megane 2007 privellege + park sensörü + harvard amfi + 2 pioneeer hoperlor renk :kumsalbej km: 29.000 hatasız ( sadece arka sag kapıkolu kısmında 10cm dogrutma var boya yok ) sıfır gibi duruyor yedek kart klavuzu duruyor..vs FİYAT :32.000 YTL (pazarlık payı mevcut ) kısmetse yarın alıcam.
şimdi fikirleriniz 1- piyası nasıl fiyatı nasıl ne kadara satın alayım. 2-alırken yada aracı gösterirken nelerine dikkat etmem lazım.
kısacası dikkat etmem gerekenler.
şimdiden ilginize teşekkürler saygılar.
çok iyi araba yaw para ekleyip sıfırda alabilirsiniz. daha iyi olur çünkü bana pahalı geldi.........
Araç benzinli mi, dizel mi?
sıfır almayı düşünmüyorum bu araç temiz
bu arada araç 100 hp dizel bal rengi gibi
otomatik mi manuel mi ?
araç hakkında fikirlerinizi alayım alınırmı biraz kararsızım .
100hp için o fiyat normal 500 kırabiliyosanız kırın fiyattan
çok sagolun ya kırıcam biraz 100hp diraksiyonuna bir geçtim araba diyor emret bana.
quote:
Orjinalden alıntı: CLİO SYMBOL
100hp için o fiyat normal 500 kırabiliyosanız kırın fiyattan
babamda var birtane sıfır aldı.. çok memnun.. 8. ayda 43000 YTL ye aldı DCi 100 Bg şuanda sıfırının fiyatı 48000 YTL fiyat ucuz değil.. yani elinden çıkartamadığı için yada acil satmak için vermiş.. yani temizse alınır.. çok güzel bir araç.. megane alsam zaten privilage alırım.. kesinlikle mükemmel bir araç.. amortisörleri biraz sert tek kusuru, yol tutuşu felan çok güzel.. işçilik açısından da çok farklı.. eğer paran varsa al.. istanbul trafiğinde 180 YKR yakıyor.. şok oldum ya bugün 30 YTL lik mazotla dur kalk trafikte 180 Km yol yaptı.. helal valla.. hemde euro dizelle..
çok teşekkür ederim bakalım yarın sahibiyle konuşup alıcagız inşallah daha araç 29.000 de 1 yıllık araç.
quote:
Orjinalden alıntı: downahar
babamda var birtane sıfır aldı.. çok memnun.. 8. ayda 43000 YTL ye aldı DCi 100 Bg şuanda sıfırının fiyatı 48000 YTL fiyat ucuz değil.. yani elinden çıkartamadığı için yada acil satmak için vermiş.. yani temizse alınır.. çok güzel bir araç.. megane alsam zaten privilage alırım.. kesinlikle mükemmel bir araç.. amortisörleri biraz sert tek kusuru, yol tutuşu felan çok güzel.. işçilik açısından da çok farklı.. eğer paran varsa al.. istanbul trafiğinde 180 YKR yakıyor.. şok oldum ya bugün 30 YTL lik mazotla dur kalk trafikte 180 Km yol yaptı.. helal valla.. hemde euro dizelle..
garantisi devam ediyormuş bunların garantsi kaçyıl bir miktarda borçlanıcam 30.000 bakımıda gelmiş. ne gider acep
10 tur attım emniyet kemeri uyarısı ve sinyali ötmüyordu 2007 lerde yokmu yada kapatımışmıdır.