Şimdi Ara

RF Online Equilibrium da oynayanlar bi baksınlar Lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şimde benim bi sorunum var. Oyun u yükledim offical deki setup ından. Equilibrium daki patch 4.0 da tamam client exe de tamam. Oyunu çalıştırıyorum id şifre tamam. giriyorum açılıyor. Start Diyorum Fireguard için miş zannedersem 3 Sütun çıkıyor karşıma. 2 si pasword biride pet name secret question. Yazıyorum şifreyle gizli cevabı da yazıyorum. altta OK ve CANCEL butonları var. ama OK butonuna tıklayamıyorum. Oyunu sildim Tekrar kurdum patchi de sildim tekrar kurdum. Defalarca Denedim fakat OK butonuna basamadım. Sütunlar arası geçişlerde mause ile tıklama yapamıyorum. Tab tuşu ile geçebiliyorum. Sizce neden olabilir ? Yada Bu sorunla karşılaşıpta Çözüm bulabilen arkadaşımız varmı ???? varsa Cevap bekliyorum. Yoksa kafayı Sıyırıcam..!!!

Şimdiden Teşekkürler....

bide caps atiyim.
    http://img227.imageshack.us/my.php?image=adszvc1.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elrosalensar -- 6 Kasım 2008; 0:02:41 >

• Bie Çözüm buldum. ama güvenilir bi arkadaşa ihtiyacım olucak. yeni açtıgım accyle bi arkadaş bu aşamayı kendi makinasında atlatırsa bende girebilirim diye düşünüyorum. Equilibrium da oynayan arkadaşlar pm atar yada burda cvp yazarsa sevinirim...
  • oynarım ben sitesini fln verirmisin?

istersen msn ekle ordan konuşalım forum işi uzun oluyor
  • bende yükledim launcheri denedim ama hack shield hatası verdi bu nedir pacthi indiriyorum bide öle denicem

draw_mu@hotmail.com eklersen ordan rahat paslaşırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drawmu19 -- 6 Kasım 2008; 1:08:57 >
  • sen benim ne demek istediğimi tam anlamadın galiba :) bende char yok bende bu servere yeni başlicam. id ve password u verip sadece OK aşamasını geçmesi için.
  • anladım saten aynı hata bendede var bin küsür tane sifre denedim olmuyo
  • Aynı sorun bende de varrr gıren arkadaslar nasıl gırdıklerını neden yazmıyorlar acabaa
    bu serverde oynayan arklar bı cvp yazarsanızzz nasıl gırdıgınıze daır bızde denerızz hıc olmassaa...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.