Şimdi Ara

Resmi Ryzen Oyun Performansı Ortaya Çıktı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
5
Favori
19.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aman diyeyim, kırılırsa sıkıntı büyük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım yazılım optimizasyonları ve driver güncellemeleri ile zamanla performans artışı olmasını kastediyor.
  • lupin_ kullanıcısına yanıt
    Yazılım güZel kardeşim

• Bu AMD düşmanlığı nedir arkadaş. Nesi kötü resimdeki sonuçların ben anlamadım. Ortalama 5-6 fps daha kötü. Multitasking te ezip geçiyor ve aynı paraya satılıyor. Tercih sizin.
  • KaraPR by Intel :)

• quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

Yazılım güZel kardeşim

Ok
  • 5-10 fps için 140w TDP değerlerindeki işlemciyi almaktansa AMD alırım elektrik faturasından kar sağlarım. 140 nedir allah aşkına. Dengesiz herif yıllardır aynı işlemciyi farklı kodlarda önünüze sunuyor halaa intel diyorsunuz. 96 yılından beri intel dışında işlemci kullanmayan ve AMD olmaz diyen ben söylüyorum bunları. Adam bildiğin başa baş gitmiş 65 ve 95 TDP değerli işlemciler ile. Zaten yakın zamanda çıkacak yazılım anakart yenilikleri ile daha da yükselir diye düşünüyorum. Bunlar geyik işler hocam.
  • fanboylar üzerine belgesel çekesim var
  • Experimentation E kullanıcısına yanıt
    Finansal destek sağlanır.
    Şaka bir yana bununla ilgili bir kaç tez çalışması ve sonrasında doküman olarak saklanmış bir kaç güzel video var Youtube'da. Çok güzel kafalar bunlar.
  • Konu ney diye başlığa giriyorsun abuk subuk yorumlar başlıkla alakası yok.

Ürüne para veren sizsiniz satın alan sizsiniz ama sizi satın alıyor firmalar. Bu ne komedi ya. Burdan bakınca çok komik görünüyorsunuz.

Yemişim intel'i de amd'yi de şunlara bak birbirlerini boğazlayacak. Allah ıslah etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaciTTOR -- 2 Mart 2017; 13:49:25 >
  • Arkadaşlar ben oyun için sistem topluyorum, vallahi kafamı allak bullak ettiniz, Ryzen 1700X mi almalıyım yoksa i7 7700K mı? Gördüğüm kadarıyla bazı oyunlarda i7 10 FPS'den bile fazla fark atmış. İleriye dönüklük anlamında Ryzen daha mı mantıklı olur, neden oyun konusunda daha az performanslı ve daha pahalı Ryzen'ı seçmeliyim seçeceksem de?

Intel'in her seride soket değiştirmesi yüzünden Intel'den nefret eder oldum, elimde i5 4690K var, GTX 1080Ti alacağım ve dar boğaz yapacak gibi duruyor, bu durumda Ryzen 1700X mi 7700K mı doğru seçenek olur? Aman diyim Ryzen 5'leri bekleyin demeyin de en fazla 1080 Ti'ın çıkışını bekleyeceğim...
  • http://wccftech.com/amd-ryzen-7-1700x-gaming-benchamrks/?utm_source=wccftech&utm_medium=related
    Şu linkteki testler senin verdiklerinle tamamen alakasız gidiyor dostum
    Şu sıralar her tarafta dönen onlarca benchmark var, kimisi sızdırdım kimisi aldım denedim diyor. Böyle bir ortamda birkaç görsel seçip hayal kırıklığı demek clickbait yapmaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Experimentation

fanboylar üzerine belgesel çekesim var

Ben de donanım forumunda donanım üzerine tartışan insanların belgeselini çekmeye çalışan insanın neden donanım forumunda bunları yazdığına dair bir film çekesim var. Burası Donanımhaber, burada teknolojiyi hararetli tartışırız.
  • En azından grafik değil.
    https://www.youtube.com/watch?v=Jqa67DpkTMM
    https://www.youtube.com/watch?v=dZAJnFZOz_g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 2 Mart 2017; 14:33:17 >
  • Hayal kırıklığı başlığı saçma olmuş. 7700k ile 1700 kafa kafaya yani neresi hayak kırıklığı anlamadım?

1700x 1800x var bunların testleri yok daha. Hatta intel daha pahalıydı fiyat indirmine gitti. Kazıklanmaktan kurtuldunuz diyebiliriz. Bu tabloya bakarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceann Capall -- 2 Mart 2017; 14:45:33 >
  • Ceann Capall kullanıcısına yanıt
    Hocam 1700x bir kaç gömlek büyük gelir. Bunlar hem oyun hem uygulama kralı işlemciler.

Sırf oyun için düşünüyorlarsa 7700K nın rakibi R5 1400X olur bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 2 Mart 2017; 14:52:46 >
  • Tdp ne kadar düşük olursa işlemci o kadar az eneji harcar, ve daha az ısınır. O yüzden TDP'nin düşük olması iyi bir şey.

• Resmi olarak AMD tarafından yapılmış NDA altında gazetecilere gösterilen ilk sayfada ki oyun testlerine yalan deyip, 3. Şahıslar tarafından yapılmış ne olduğu belirsiz testleri buraya koyanlara benim artık diyecek bir sözüm yok, kafalar pırıl pırıl. Beklediği sonuçlar gelmeyince artık AMD'nin kendi yaptığı teste bile inanmıyor, trajikomik bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 2 Mart 2017; 14:48:26 >
  • Ryzen 7 serisi İntel'in x99 chipsetini kullanan işlemcilerine rakip olarak çıkmadı mı? Neden sürekli bu serinin oyun performansı kurcalanıyor? Ryzen7 alan yada alacak olanlar sırf oyun için alıyorlarsa almasınlar, sistem tavsiyesi verirken sadece oyun oynayacak birine "git x99 sistem kur kardeşim" diyormusunuz? Burada niye oyun tarafını eleştiriyorsunuz onu anlamadım. Benim için asıl "hayal kırıklığı" anakart fiyatlandırmalarında oldu, x99'la daha fazla rekabet kurması için AMD'nin anakart üreticileriyle daha iyi koordinasyon kurmasını beklerdim. Oysaki Z270 chipseti çıkarılıp X370 chipseti takılmış anakartları (quad channelleri yok, 40 pcie veriyolları yok, hatta çoğunda ekran portu çıkışlarıda iptal edilmiş) Z270'lerden daha pahalıya satmalarını beklemezdim. Anakart fiyatları daha ucuz olsaydı sistem kuracaklar için AMD ve İntel arasındaki fark daha da açılırdı.
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    Evet anakart konusu gerçekten çok saçma oldu. Neden böyle yaptılar anlayamadım...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.