Şimdi Ara

REVİZE - Çok temiz Gigabyte G41M-COMBO rev2.0 LGA-775

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba. Sistem upgrade yaptığım için tertemiz olan Gigabyte G41M-COMBO rev2.0 satışa çıkmıştır. 28.06.2013 tarihinde eski anakartım bozulduğu için aldığım bir anakarttır. DDR2 ya da DDR3 ramlerinizi kullanabilirsiniz. Kutusu, herşeyi tamdır. İçinden 2 adet sata kablosu çıkıyor mavi renkte. Faturası da vardır fakat ürünle birlikte başka ürünler de aldığım için fotokopisini gönderebilirim ancak. Garantisi bittiği için bir işinize yaramayacak nasılsa.

O kadar temizdi ki kart silmedim dahi resimleri çekmeden önce. Sonra gördüm ki sadece ekran kartı girişinin orada biraz toz birikmiş :).

Ürünün 0 fiyatı 275-350 arası değişiyor. 150 TL fiyat düşünüyorum. Teklifleriniz varsa değerlendiririm. Hepsiburada'da, sanırım rev 2.0 değil daha eski 300 küsur lira ücret koymuş.

Sistem olarak çok kullanılan bir sistem değildi. Aldığım tarihten 3 ay sonrasında yurtdışına çıkmıştım uzun süreliğine ve evde kalanlar kullandı. Word powerpoint vb. Arada bir de oyun oynandı. Son olarakta geçen hafta en güncel bios güncellemesini yaptım.

Kutu içeriği;

1x Gigabyte G41M-Combo Rev 2.0 Anakart

1x Kasa plakası

2x Mavi Renk Sata Kablosu

REVİZE - Çok temiz Gigabyte G41M-COMBO rev2.0 LGA-775 REVİZE - Çok temiz Gigabyte G41M-COMBO rev2.0 LGA-775 REVİZE - Çok temiz Gigabyte G41M-COMBO rev2.0 LGA-775 REVİZE - Çok temiz Gigabyte G41M-COMBO rev2.0 LGA-775

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan Apatay -- 3 Mart 2016; 17:52:45 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat yuksek revize etmen gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwert7610

Fiyat yuksek revize etmen gerek

Sıfırı 850 tl olan işlemciler 700 diyorlar ben sıfırı 310 tl olan bir şeye 190 diyorum ve çok yüksek mi oluyor?

Yani yüzdelere vurunca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan Apatay -- 1 Mart 2016; 17:25:04 >

• Polemik yaratmak icin yazmadim hayirli satislar

• quote:

Orijinalden alıntı: qwert7610

Polemik yaratmak icin yazmadim hayirli satislar

Bende genel söyledim zaten. Sıfırın %60 I fiyatına 0 dan farksız kart satıyorum. Yine de teklifler düşünülür.

Teşekkürler.

• 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan Apatay -- 1 Mart 2016; 22:13:49 >

• Hepsiburada da sende bu fiyata satamazsınız :) sen 2013 de almışsın kartı 3 senelik ve 775pin piyasası 70-100 arası zaten bu kartların 2.eli bilgin olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugsaka

Hepsiburada da sende bu fiyata satamazsınız :) sen 2013 de almışsın kartı 3 senelik ve 775pin piyasası 70-100 arası zaten bu kartların 2.eli bilgin olsun.

150 eder en azından. Tertemiz ve ddr 3 ram de takılabiliyor. Normal ddr2 ler ile arasında fiyat farkı olmalı.

• artık 150 liraya lga775 sistem satılmıyor nerdeyse core2 işlemcili ise zaten bakan yok. bu kartı ben en son vatanda mağazadan bizzat 100 liraya almıştım ankara söğütözü vatanda. faturadaki tutar ne merak ettim? 3 sene sonra fatura fiyatının fazlasına satmaya çalışmak ve 190 tl uygun vs demek biraz komik abisi ya.
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    3 yıl önceki döviz kuru ile şimdiki döviz kuru arasında fark var. Ve o zamanlar çeşit de boldu. Şu an 0 satılan model sayısı 1 elin parmak sayısını geçmiyor şu an. Önemli olan benim kaça aldığım değil güncel piyasadır. 0 39 milyara aldığımız araba da şu an 2. El 40 45 civarında mesela.

• Ya ben malım ???
    Ya da millet çok uyanık !!!

http://forum.donanimhaber.com/m_114936944/f_//tm.htm#114936944
  • cermin007 kullanıcısına yanıt
    Bence ilk seçenek. Toplamda 270 tl ediyor. Ve benimki 300 civarı 150 istiyorum. Ee?

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Apatay

Bence ilk seçenek. Toplamda 270 tl ediyor. Ve benimki 300 civarı 150 istiyorum. Ee?

Bu neeeee????

http://urun.n11.com/anakart/gigabyte-g41m-combo-intel-g41-ddr3-1333-lga775-P96911791?cid=604001&gclid=CPnbg8SvpcsCFSMcwwodTS8CcA&gclsrc=aw.ds

Sen milleti keriz mi sandın?
    İlanı baltalamak görevimiz değil ama, senin gibilere semer vurmak görevimiz....

• quote:

Orijinalden alıntı: cermin007

quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Apatay

Bu neeeee????

http://urun.n11.com/anakart/gigabyte-g41m-combo-intel-g41-ddr3-1333-lga775-P96911791?cid=604001&gclid=CPnbg8SvpcsCFSMcwwodTS8CcA&gclsrc=aw.ds

Sen milleti keriz mi sandın?
    İlanı baltalamak görevimiz değil ama, senin gibilere semer vurmak görevimiz....

İstiyorsan ordan al kardeşim. Kimse sana zorla al demiyor. Burda eşek gibi bu neeeeee? diye bağırmana gerek yok yani. Herkes senin kadar ürünün fiyatını araştırabiliyordur bence bu forumdaki.

n11 de isteyen istediği fiyata koyabilir. Normal bilindik bir mağaza;http://www.hepsiburada.com/gigabyte-ga-g41m-combo-intel-g41-ddr3-1333-oc-ddr2-1066-lga775-anakart-pm-bd56439 gibi yerlerde
    329 TL. Buna göre oranlarsak gidip de bedava vermemi düşünmeyin. Bu kadar temiz kartı 100 TL gibi bir fiyata verceğime dursun yani değmez.

• cermin007 kullanıcısına yanıt
    uygun fiyatmış.foruma üye değildim.görseydim alırdım.
  • Batuhan Apatay kullanıcısına yanıt
    bencede dursun arkadaş.satma...ilerde daha kıymetlenir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: suhasaglam1960

Belki de. İşlemci alacağım için satılık. Bir an önce para lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: suhasaglam1960

Doğru doğru p4 anakartlar şimdi 250 den aşağı gitmiyor, 50 liraya p4 sistemlere bakan yok. bu da bir üstü 775, beklesin iki sene sonra 50 lira etmeyecek :)
  • 150 TL nedir hocam işlemcilisini 140 liraya satıyor forumda bir arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

150 TL nedir hocam işlemcilisini 140 liraya satıyor forumda bir arkadaş.

Doğrudur hocam. Ürün çok temiz ve sıfırı 300 civarı. Sıfır ayarında. Daha ucuza vermek bedava vermektir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.