Şimdi Ara

Reno/mais ve 2 yılda çektiklerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mais ile yazışmam aşağıdadır aldığım cevabı tahmin etmeniz güç değil KULLANICI HATASI

Merhaba 2004 model sancılı bir megane 2 dinamik sahibiyim.Aracı 2009 yılında 59000 km de büyük bir hevesle aldım.Sonra forum sitelerine yakıt,kullanım vs hakkında bilgi almak için girdiğimde herkesin kronik sorunlarla boğuştuğunu gördüm ve korkmaya başladım acaba benim aracımda da böyle şeyler olur mu diye...Demeye kalmadı sabah arkadaşları ben alıp işe bırakırım (onlar beni arabasızken bırakırlardı)eleman cam açma düğmesine bastı açılmıyo sıkışmıştır dedim falan geçiştirdim dün aldığım arabaya laf söyletirmiyim. Sonra işten çıkarken ben denedim valla açılmıyo nazar etiler dedim heralde servise gittim hoppala küçük bi plastik parçası gösterdi usta bu bozulmuş dedi bunlarda böyle dedi iyi değiştri dedim bu sadece tek başına değişmiyo komple cam motoru halatlar ıvır zıvır değişiyo oda şu kadar tl dedi vazgeçtim çünkü daha borcunu ödüyoduk arabanın.Neyse....Konya yolunda otobandayız(adana pozantı) hızımız 120 civarı küüüüüüüt sürücü tarafı cam bi anda kayboldu ben sarsıldım biri bana mı çarptılar diye hemen dörtlüleri yakıp güvenlik şeridine çektim aracı ama allah kurtardı çünkü direksiyonu sağa sola kırdım o hızda korktun sesten. Cam kapının içine düşmüş halatlarından kurtulup(bu daha önce bozulan cam değil o yolcu tarafındaki idi)kaldık otobanda azhız yapsam içeri müthiş ses ve rüzgar giriyo .Benzincide durduk tlf falan geldi bi ustayaptı..SonraAntep yolundayız araba çekmemeye başladı motor sarsıntılı çalışıyo yavaş geldim direkt servise bobin yanmış değişti bujilerle..neyse kapı kollarım ve vites topuzum tamamen soyulmuş durumda eşime viteslerin yerini öğretemiyorum..keşke forumları ve şikayetvar.com u hiç okumasaydım .asıl canımı sıkan aracı sabah çalıştırdığımda hıııuuurttt diye bi ses aşladı çok korktum yandı bişiler diye.Servise sordum Eksantrik kasnağı dedi...Kasnakla beraber trigerde değişiyo dedi yok dedim aracı 59000 de aldım satan şahıs trigeri değiştirdi dedim ok sade kasnak o zaman dedi.Para denkleştiremediğm için yaptıramadım.Sorun şu ki sabah arkadaşları alırken marş bastığımda hepimiz hıııurrrt diye bises duyuyoruz sonra stop tekrarmarş.Arkadaşlar duruma şahit iş yerindeki 67 personelin hepsine anlatmışlar hepsi geçmiş olsun yok kaputa para sıkışmış yok renolar böyle yaparmı falan..Sabahları arkadaşları almaktan utanıyorum yabancıyı araca olmaktan utanıyorum hıııuurrttt ne bu ya yüzüm kızarıyo bu sesten kimseyi araca alasım gelmiyo.Hele biri var yaygara yapıyo megane böyle mi diye.adamla karşılaşmamak için yolumu değişt..Vallahi bıktım.Bu günlerde yeni bişi var kapı menteşelerim çatırt çuturt ediyo.Bir cam hla açılmıyo..Servise gitmekten usandım.Herkesi tanıyorum ordakilerin artık abi yine mi geldin yine noldu.Tusinaminin vurduğu toyota honda nissan bile araçları geri çağırıp iyileştirme yapıylar siz maiste bu yok.Ne kadar megane 2 aracı olan varsa aynı sorunları yaşıyor.özellikle ben her sabah dua ediyorum ses gelmesin diyeMarşla birlikte teybin sesini açıyorum duymasınlar die.bıktım!!! bi mail daha atıcam bitmedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault Fluence ile 4 Yıl
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.