Şimdi Ara

renoculara bir iki ufak soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merak ettiğim bir iki ufak soru var
    -pazar günü pikniğre gittik ve benim modlu clioya bi taksi hafifçe sürttü araçta ezilme falan yok ancak çok hafif sarı boya lekeleri oluştu bunları yok etme ihtimalim nedir????
    -arka koltuklara baş dayanağı yaptıracağım nerde yaptırabilirim(servis halledebilir mi)?
    bir de başka bi clio için başka bi soru
    -araç dci65 ve 190bin yakıyo bunun sebebi ne olabilir kmsi 14000 küsür de
    yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi no_fate -- 16 Mayıs 2006; 18:33:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: no_fate

15 bin bakımını yaptırırsan sarfiyatın azalır
  • quote:

arkadaşlar merak ettiğim bir iki ufak soru var
    -pazar günü pikniğre gittik ve benim modlu clioya bi taksi hafifçe sürttü araçta ezilme falan yok ancak çok hafif sarı boya lekeleri oluştu bunları yok etme ihtimalim nedir????
    -arka koltuklara baş dayanağı yaptıracağım nerde yaptırabilirim(servis halledebilir mi)?
    bir de başka bi clio için başka bi soru

İlk sorundan başlayalım eğer karşı arabanın boyası geçtiyse pastayla çıkar.bi oto boyacısına git 2-3 milyona yapar

Arka koltuk kafalıkları için serviste yaparda eğer komple arka sırt dayamayı değişcekse dışarıdan al derim daha ucuza gelir.

o araca gelince kullanımı normalmi? yolsa 14.000 de yakıt kötü değilse kullanım yanlıştır...........büyük ihtimal......

• 1.bulaşık sungerinin yeşil tarafını biraz gaz yagına batırıp sadece sarı olan hatta dikkatlice sürtün.işlemi çok dikkatli yapın aksi halde sarı renk cıktıgı halde orginal rengide deforme edersiniz.
    2.servis halletmez onlarda sanayide muhtemelen koltukcuya götüreceklerdir.eger koltuk yapısı musaitse koltukçular halleder.
    3.ciddi bir durum dci bu kadar yakmaması lazım.acilen servisle görüşün.140-150 yakıp daha sonra bu miktarın 110-120 ye düşmesi gerekliydi.
  • 190 bin yakan araç ilk alındığında 120 bin yakıyordu
    nedenini bizde anlayamadık sonra double up konuldu motora bir de hava filtresi değiştirildi servisinde ancak bu işlemlerden sonra 180-160 arasında değişen değerler verdi araç bir de benim yaptığım ölçümler şu şekilde
    depoyu fullüyorum 100 105 km arası yol yapıyorum yine fulleyip yakıta ödediğim paraya bölüyorum km yi
    araç zaten çok kullanılmıyor ancak sahibi biraz devirli kullanıyor arabayı bildiğim kadarıyla
    bir de bu koltuklarına baş dayanağı takılacak aracın koltukları orijinal koltuklar ve symbollerde değilde hb cliolarda var sanırım bu baş dayanakları
  • quote:

190 bin yakan araç ilk alındığında 120 bin yakıyordu
    nedenini bizde anlayamadık sonra double up konuldu motora bir de hava filtresi değiştirildi servisinde ancak bu işlemlerden sonra 180-160 arasında değişen değerler verdi araç bir de benim yaptığım ölçümler şu şekilde
    depoyu fullüyorum 100 105 km arası yol yapıyorum yine fulleyip yakıta ödediğim paraya bölüyorum km yi
    araç zaten çok kullanılmıyor ancak sahibi biraz devirli kullanıyor arabayı bildiğim kadarıyla
    bir de bu koltuklarına baş dayanağı takılacak aracın koltukları orijinal koltuklar ve symbollerde değilde hb cliolarda var sanırım bu baş dayanakları

Artan mazot fiyatlarınıda hesaba katıyorsun dimi ?
  • Benim Logan var 1.5 dci 65 beygir şehir içi 5,3 şehir dışı 4,2 yakıyo ve daha araba 1750 km de
  • quote:

Orjinalden alıntı: weba

quote:

190 bin yakan araç ilk alındığında 120 bin yakıyordu

Artan mazot fiyatlarınıda hesaba katıyorsun dimi ?

tabi ki kattım
    diğer dcilerde (kangoo clio)hesapladık 130 bin civarı yakıyor ama bu 190 bin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.