Bildirim
reno megane 3 hb dijital gösterge
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O gördüğün araç, Megane 3 Sport Tourer'dir. Yani Meganenin SW kasası... -
Bir fotograf veya lınk var mıdır ,bizde gorsek.Ben dıstan gordum sadece.Alınabılecek en güzel sw bence -
Dijital gösterge Megane III lerin ilk partilerinde de vardı bildiğim kadarıyla.(Fransa işi ) -
quote:
Orijinalden alıntı: onder46
Dijital gösterge Megane III lerin ilk partilerinde de vardı bildiğim kadarıyla.(Fransa işi )
Aynen 2009 ve 2010 modellerde ithal araçlar yogunlukda zaten.Onlarda dijital kadran vs mevcut.
Şuanda ise dizeller ve atmosferik benzinliler bursa fabrikasında üretiliyor.
Sw,coupe ve turbo benzinliler ise hala ithal olarak geliyor. -
quote:
Dijital gösterge Megane III lerin ilk partilerinde de vardı bildiğim kadarıyla.(Fransa işi )
+1 -
merhaba
2011 Megane1.5 DCi Expression aldım fakat şöyle bir sıkıntım var gösterge kenarları plastik bu bölüm için herhangi bir krom çerçeve uygulaması varmıdır yardımlarınız için şimdiden tşk. -
quote:
Arkadaşlar ben megane III hb dci 105 expression modelini aldım aracımda digital ekran var ama diğer megane hb lerin hiçbirinde digital kadran yok birtek sw lerde var.Benim aracımda ektradan cruse kontrolda geldi hayretler içindeyim:)
Bayide çok şaşırdı ve çok şanslı olduğumu söylediler.Aracımı sipariş ettiklerinde ekranda yıldız işareti görmüşler ve bunun özel bir araç olduğunu anlamışlar bana büyük bir süprizlerinin olduğunu söylediler araç digital ekranlı ve aldığım donanımında olmayan cruze controlle beraber geldi.
Acaba benim araç ithalmi?yerli üretimmi anlayamadım?
-
quote:
Orijinalden alıntı: dozi17
quote:
Arkadaşlar ben megane III hb dci 105 expression modelini aldım aracımda digital ekran var ama diğer megane hb lerin hiçbirinde digital kadran yok birtek sw lerde var.Benim aracımda ektradan cruse kontrolda geldi hayretler içindeyim:)
Bayide çok şaşırdı ve çok şanslı olduğumu söylediler.Aracımı sipariş ettiklerinde ekranda yıldız işareti görmüşler ve bunun özel bir araç olduğunu anlamışlar bana büyük bir süprizlerinin olduğunu söylediler araç digital ekranlı ve aldığım donanımında olmayan cruze controlle beraber geldi.
Büyük ihtimal aracınız ithal, hayırlı uğurlu olsun.
Yalnız böyle kalite farkı ortaya çıkaran üretimler(Türkiye-Fransa arsındaki fark) yapan Reno çok ayıp ediyor.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dozi17
quote:
Büyük ihtimal aracınız ithal, hayırlı uğurlu olsun.
Yalnız böyle kalite farkı ortaya çıkaran üretimler(Türkiye-Fransa arsındaki fark) yapan Reno çok ayıp ediyor.
ARacım Türk malıymış babalar gibi:)
sağ arka kapının içinde Türk malı yazıyor...
Reno yerli üretimi ithallerden daha iyi diyorlar.
İthaller İspanya üretimimiymiş ve işçilik konusunda eleştiriler alıyor diyorlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X