Arkadaşlar lise 3 'e geçtim bu yaz çalışayım dedim ve haftalık 70 TL girdim. Yer telefoncu arkadaşlar. Bildiğiniz getir götür işleri. 1 hafta çalıştım güzelce fakat bugün saat 12:30 civarında yanlış parça getirmişim bana bağırmaya başladı müşterilerin içinde bende aynen "s-çarım böyle işe, ben senin kölen değilim bişey değilim ALLAH'a şükür maddi durumum kötü değil burda sana mecbur değilim sen bana bağıramazsın!!" dedim ve aşağıda benim sevdiğim abi vardı ondan helallik istedim çıktım.
Nasıl yapmışım sizce beyler, çok rahatım TATİLE GİDECEĞİM TATİLİN KEYFİNİ ÇIKARACAĞIM.
Yaz benim için yeni başlıyor..
aferin genç.
helal olsun valla kendini ezdirmemişsin ben olsam orda bi güzel pataklardım valla.
İyi yapmişsin
Başligi resmi çektim işten kovuldum diye okudum
en doğru olanı yapmışsın.
doğru olanı yapmışsın. bu insanlar zaten sizin gibi gençleri işten çok fırçalamak için yanlarına alıyolar. sağa sola edemediği hakareti sana etmeye kalkıyo. %100 doğru olanı yapmışsın
bende küçükken tamircide-pazarda çalıştım ama bikez bile kötü laf işitmeyi bırak bana seslerini bile yükseltmediler. bu tamamen o dükkan sahibinin kişiliğiyle alakalı bir durum.
sen zaten günde 10tl'ye çalışarak kendi kendini küçük düşürmüşsün baştan girdiğin hata
Arkadaşlar sağolun biraz olsun rahatlattınız beni bu arada konu alay konusu değildir. Olay yaklaşık bir buçuk saat önce gerçekleşti
Bence de en doğru olanı yapmışsın
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Tavus
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly Başligi resmi çektim işten kovuldum diye okudum
Aynen bende öyle okudum
aynen bende öyle okudum
quote:
Orijinalden alıntı: Fraulein
sen zaten günde 10tl'ye çalışarak .........
ne yapsın işveren evi mi ipotek etsin?
quote:
Orijinalden alıntı: LastFreedom
quote:
quote:
Aynen bende öyle okudum
aynen bende öyle okudum
Tamam belki RestiResim diye okuyabilirsinizde Çıkmayı nasıl Kovuldum diye okuyabiliyorsunuz
En doğrusunu yapmışsın keşke bende senin gibi olup patrona karşı çıksaydım.. Kişiliksiz adam çok millete kızar sana bağırır kimse köle değildir.. Aferin tebrik ediyorum bende işi bırakacam yakında 3 kuruş para kazanacaz diye o kadar laf söylüyorlar.. Bu tür yerlere çalışırken önceden tanıyarak girebilsek böyle bir olay olmaz aslında..
quote:
quote:
quote:
Aynen bende öyle okudum
aynen bende öyle okudum
Resmi çektim işten çıktım diye okudum.
quote:
Orijinalden alıntı: Behzat Ç.
quote:
quote:
quote:
Aynen bende öyle okudum
aynen bende öyle okudum
Resmi çektim işten çıktım diye okudum.
quote:
Orijinalden alıntı: mavericky
Arkadaşlar lise 3 'e geçtim bu yaz çalışayım dedim ve haftalık 70 TL girdim. Yer telefoncu arkadaşlar. Bildiğiniz getir götür işleri. 1 hafta çalıştım güzelce fakat bugün saat 12:30 civarında yanlış parça getirmişim bana bağırmaya başladı müşterilerin içinde bende aynen "s-çarım böyle işe, ben senin kölen değilim bişey değilim ALLAH'a şükür maddi durumum kötü değil burda sana mecbur değilim sen bana bağıramazsın!!" dedim ve aşağıda benim sevdiğim abi vardı ondan helallik istedim çıktım.
Nasıl yapmışım sizce beyler, çok rahatım TATİLE GİDECEĞİM TATİLİN KEYFİNİ ÇIKARACAĞIM.
Burda Allah diye bağırdığın için mi hepsini büyük harf ile yazdın?
dogru olanı yapmıssın ama hangi is olursa olsun yanlis parca getirmemeye dikkat et
quote:
Orijinalden alıntı: Drizzt Do'Urden
quote:
Orijinalden alıntı: mavericky
Burda Allah diye bağırdığın için mi hepsini büyük harf ile yazdın?
Olabilir hocam mantıklı.
misal:
Burada da kalınlaştırmışlar büyük yazıyı. Aklıma bu geldi sizin yazdığınızı görünce direk.
Ağır liseli alert
İyi yapmisin iyi
en iyisi kimsenin bağırmaya hakkı yok. defalarca söylüyorum (burda değil tabi bazı kişilere) eğer zorunlu staj falan değilse okul tarafından katlanmayın bu adamlara. çekin resti gidin. 3 kuruş para yüzünden insanda ne moral bırakıyolar ne de huzur. geçen sene lise sondayken 1 yıl stajım vardı. adamları görseniz hergün küfür bağırmalar vs. yapmamam gereken işleri yapıyordum. istesem anında basardım küfürü çıkardım ama olmuyor staj yanardı o zman.