Şimdi Ara

resmen skandal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lan sen cevabi yanlis vermissin. Sen bu hatayi yapiyosan soru hatali olmasa bile o soruyu herkesin dogru sayicaksin. Kaldi ki soru bariz hatali iptal gozuyle bakilan en kesin soruydu. Ulan bu neyin kafasi elim ayagim titriyo ya. Cok fazla itiraz giderse sosyal medyadan vs o sorunun cevap degisikliginden iptale gitme sansi var mi arkadaslar? Bu nasil kafa ya yemin ederim aklim almiyo. Kabullenemiyorum ulan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende senin gibiyim şu anda.yemin bu ösym yüzünden kafayi yiyecem

• Hocam sanmiyorum su saatten sonra iptalini. Sonuclar coktan aciklanmistir 25i bekliyorlardir herkese aciklamak icin

• iamego İ kullanıcısına yanıt
    Yav bi git ne iptali. Kaykay sorusu için zaten iptal değil cevap değişimi istemişti uzmanlar. Ösym de kabul etmiş. İptal edilmesi gereksizdi. Bedavadan soru peşindesiniz.

• AlihanSama kullanıcısına yanıt
    Hangi uzman cevap degisikligi istemis bi soylesene. Uzmanligina tukureyim onun. Hangi fizikciye sorsam hatali dedi. Konusma bos bos

Bi de söyle dusun ben soruyu hazırlayan gıbı dusundum onun cevabına gore dogru yaptım gel gor kı onun hatası duzeltıldı ya benım
  • iamego İ kullanıcısına yanıt
    O zaman git mahkemeye tazminat kitlesinler sana. Bilirkişi kesinlikle soru hatalı değil cevap hatalı raporu verecektir. Okulumdaki fizik Profunun yorumu da bu yönde. Hadi kumda oyna sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlihanSama -- 24 Mart 2016; 17:01:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gidin mahkemeye verin. Ha şunu da söyleyeyim bu soruya iptal isteyen adam lys de sınavın yarısına iptal ister. 3 4 yıldır bu sınava sırf eğlencesine giriyorum her sene kişiler yanlış yaptığı soruya iptal istiyor. Bırakın bunları lys çalışın

• quote:

Orijinalden alıntı: AlihanSama

O zaman git mahkemeye tazminat kitlesinler sana. Bilirkişi kesinlikle soru hatalı değil cevap hatalı raporu verecektir. Okulundaki fizik Profunun yorumu da bu yönde. Hadi kumda oyna sen

kardeş konuya çalışmadığın belli boş yapma
    yerdeki cismin pot. enerjisi sıfır değildir kütle merkezinin yüksekliği baz alınarak hesaplanır
    bu sorudada kütle merkezleri aynı dememiş demek zorunda
    bilmiyorsun bari boş yapma burda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kardeş bana normal düzgünce bir açıklama yap yok insanı zigot gibi nokta alacaz vs geç onları sen adam akıllı anlat sana hak vereceğim.

Eglencesine girdigin bir sinavda bu derece bi soruyi savunman ilginc. Kutle merkezi, potansiyel enerji gibi kavramlar hakkinda bir sey bilmiyorsan sus yorum yapma.

• Ygs soru bankasında bunun aynısı en az 10 soru bulurum. Hiçbirinde dikkate alınmaz bunlar. Lys soru bankalarında ise dikkate alırsın. Üniversite sınavlarında ise çocuğun giydiği kıyafeti bile hesaplarsın. Tecrübesizlikten gitmişsiniz

• Ayrıca buralarda Yazacağınıza gidin avukat falan araştırın burada yazmanz birşey değiştirmez. Bana göre Ösym ( bu soru için) doğru yaptı. Beni de fazla etkilemez açıkcası. Gidin mahkemeye borçlu çıkın diyorum. İyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: AlihanSama

Gidin mahkemeye verin. Ha şunu da söyleyeyim bu soruya iptal isteyen adam lys de sınavın yarısına iptal ister. 3 4 yıldır bu sınava sırf eğlencesine giriyorum her sene kişiler yanlış yaptığı soruya iptal istiyor. Bırakın bunları lys çalışın

lys de iş güç enerji konusunda kütle merkezi alınıyorya hani yükseklik...soru bariz hatalı....iklim ve vagon sorusu gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.