiş herkes öyle der ben 400.000 de gördüm şahsen.

ortalama 6,5 - 7 lt benzin yakar. lpg de 8-9 litre arası oynar. 120'nin üstü tehlike yaratır.
    Soğuk kliması buzz gibi yapar ( sıcak kliması yoktur kaloriferdir o da yakar içeride seni )

duruşu bakışı sempatiktir. Forumu vardır bu arabanın dostlukları vardır hiçbir paranın alamayacağı

• Once 1998 alize kapali tavan , sonra 1998 wind olmak uzere iki adet twingom oldu. Ikisini de severek kullandim. Wind modelinde elektrikli direksiyon yok. Yakiti azdi. Kolay bozulmazdi. Hararet yapmazdi. Alinmasina alinir guzel arac. Ama ben o butceyle alinabilecek en iyi arac twingo oldugu icin almistim. Simdi ise fiyatlari astronomik derecede sisirdiler duzgun bir twingo alayim deseniz 14-15 bin tl. O paralara da 4 kapili cliolar pololar paliolar marealar cesit cesit araba var.

• Şu an 19000 TL ye 2002 modelini buldum, araç çok hoşuma gitti sizce almalı mıyım? Fiyat uygun mu? C segmenti arabalar 100.000 TL olmuş 19 başta yüksek geldi ama artık herşey pahalı gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

Şu an 19000 TL ye 2002 modelini buldum, araç çok hoşuma gitti sizce almalı mıyım? Fiyat uygun mu? C segmenti arabalar 100.000 TL olmuş 19 başta yüksek geldi ama artık herşey pahalı gibi

10 bin liraya 1998 model clio1 aldim. fiyat asiri fazla. aveo filan bak yada arabayi cok sevdiysen bas parayi al.
  • Werkzeug W kullanıcısına yanıt
    Bayağı ilan inceledim 10-15bin arası Şahin ve Lada dışında ilan bulamadım. Twingo var ama berbat durumda. Biraz düzgün olanları 17 civarında

• Forumda twingo ile ilgili bu başlığa nasıl denk gelmedim hayret ediyorum kendime.

2019 temmuzda şeklini beğenerek aldım. 1998 model kırmızı twingomu.

neredeyse 3 yıl olacak . İyi ki almışım diyorum

Bütçeme uygun, şehir içi kullanışlı ,pratik, içi geniş ,koltukları yatar, çok kullanışlı bir efsanedir bence.

Twingo ile kamp hayatımı paylaştığım kanalıma da beklerim

www.instagram.com/twingocamplife

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.