SELAM ARKADAŞLAR.ELİMDE 14" LCD EKRAN VAR.ÜZERİNDE BİLGİSAYAR GİRİŞİNDEN EKRAN KARTINA TAKILAN YERDEN BAŞKA BİR GİRİŞ YOK.BEN BU MONİTÖRÜ ARABADA KULLANMAK İSTİYORUM.OTO TEYBİNDE VCD ÇIKIŞI VAR FAKAT BU UÇLARI NASIL AYARLAYACAĞIMI BİLMİYORUM.BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARMI ACABA.YANİ RGB UÇLARINA NASIL BAĞLANTI YAPMALIYIM YADA BİR DEVREMİ GEREKİR Kİ.TOZJAK DEDİKLERİ BİR CANLI BİR ŞAŞE OLAN TİPTEN VİDEO GÖRÜNTÜSÜ GİREBİLEYİM MÖNİTÖRE.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
teybin RGB çıkışı var mı.LCD girişi VGA mi.
LCD nin başka girişi yok mu.Bağlaman zor görünüyor.
teyp vcd oynatıyor.sarı renkte video çıkışı var.sanırım composit dedikleri.lcd monitörde de sadece bilgisayardaki ekran kartına takılan giriş var.nasıl yapsam nasıl etsemde arabaya bu monitörü bağlasam.:) valla bu konuda bir yardım bulabilsem ne iyi olur.....
sana bir dönüştürücü lazım kardeş. AV görüntü bilgisini (cd çaların arkasından çıkan sarı kablo) VGA ya çeviren cihazlar piyasada mevcut. Ama 80-90 dolar var yanlış hatırlamıyorsam.
Aşağıda sıraladığım entegrelerden birini kullanarak yapabilirsin. Piyasada bulunuyormu pek bir bilgim yok.