Şimdi Ara

Renult Megane Coupe-(2000-2001) Alınır mı ve satmak isteyen var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar dediğim gibi 12.000 tl maks. paraya sürüş keyfi olan bir araba almak istiyorum megane coupe geldi gözüme önerirmisiniz ve satmak isteyen arkadaş var sa iletişime geçerse sevinirim...Ayrıca bu arabada dikkat etmem gerekenler nelerdir.
    Son olarak 12.000 tl bu arabaya fazlamıdır ??

• quote:

Orijinalden alıntı: cemfrost

İyi günler arkadaşlar dediğim gibi 12.000 tl maks. paraya sürüş keyfi olan bir araba almak istiyorum megane coupe geldi gözüme önerirmisiniz ve satmak isteyen arkadaş var sa iletişime geçerse sevinirim...Ayrıca bu arabada dikkat etmem gerekenler nelerdir.

bn de 98 model var gayet memnunum.tabi öncelikle aractan beklentilerin ne ona göre? bana hiçbir arabanın vermediği bir sürüş keyfi verıyor ama tabi bu kullanıcıdan kullanıcıya değişen birşey.
  • Çok büyük bir beklentim yok aslında yolda bırakmasın ve giderilmesi çok zor hatalar çıkarmasın yeter son olarak yokuşlardan rahat bir şekilde çıksın
    Neden derseniz Çankaya tarafı çok fazla yokuş bazı arabalar ile vites değiştirmekten kolum yoruluyor...Ayrıca konforu yerinde olsun :)
  • ben de 3 senedir var ve en ufak sorun çıkartmadı ama bendeki 8v motor 16v bılmıyorumkı ben de suan satıp 16v alıyorum. bayır konusuna gelince 110bg motorla gayet rahat cıkarsınız bagırı full olanını buldunuz mu tamamdır;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuraydin -- 29 Kasım 2011; 13:13:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemfrost

İyi günler arkadaşlar dediğim gibi 12.000 tl maks. paraya sürüş keyfi olan bir araba almak istiyorum megane coupe geldi gözüme önerirmisiniz ve satmak isteyen arkadaş var sa iletişime geçerse sevinirim...Ayrıca bu arabada dikkat etmem gerekenler nelerdir.

İyi Tercih Hocam... Clio 1.4 Rtx De Bakılabilir O Fiyata...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.