Şimdi Ara

Renault yeni 1.6 dCi 130 beygirlik motorla atağa kalkıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
1
Favori
47.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu motorun tork grafiği var mı acaba?max hp ve max tork değeri yanıltıcı olabilir.
  • 1,6 dci ve 130 gb.ayrıca 320 nm tork oldukça makul ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: racerant

Valla tüketim ve performans açısından 1.5 DCi 105 beygirlik araç da tatmin edici şahsen.
    5.2 tüketiyorum şehir içi daha ne olsun

nasıl başardın bunu hocam? ben 5,8 lt yaktırabildim şehir içi.. ben ankaradayım, sen antalyada.. sizin orası deniz seviyesinde, yokuşu neredeyse yok.. bizim burda rakım 1000mt lerde yokuşu çok.. sanırım bundan dolayı

• quote:

Orijinalden alıntı: vsoner

quote:

Orijinalden alıntı: racerant

Valla tüketim ve performans açısından 1.5 DCi 105 beygirlik araç da tatmin edici şahsen.
    5.2 tüketiyorum şehir içi daha ne olsun

nasıl başardın bunu hocam? ben 5,8 lt yaktırabildim şehir içi.. ben ankaradayım, sen antalyada.. sizin orası deniz seviyesinde, yokuşu neredeyse yok.. bizim burda rakım 1000mt lerde yokuşu çok.. sanırım bundan dolayı

Benim tüketim 7.3 lt, ortalama hız 24 küsür.

• Renault'tan bekliyordum yıllardır böyle bir motor.. 1.5lt 110bg baymıştı artık.. özellikle 320nm tork bayağı iyi..

yarın siparişini vereceğim yeni 5.20d'in bile 380nm torku var.. ama 184bg
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedat79

Renault ile Nissanın ne gibi bir ortaklığı var?

Renault Nissan'ın sahibidir. Daha doğrusu çoğunluk hissesi sahibirdir. Bu nedenle ortak motor ve araç altyapısı kullanırlar. Motorlar genelde renault'tan, dörk çeker gibi teknolojiler ise Nissan'dan alınır.
  • güzel gelişme,
    1-2 sene içinde bütün markalar neredeyse yeni motor ve çift kavramalı şanzıman opsiyonlarıyla gelecek
  •  Renault yeni 1.6 dCi 130 beygirlik motorla atağa kalkıyor
  • Düşük yakıt
    yüksek perfomans
    vites degiştirmemek
    düşük bandrol ödemek

gerçekden kulaga çok hoş geliyor .
  • Suzuki Grand Vitara da Renault'un 1.9 dizel versiyornu kullanılıyordu inşallah onlarda bu yeni motora geçerlerse 4x4 sınıfında silme götürür çünkü vergiden yırtacak 1.6 ve aynı zamanda 4x4 geniş bir araç seçeneği yok gibi.
  • Toyota seneye yeni dizel motorunu açıklıcak, 1.4 den 130hp yaparlarsa şaşırmam
  • Bu fluance'ı çizen adamı bi yakalasam hiç kurtuluşu yok elimden bu kadar iğrenç bir model tasarlamak üstün başarı ister açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 10 Aralık 2010; 16:44:40 >
  • Üstte 1.5Dci la 5.8 yaktırdım demiş bir arkadaş. Ben zorlaya zorlaya hiçbir şekilde ekonomi yapmadan 1.5 dizel otomatik Megane ile 5.2 yakıyorum. Delirecek gibiyim araba yakmıyor.

Sonra kendi Civic'ime biniyorum inmem aynı anda gerçekleşiyor
  • delirme müdür daha ne istiyon
    sen eminmisin ayrıca zorlaya zorlaya otomatik megane ile 5,2 yaktığına?
  • fluence de bazen güzel bazen tipsiz görünüyo gözüme. bilmiyorum ki nası bi araba
  • 5.2 yakan bi arabasını bana verse ya be :) 15.2 nasıl yakılır göstereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bafbaf

5.2 yakan bi arabasını bana verse ya be :) 15.2 nasıl yakılır göstereyim

Atıp tutmak ne güzel
  • Atıp tutmaya gerek yok bende kendi aracımla 10 ortalama falan görüyorum sürekli psikolojim ordan bozuk bikere , 1 ay önce şirket aracıyla şehirdışına çıktım dönerken depoda mazot kalmasın istedim ve İstanbul sınırına girdikten sonea ne var ne yok verdim ayarı ama bitmek bilmedi yine içinde kaldı mazot ortalama ise en kötü 5.5 oldu.

Bu kadar az yakan aracın illa bi kusuru da olacak araç yolda durmuyor bi rüzgarla devrilecek gibi oluyor oda ayrı :)
  • mercedes a ve b serilerinde bu motor kullanilacak makyajdan sonra :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: type-r

Üstte 1.5Dci la 5.8 yaktırdım demiş bir arkadaş. Ben zorlaya zorlaya hiçbir şekilde ekonomi yapmadan 1.5 dizel otomatik Megane ile 5.2 yakıyorum. Delirecek gibiyim araba yakmıyor.

Sonra kendi Civic'ime biniyorum inmem aynı anda gerçekleşiyor

typeR cı kardeş sen tech'e üye misin? :) :)
    bende de eskiden typer vardı, 8 lt yakıyordu.. senin typer da problem var
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.