Şimdi Ara

Resmi Ryzen Oyun Performansı Ortaya Çıktı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
5
Favori
19.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evde elekton çarpıştıracamda hesaplamalar için gereken pc ye intel mi amd mi alsam kara veremedim ,
    yav bırakın bu işleri, her yeni işlemciyi alıp csgo oynayan adamlar var , bizim millet ihtiyacı olanı almayı ne zaman öğrenecek çok meak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadouken06

evde elekton çarpıştıracamda hesaplamalar için gereken pc ye intel mi amd mi alsam kara veremedim ,
    yav bırakın bu işleri, her yeni işlemciyi alıp csgo oynayan adamlar var , bizim millet ihtiyacı olanı almayı ne zaman öğrenecek çok meak ediyorum

Onu hiçbir zaman öğrenemeyecek çünkü en iyisi hep bende olsun mantığı dna'mıza işlemiş.
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    tercih meselesi değil valla ben yazdığın yazıları beğenerek okuyorum takip ettiğim üyelerden birisin, intel-amd olayı değil sadece yani amd ile ilgili yazan üyelerde var özellikle takip ettiğim, önemli olan açıklayıcı bilgilendirici yazmanız intel-amd farketmez herkez bütçecesine göre işlemci alır, teknik konulardaki fikirleri kişiselleştirmemek lazım
    önceki yazında belirttiğin gibi çoğu kişi bilmiyordur 8000 dolara sadece işlemci satıldığını xenonları
  • olaya bak daha işlemci kimsede yok 2 dakika bile kullanılmamış hayal kırıklığı olmuş el insaf ya 1 ay bekleyin yada 1 hafta bari bekleyin öyle yapın ne yapacaksanız yada en güzeli alın intel bizde kurtulalım sizde kurtulun bu nedir ya memleket meselesi sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 2 Mart 2017; 1:14:24 >
  • Dostum 6800K'nın 6/12 olduğunu bilmiyordum,aydınlattığın için teşekkürler.TDP değeri 140W olan intel işlemci değil mi bu? Ryzen'ler bildiğim kadarıyla 95W TDP,intel daha yüksek olduğuna göre daha iyi değil mi?
    Birde şu tabloda gösterilen (sol tarafta) 99th Percentile değerlerini açıklarmısın onlar ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf1653

valla her kelimeyi türkçeleştirme amacıyla saçma sapan kelimeler üretenlere istemsizce gülüyorum ondan :D neyse gideyim dört çekirdekli sekiz izlekli bilgisayarımla görevin çağrısı: modern savaş üç oyununu oynayayım daha sonra da oturgaçlı götürgeçle eve gideyim göstergeçi açıp uzay yolunu izleyeyim

Modern fransızca bu arada onun yerine çağdaş olabilir
  • Kurt Knispel kullanıcısına yanıt
    Detayları açıklamadılar.
  • Kavgaya bak anasını hayır biz bu işlemcileri yine yine pahalıya alıcaz doların durumu ortada ben sevinemiyorum malesef bi fiyat farkı performansa göre ortada ama türkiye için pekde bişey anlam ifade etmiyor toplayan adam toplar ama millet yine ucuz fiyatlı sistem toplamaya yönelicek parası olan alır orası ayrı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorum, best clickbait

• Lan ne ara ortaya çıktı.

İşlemciler bu gün çıkıyor piyasa. Bu ne acele ! hemen bir başlık yetişmiş hayal kırıklığı diye.

Bi çıksın bakalımda sonra kırılsın kırılacaksa hayallerimiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: os_lnx

Lan ne ara ortaya çıktı.

İşlemciler bu gün çıkıyor piyasa. Bu ne acele ! hemen bir başlık yetişmiş hayal kırıklığı diye.

Bi çıksın bakalımda sonra kırılsın kırılacaksa hayallerimiz.

sorma ya
  • İran sitesinden alınma amd ryzen 2133 mhz bellek hızında çalıştırılmış olduğu iddia ediliyor haberi 6 saat önce yorumlarıyla beraber okudum itibar etmeyiniz...Alt tarafı 1 gün kaldı sağlıklı değerledirmeler gelir zaten
  • GoldenParsTR kullanıcısına yanıt
    haklısın dolar belasına baya bir pahalıya geliyor bakma parası olanda düşünür sadece işlemci anakart üst seviye isterse 3.800 civarı tutuyor yani yine zengin işi
  • İnşallah birbirini öldüren olmaz
  • Sizin ne beklediğimize bağlı. Şirinleri görmeyi umdunuz sanırım. Bir kaç oyun dışında kafa kafayla. Daha düşük saat hızlarında olmalarına rağmen.

• Geralt-of-Rivia kullanıcısına yanıt
    Canim arkadaşım 1700X dedigin islemci X99 platformuna rakip yani hem oyun hem render bilgisayarı. I7 7700K ya rakip islemciler yaza doğru cikacak. Gidip 7700K alabilirsin tutan yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Kıyaslanan intel işlemci yani 7700K 299$, Ryzen'ın piyasaya çıkan en ucuz modeli 329$. Hala gelip 500$'lık işlemci 1000$'lık işlemciyi geçti diyen andavallar var. 299$'lık Intel işlemci, 329$'lık AMD işlemciyi hatta 500$'lık AMD işlemciyi oyunlarda madara etmiş. Grafik orada, kaynağı da bizzat AMD'nin kendisi. Açın bakın %1'likte AMD işlemcilerin nasıl sıçtığını görün. CPU'ya abanan ve iyi de ölçeklenen bir oyun olan GTA V'te AMD Ryzen 8/16 56fps'e düşerken ıntel 7700K 85fps'e düşüyor. %51 daha yüksek fps veriyor %10 daha ucuz olan Intel işlemci. Ağzınıza dolamışsınız 500$'lık AMD 1000$'lık inteli geçiyor diye öyle kör gibi gidiyorsunuz. %10 daha ucuz olan intelin 4 çekirdekli işlemcisi 8 çekirdekli 500$'lık AMD işlemciyi oyunlarda geçiyor. Şimdi oturup grafik okumayı öğrenin, sonra ağlamayın. PISA sonuçlarında Türkiye'nin yerini resmen onaylıyorsunuz, okuduğunuzu anlama falan yok. AMD tanıtımlarda %69'a varan oranlarda 7700K'yı geçiyoruz derken iyiydi, oyunlarda %51 geride kalınca bazıları saçmalıyor. AMD'nin bu işlemcileri güncellenmiş FX çıktı işte. Çekirdek performansında 299$'lık 7700K, 500$'lık 1800X'in %15-35 oranında üzerinde yer alıyorken oyunlarda da bu sebeple daha yüksek performans veriyor. Render testinde FX işlemciler de iyiydi,sonra Sandy Bridge'ler dağıttı ortalığı. Diyeceğim o ki çekirdek performansı 1.5 katına çıkan(AMD verilerine göre %52), güncellenmiş bir FX serisi var aslında. Intel'in 7700K'sı ise FX'in 2 katı çekirdek performansına sahip, çekirdek sayısı ise yarısı! Şunu anlayamayacak ne var bilmiyorum.

Bunu zaten bekliyorduk, aksini bekleyen bu işi bilmiyordur, fanatiktir. Başka açıklaması yok. AMD'nin de oyunlarda 7700K'yı geçiyoruz gibi bir söylemi yok. AMD'nin 7700K'yı render uygulamalarında, salt performansta geçiyoruz diyor ki burada da haklı zaten. Oyunlarda ise Intel'in çekirdek performansı düşük, AMD'nin yokluğundan faydalanan Intel'in KAZIK fiyatla itelediği işlemcilerle kıyaslıyor AMD. Bahsedilen 500$'lık işlemci 1000$'lık işlemciyi geçti muhabbeti bu. Rakip yoktu, intel de fiyatı şişirdikçe şişirdi. Bu yarış atı ile arabayı kıyaslamak gibi. Motor bulunana kadar atın rakibi mi vardı? Yoktu. Motor bulununca işler değişti ama bazı işler için yine at kullanılıyor. Bu da öyle.

Seninle aynı telefonu kullandığıma utandım yemin ederim yazıya bak.

• CPU: engineering sample
    mobo: B350
    RAM: 2133
  • İnadına amd

İlle de amd

Var mı ulaa?

• Umutlarımı yıktın, harcadın gençliğimi, yıllarım sana haram olsun! Gidiyorum hoşçakal..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.