Şimdi Ara

resimdeki psp slim versiyonu kırılırmı kopya oyun için? yardımcı olurmusunuz arkadaşlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kutusunun üzerinde 2004 yazıyor aynı zamanda satın aldığım arkadaşda çok anlamıyomuş ancak kutusunun üzerinde slim lite yazıomuş.slim olduğunu zaten siz dostlar söylemiştiniz ancak bu cihaz sizce kırdırılabilirmi kopya oyun oynamak için.bazı forumlarda psp 2004 ler kesinlikle kırılamıyor denmiş ve açıkçası bunları okuyunca moralim bozuldu sizlerden yardım talep etmek istedim.şimdiden herkese teşekkürler...

resimdeki psp slim versiyonu kırılırmı kopya oyun için? yardımcı olurmusunuz arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemsaka -- 3 Ocak 2009; 16:49:14 >

• slim ama fat da olabilir resimden anlaşılmıyor
  • cihazın kutusu doğruysa model 2004 yazıyor 2004 lerde slim cihazların kodudur.Birde fatların ekranın üst kısmı biraz değişik oluyor. Sonuç olarak cihaz slim.:)
  • Dostum bu slim versiyon
  • çok tşk ederim bu kadar çabuk vcp verdiğiniz için arkadaşlar harikasınız.
  • cihaz psp slim lite 2004 IS modelidir.cihazin kirilip kirlmadigini ogrenmek icin daha fazla bilgi edinmemiz gerekiyor.

yazilim
    seri kodu.. gibi.
  • psp 3000 de altta küçük mikrofon yeri vardır bulanıkda olsa resimden kolayca anlaşılabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaş psp'sinin fat mi slim mi olduğunu mu sormuş? yoksa ben mi bir yeri okumadım?

herkes slim demiş ama arkadaş kırılabilir mi demiş. kırılıp kırılamayacağını söylememiz için serial vs. filan lazım. batarya yatağında yazar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.